Naime, znam samo nesto osnovno o opremama, i zanima me konkretno koja je razlika izmedju DJ mixete i DJ kontrole, bar u amaterskom domenu karakteristika obe opreme, znaci nesto sto moze da se uzme do 100 evra maksimalno...
Znam da je razlika sto kontroli ne trebaju dve ili vise zvucnih kartica a mixeti treba u slucaju da se radi preko lap topa.
Znaci, sta je kvalitetnije i bolje i po cemu? Nema veze sto moram kupiti jos jednu zvucnu a kod kontrole ne moram.
Znam da je razlika sto kontroli ne trebaju dve ili vise zvucnih kartica a mixeti treba u slucaju da se radi preko lap topa.
Znaci, sta je kvalitetnije i bolje i po cemu? Nema veze sto moram kupiti jos jednu zvucnu a kod kontrole ne moram.
Posté Sun 27 Nov 11 @ 4:59 pm
Najbolje ti je da kupis Controller, posto je u njemu i mixeta ugradjena. Sa controller mozes da radis sve moguce ja uvek preporucim Denon MC-6000 koju i ja koristim.
Posté Mon 28 Nov 11 @ 12:17 am
aHa ok pitam jer sam ja vec istrcao pred rudu i kupio mixetu... nema veze, uzecu sad neku zvucnu i nije kraj sveta :D e sad bi mi trebao neki savet za neku usb eksternu zvucnu, da nije skupa samo da se kvalitet uklapa u integrisanu u lap topu...
Inace uzeo sam Numark mk2 1002... mislim da je to solidna miksetica za pocetak. Svidja mi se zbog kilova.
Inace uzeo sam Numark mk2 1002... mislim da je to solidna miksetica za pocetak. Svidja mi se zbog kilova.
Posté Mon 28 Nov 11 @ 4:22 am
imam pitanje , imam numarkov dj2go , i kad mixam jedan kotač ili ti jog wheel kad pjesma svira kad ga vrtim lagano pomiče pjesmu , a kad drugi krenem vrtit on skreča pjesmu ? kako da to rješim
Posté Thu 29 Dec 11 @ 2:05 pm
Verovatno ti je ukljucena Scratch opcija na tom deku, probaj da iskljucis.
Posté Thu 29 Dec 11 @ 3:21 pm