Connexion rapide:  

Forum: Greek Forum

Sujet Πρόβλημα με Reloop Play

Ce topic est ancien et peut contenir des informations obselètes ou incorrectes.

Χαιρετώ σας, πρώτη δημοσίευση εδώ και ομολογώ ότι μέχρι στιγμής έχω μάθει αρκετά χρήσιμα πράγματα από την ανάγνωση διαφόρων πόστ.

Έχω λοιπόν το εξής πρόβλημα:

όντας νέος στο χώρο (πέρσι το Νοέμβριο ξεκίνησα ουσιαστικά) αλλά και επειδή επεκτείνομαι ταχέως, είπα μέσα στο καλοκαίρι να προχωρήσω στην αγορά ενός οικονομικού σχετικά και ικανοποιητικού για αρχάριο audio interface. μετά από αρκετό ψάξιμο και ανάγνωση διαφόρων reviews κατέληξα στο Reloop Play.

Η εγκατάσταση στο desktop pc μου δεν έβγαλε κανένα πρόβλημα. Γρήγορα έβγαλα άκρη με τις ρυθμίσεις στο virtual dj, όλα ωραία και ανθηρά.
Στο φτωχό λαπτοπάκι μου όμως όλα πάνε στραβά. Συγκεκριμένα, αρχικά παρουσιάζει ένα κόλλημα στον ήχο (μιλάμε για ολοκληρωτικό κόλλημα, δεν χάνει απλώς, κολλάει τελείως) μετά από μερικά τραγούδια (από 2 έως 5-6, παραπάνω δεν έφτασε). Ψάχνοντας στο ίντερνετ είδα ότι το είχαν κι άλλοι αυτό το πρόβλημα, οπότε κατέβασα απ τα support fora της reloop πρώτα τους asio drivers 2.9.14, μετά και τους 2.9.55, καμία προκοπή δεν είδα. Ίσα ίσα έγιναν τα νεύρα μου κρόσια γιατί 1) δεν γινόταν ουσιαστικά update, αλλά οι καινούριοι drivers κάθονταν πάνω στους παλιούς και τα έπαιζε το vdj αδυνατώντας να βγάλει άκρη, ενώ για να τους απεγκαταστήσω πλήρως μου έγιναν ξανά κρόσια τα νεύρα, αφού έπρεπε 1) να απεγκαταστήσω την συσκευή απ τη διαχείριση (πλέον μετά και τους 2.9.55 την εμφάνιζε με θαυμαστικό και ανέφερε και σφάλμα "η συσκευή δεν μπορεί να λειτουργήσει" error code 10), επιλέγοντας να σβήσει το λογισμικό τελείως απ τα windows και 2) να απεγκαταστήσω χώρια τους asio drivers από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων του πίνακα ελέγχου. Το θέμα είναι ότι έχω φτάσει στο οριακό σημείο να παίζω συυυυυυντομα σε χώρο που χρειάζομαι το λαπτοπάκι μου και άκρη δε βγάζω! Όσα θέματα διάβασα με το ίδιο πρόβλημα πρότειναν ελαφρώς...κουλές λύσεις (π.χ. ο ένας το κατάφερε να σταματήσει να κρασάρει απενεργοποιώντας το wifi adapter, καταλήγοντας ότι πρόκειται μάλλον για internal usb conflict, άλλος έκανε καινούριο user account στα windows και δούλεψε, άλλος απλά απενεργοποίησε το σβήσιμο των usb από τη διαχείριση ενέργειας).

Και επειδή προκοπή δεν είδα, είπα να πω τον πόνο μου εδώ μήπως και κάποιος πεπειραμένος άνθρωπος έχει μια ιδέα παραπάνω και μπορεί να με βοηθήσει!

Αναφορικά, τα συστήματα είναι τα εξής:

Desktop PC:

Windows 7 Enterprise x64
Intel Core2 Duo E6550 @2.33 GHz
2GB RAM

Laptop:

Windows 7 Home Premium x64
Intel Pentium Dual Core T4400 @2.2 GHz
4GB RAM

Υπενθυμίζω, στο desktop δουλεύει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ, στο laptop νεύρα κρόσια. Ευχαριστώ προκαταβολικά για κάθε πιθανή βοήθεια!
 

Posté Thu 26 Sep 13 @ 8:08 pm


(Les anciens sujets et forums sont automatiquement fermés)