Connexion rapide:  

Forum: Greek Forum

Sujet Κατανάλωση

Ce topic est ancien et peut contenir des informations obselètes ou incorrectes.

Καλησπέρα! Μήπως γνωρίζει κάποιος πόσο ιντερνετ καταναλώνω κάνοντας broadcasting την ώρα? (το ρουτερ είναι της co****e.). Έχω αρχίσει να κάνω εκπομπή με το virtualdj 24 ώρες καθημερινά και εννοείται ότι δεν θέλω να με περιμένει με ανοιχτές αγκάλες η γνωστή εταιρεία σταθερής και κινητής τηλεφωνίας. Επίσης αν γνωρίζετε πόσο ρευμα καταναλώνει ένα laptop VAIO της Sony την ώρα. Καλό θα ήταν να απαντήσετε γρήγορα στο μήνυμα (είμαι υπομονετικός) για να με προλάβετε πριν πάθω το έμφραγμα με την συνολική τιμή :΄)
 

Posté Sun 10 Mar 19 @ 5:46 pm
Αν εχεις σταθερη συνδεση ιντερνετ δεν υπαρχει θεμα χρεωσης , αν ειναι μεσω 4G τοτε εχεις θεμα !!
για καταναλωση ρευματος απο το laptop δεν ειναι τρομερη φαντασου να εχεις μια λαμπα φωτισμου 45 Watt 24 ωρες το 24ωρο !!!
 

Posté Mon 11 Mar 19 @ 8:08 pm
Επειδή αναφέρεις cosmote και όχι otenet τότε ναι, ΔΕΝ είναι καλή ιδέα το broadcasting.
Το πόσο bandwidth καταναλώνεις εξαρτάται από την ποιότητα εκπομπής και τον αριθμό των ακροατών σου (εφόσον κάνεις direct broadcast και όχι μέσω ενός server)
Για παράδειγμα, εκπομπή σε 64kbps με 4 ακροατές είναι 256kbps upload streaming. Δηλαδή 32kB/sec = 1.92MB/min = 115.2 MB/hour = 2.8GB/day

Φαντάσου τώρα οτι αν εκπέμπεις με 128kbps σε 4 ακροατές το ποσό διπλασιάζεται, δηλαδή περίπου 5.6GB την ημέρα

Για να μην τρομάξεις, αν κάνεις broadcast αλλά δεν σε ακούει κανένας (ή για όσο διάστημα δεν σε ακούει κανένας) ΔΕΝ καταναλώνεις bandwidth καθώς δεν υπάρχει μεταφορά δεδομένων.
 

Posté Tue 12 Mar 19 @ 8:00 am
djsadimPRO InfinityMember since 2006
PhantomDeejay wrote :
Επειδή αναφέρεις cosmote και όχι otenet ...


Γιώργο επειδή τώρα ποια όλα είναι cosmote ο φίλος πρέπει να διευκρινίσει αν η σύνδεση του είναι adsl (σταθερή τηλεφωνία ) ή 3G-4G (κινητή τηλεφωνία )
 

Posté Tue 12 Mar 19 @ 10:32 am
Έχω σταθερή σύνδεση (ξέχασα να το αναφέρω)
 

Posté Tue 12 Mar 19 @ 3:44 pm


(Les anciens sujets et forums sont automatiquement fermés)