Connexion rapide:  

Forum: Greek Forum

Sujet Εξωτερική κάρτα ήχου + Denon mc 6000

Ce topic est ancien et peut contenir des informations obselètes ou incorrectes.

Καλησπέρα!Δεν ξέρω αν υπάρχει ήδη η απάντηση που ψάχνω σε κάποιο νήμα.Ηθελα να ρωτήσω καταρχάς εάν γίνεται να παίζω με τον controller (Denon mc 6000),αλλά να χρησιμοποιήσω κάποια καλύτερη κάρτα ηχου σε συνδιασμό με αυτο.Δευτερον,αν έχει νόημα να γίνει κάτι τέτοιο και αν δω διάφορα.Η κάρτα που σκεφτόμουν είναι η NATIVE INSTRUMENTS Komplete Audio 6.
 

Posté Sun 03 Mar 19 @ 7:40 pm
Γίνεται αλλά γτ θέλεις να το κάνεις αυτό δν είσαι ευχαριστημένος με τον ήχο π βγάζει η Denon?
Δν νομίζω πως θα δεις κ καμία διαφορά μέρα με νύχτα..
 

Posté Sun 03 Mar 19 @ 9:25 pm
Γιατί άκουσα τον ήχο της komplete audio 6 και νομίζω ότι ο ήχος ήταν πολύ καλύτερος,στο ίδιο ακριβώς ηχοσυστήμα..Αδυνατώ να πιστέψω ότι ήταν θέμα software (ήταν σε συνδιασμό με ableton).
 

Posté Mon 04 Mar 19 @ 3:21 pm
Με ποιο πρόγραμμα παίζεις;
 

Posté Mon 04 Mar 19 @ 3:55 pm
Με virtual 8 και το controller που προανέφερα τα οποία ανήκουν στο μαγαζί,οπότε σκέφτομαι μόνο την αγορα καποιας καλής κάρτα για αναβάθμιση του ήχου,εάν αυτό στέκει βεβαίως..
 

Posté Mon 04 Mar 19 @ 4:27 pm
 

Posté Mon 04 Mar 19 @ 5:18 pm
Ευχαριστώ πολύ, κατατοπιστικότατο!Οπότε καταλήγουμε ότι δεν έχει νόημα ο συνδιασμός τους κ θα κοιτάξω κάποιο controller με καλυτερη καρτα ήχου μελλοντικά για προσωπική αγορά.
 

Posté Mon 04 Mar 19 @ 10:31 pm
Όσον αφορά την κάρτα ήχου αυτή καθ' αυτή, η MC6000 έχει μια πολύ καλή κάρτα. Δεν έχει και τους καλύτερους drivers αλλά αυτό δεν είναι επί του παρόντος.
Το λάθος που δεν πρέπει να κάνεις είναι να "συγκρίνεις" τον ήχο ενός προγράμματος με μία κάρτα με τον ήχο άλλου προγράμματος με άλλη κάρτα.
Ειδικά αν το ένα από τα δύο προγράμματα είναι το Traktor (που με όλες τις ρυθμίσεις flat "χρωματίζει" τον ήχο με ότι αυτό συνεπάγεται σε όρους πιστότητας)
 

Posté Mon 04 Mar 19 @ 10:54 pm


(Les anciens sujets et forums sont automatiquement fermés)