Connexion rapide:  

Forum: Greek Forum

Sujet SOS ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ CUE ΚΑΙ BPM ARMONIC ΚΛΠ

Ce topic est ancien et peut contenir des informations obselètes ou incorrectes.

Ομάδα καλησπέρα ! Τις προάλλες αγόρασα ένα καινούργιο λάπτοπ και περασα οσα τραγουδια χρησιμοποιω για να παιζω σε μαγαζια ! Αφου τα περασα ολα σε λιστες κλπ .. Δε ξερω πως μπορω να μεταφερω τα cue απο το παλιο laptop στο καινουργιο ! Για να μην καθομαι τωρα και τα φτιαχνω ενα ενα ! Επισης τα κομματια πρεπει να τα κανω παλι αναλυση για τα bpm και το armonic η μπορω να τα μεταφερω και αυτο απο το παλιο λαπτοπ !? Ευχαριστω εκ των προτερων !
 

Posté Wed 09 Aug 17 @ 10:50 am
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Στο προηγούμενο λαπτοπ, είχες πάλι την εκδοση 8 ? Αν ναι, τότε πρέπει να κανει copy από το παλιό σου λάπτοπ τον φάκελο Documents/VirtualDJ/folders (που περιέχει τα Virtual Folders, Filter Folders klp), και το αρχείο database.xml (στο Documents/VirtualDJ) και να τα βάλεις στις αντίστοιχους φακέλους του νεου λαπτοπ.

Αν το νέολαπτοπ έχει διαφορετικό username (C:\Users\Username\Documents\VirtualDJ) τότε η database δεν θα βρει τις πληροφορίες των αρχείων σου. Θα πρεπει να κάνεις ένα μαζικό Find/Replace (πχ. find : C:\Users\UserA Replace : C:\Users\UserΒ ) χρησιμοποιώντας κάποιον Text Editor (προτείνω πάντα το Notepad++ - google it) στο αρχείο databse.xml

Αν το πρόβλημα το έχεις μόνο στις Playlists, και αυτές τις είχες δημιουργήσει στο παλίό laptop, πρέπει να κάνεις κάτι αντίστοιχο, (το Notepad++ προσφέρει batch Find/Replace σε όλα τα αρχεία που θα ανοίξεις με αυτόν)

Αν δεν σε καλύπτουν τα παραπάνω, πρέπει να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες
 

Posté Thu 10 Aug 17 @ 7:57 am
Εκανα το πρωτο βημα που μου ειπατε αλλα τιποτα ! Τωρα πως μπορω να κανω αυτο το find/replace γιατι δε νομιζω οτι το πολυ εχω με αυτα ! Να τονισω οτι στο παλιο λαπτοπ ειχα και ενα σκιν αλλο απο αυτο του κλασικου virtual ειχα ενα του Denyo απο εδω το ειχα βρει ! Μια διευκρινηση πρεπει να παρω ολο το φακελο απο το documents που λεει virtual dj ? Απλά με νοιάζει μονο γι τ cue πιο πολυ γτ ειναι τοσα πολλα και δε νομιζω οτι εχω τοσο χρονο να τα φτιαξω παλι ! Μια παραπανω ενημερωση θα με βοηθουσε ! Επισης δε ξερω αν το νεο μου λαπτοπ αλλο c οπως μου λετε παραπανω ! Ευχαριστω !!
 

Posté Thu 10 Aug 17 @ 9:33 am
οκ παιδια τα βρηκαα !!!! ευχαριστωωω !!!
 

Posté Thu 10 Aug 17 @ 12:49 pm


(Les anciens sujets et forums sont automatiquement fermés)