Connexion rapide:  

Forum: Dutch Forum

Sujet Aansluiting volume knoppen + fader van mengpaneel

Ce topic est ancien et peut contenir des informations obselètes ou incorrectes.

dhaensHome userMember since 2018
Mengpaneel is goed aangesloten en de meeste knoppen werken allemaal naar behoren, enkel komen de volume knoppen van het mengpaneel en de crossfader knop niet overeen met wat er op het scherm te zien is. Deze gaan dus niet mee omhoog en omlaag met die vh mengpaneel of de fader van links naar rechts. Denk een slechte configuratie tussen programma en mengpaneel wat die k open betreft want door de boxen hoor je wel alles zoals je bestuurt op het mengpaneel. Op zich geen probleem als je live speelt, maar dus wel als je record natuurlijk want als je opneemt, volgt het programma de knoppen van op het scherm in virtual dj in plaats van de werkelijke sound via het mengpaneel. Waar zou ik dat kunnen configureren?
 

Posté Sun 02 Dec 18 @ 12:05 pm
stevoqxPRO InfinityMember since 2011
Belangrijk om te weten welk toestel je gebruikt. Het zal waarschijnlijk zoals je zegt aan de configuratie liggen. Daarvoor moet je in de settings gaan zoeken van Virtual DJ. Geef even op wat je gebruikt, dan krijg ja snel antwoord.
 

Posté Sun 02 Dec 18 @ 10:59 pm
dhaensHome userMember since 2018
Hallo bedankt voor je snelle antwoord. Het is de tibo urban 500w (is een combinatie mengpaneel - box).
 

Posté Mon 03 Dec 18 @ 2:38 pm
dhaensHome userMember since 2018
Bijkomende infov de controller is de midi18 van welljoint
 

Posté Mon 03 Dec 18 @ 3:02 pm
Je Home-versie van VDJ ondersteunt geen controller. Daarnaast worden de door jou genoemde apparaten niet fabrieksmatig door VDJ ondersteund.
Misschien dat je, als je de Infinity-versie aanschaft, via KeyLearn (Opties / Controller) wat knoppen kunt inleren. Met de Home-versie gaat dat helaas neit lukken.
 

Posté Thu 13 Dec 18 @ 1:35 pm


(Les anciens sujets et forums sont automatiquement fermés)