Connexion rapide:  

Forum: Greek Forum

Sujet Άδεια για το Numark Party Mix

Ce topic est ancien et peut contenir des informations obselètes ou incorrectes.

Wiper4ControlleristMember since 2016
Γεια χαρά σε όλους.

Είμαι λίγο άσχετος σχετικά με το θέμα των αδειών και ήθελα να ρωτήσω το εξής:
Έχω την Numark Party Mix και χρησιμοποιώ την LE έκδοση με την οποία ερχόταν μαζί - η άδεια για το ξεκλείδωμά της είναι κι αυτή με κωδικό (serial)?

Thnx εκ των προτέρων.
 

Posté Fri 18 Aug 17 @ 2:20 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Η VirtualDJ Limited Edition για την PrtyMix , ναι , χρειάζεται ένα serial, το οποίο το παίρνεις από το site της Numark μετά το registration της κονόλας.
Δεν ξέρω όμως αν αυτό είναι που εννοείς με το "ξεκλείδωμα"
 

Posté Fri 18 Aug 17 @ 2:22 pm
Wiper4ControlleristMember since 2016
Sorry, ίσως το έθεσα λίγο λάθος.
Εννοούσα να αγοράσω μια άδεια για να μπορώ να χρησιμοποιήσω πλήρως το πρόγραμμα.
Από ότι κατάλαβα, η άδεια για ένα συγκεκριμένο κοντρόλερ λέγεται DJ Plus.
Κι αυτή με κωδικό είναι (όπως η LE που συμπεριλαμβανόταν στο όλο πακέτο αγοράς της κονσόλας)?
 

Posté Fri 18 Aug 17 @ 2:40 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Aαα ΟΚ, τωρα κατάλαβα.

Υπάρχουν 3 διαφορετικές άδειες που μπορεί να αγοράσεις..
1. Pro Infinity : Ξεκλειδώνει όλες τις δυνατότητες του προγράμματος, αγορά μία φορά (για πάντα) με δωρεαν αναβαθμίσεις, και για όλους τους controllers που μπορεί να αγοράσεις στο μέλλον.
2. Plus Controller : Ξεκλειδώνει όλες* τις δυνατότητες του προγράμματος, αγορά μία φορά (για πάντα) με δωρεαν αναβαθμίσεις, αλλά μόνο για τον συγκεκριμένο controller (μοντέλο) που θα επιλέξεις (πχ την Partymix) και εχει διαφορετική τιμή ανάλογα με την επιλογή.
3. Pro Subscription: Ιδια με την Pro Infinity, αλλά πληρώνεις κάθε μήνα (σαν ενοικίαση)

Καμμία από τις παραπάνω άδειες δεν χρειάζεται κωδικό (serial). Οι άδειες καταχωρούνται (μετά την αγορά) αυτόματα στον λογαριασμό σου στο VirtualDJ, και για να τις χρησιμοποιήσεις στον (στους) υπολογιστή (ές) σου, απλά πρέπει να κάνεις Login.

* Eξαιρούνται, η δυνατότητα να βγάλεις το VirtualDJ logo από την έξοδο του Video και το broadcasting σε radio server.


Να συμπληρώσω επίσης κάτι. Η τιμή για την Plus Controller Partymix είναι πολύ δελεαστική (ανοίκει στην "χαμηλή" κατηγορία). Ομως λάβε υπόψη ότι αν αλλάξεις controller στο μέλλον (πχ πάρεις μια Pioneer DDJ-SB) θα πρέπει να ξανα-αγοράσεις μια από τις παραπάνω άδειες.
Αλλαγές-αναβαθμίσεις από μια License σε άλλη κλπ, δεν ειναι διαθέσιμες. Επομένως αν το σκέφτεσαι σοβαρά (εννοώ το djing με το VirtualDJ) και το επιτρέπουν τα οικονομικά σου, επέλεξε την Pro Infinity.
 

Posté Fri 18 Aug 17 @ 2:56 pm
Wiper4ControlleristMember since 2016
Άρα, για να μπορεί η άδεια αυτή να χρησιμοποιηθεί θα πρέπει διαρκώς να είναι κάποιος on line?
Δηλ. αν, για παράδειγμα, πέσει το ίντερνετ για κάποιο λόγο, τότε τι γίνεται?
Ή, αν θέλει να παίξει κάποιος σε έναν χώρο που δεν έχει ίντερνετ εξαρχής (π.χ. πάρτυ σε εξωτερικό χώρο που δεν έχει σύνδεση)?
Θα πρέπει π.χ. να βρει έναν τρόπο να συνδεθεί για να κάνει έστω login (από πιο πριν, κάπου που θα έχει ίντερνετ - π.χ. το κοντινότερο σημείο με wi-fi) και μετά το πρόγραμμα θα λειτουργεί πλήρως με το κοντρόλερ μέχρι να τερματιστεί η λειτουργία του (του VDJ εννοώ), ασχέτως με το αν θα υπάρχει σύνδεση ή όχι?

Επίσης, θα λειτουργεί πλήρως το Virtual DJ εάν θέλω να χρησιμοποιήσω μια καλύτερη κάρτα ήχου για master και αφήσω για headphones την ενσωματωμένη κάρτα ήχου της κονσόλας?

Γενικά, δεν είμαι σε φάση να κάνω τρελές αλλαγές. Γι' αυτό και πήρα μια απλή κονσόλα - απλές αλλαγές κάνω, από κομμάτι σε κομμάτι. Ίσως στο μέλλον το ψάξω περισσότερο.
 

Posté Fri 18 Aug 17 @ 3:24 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Το VirtualDJ δεν πρόκειται να σου ζητήσει να κάνεις Login αν στον χώρο που βρίσκεσαι δεν εχει Internet και δεν έχεις κάνει logout.
Επομένως δεν έχεις κανένα πρόβλημα να το χρησιμοποιήσεις σε οποιοδήποτε χώρο, αρκεί όταν κλείνεις το πρόγραμμα να μην κάνεις logout (από Settings-->LICENSES)

Login θα σου ζητήσει να κάνεις όταν ¨..
1. την τελευταία φορά που χρησιμοποίησες το VirtualDJ στον συγκεκριμένο υπολογιστή είχες κάνει logout.
2. Είσαι στο Internet και από κάποιον άλλο υπολογιστή είχες κάνει login.
3. τρέχεις πρώτη φορά το πρόγραμμα.

Άρα όταν έχεις κάποιο event σε χώρο που δεν έχει Internet, για να είσαι απόλυτα σίγουρος, στο σπίτι, ανοίγεις το VirtualDJ, βεβαιώνεσαι ότι δουλεύει σωστά και ότι είσαι συνδεδεμένος (το βλέπεις στο Settings->LICENSES) , κλείνεις το VirtualDJ και εκεί που θα πάς, δεν θα σου ζητήσει να κάνεις Login και θα είναι όλα ΟΚ

Mε όλες τις άδειες (συμπεριλαμβανομένης και της LE) , μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε κάρτα ήχου, αρκεί πάντα το Audio setup να είνα με Master & Headphones και όχι "external mixer" (deck 1, deck 2 κλπ). Για ext.mixer χρειάζεσαι Pro Infinity/Pro Subscription ή την επιπλέον Plus Analog mixer
 

Posté Fri 18 Aug 17 @ 4:11 pm
Wiper4ControlleristMember since 2016
Μια χαρά!
Κατατοπίστηκα πλήρως!
Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου να απαντήσεις στις ερωτήσεις/απορίες που είχα!
 

Posté Fri 18 Aug 17 @ 4:29 pm


(Les anciens sujets et forums sont automatiquement fermés)