Connexion rapide:  

Forum: Greek Forum

Sujet Denon mc3000 vs pioneer ddj ergo k

Ce topic est ancien et peut contenir des informations obselètes ou incorrectes.

Καλησπέρα σε όλους , Το τελευταίο καιρό σκέφτομαι να αλλάξω την κονσόλα μου με σκοπό να ανεβάσω λιιιιγο το επίπεδο των μιξεων μου . Είμαι κάτοχος μιας Hercules RMX απο το 2010 καλη δεν λεω αλλά πλέον χρειάζομαι κάτι καλύτερο ...έχω μπει στο τριπακι λοιπόν και είμαι μεταξύ των Denon mc3000 και της pioneer ddj ergo k. H χρήση ειναι καθαρά portable δηλαδή κανένα πάρτυ φίλου , λίγο σπίτι , και κάτι events που μου κάθονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε μαγαζιά ...αυτο που με απασχολεί κυρίως ειναι το πόσο εύκολα και γρήγορα θα μπορώ να ´´ κουμπώνω ´´ σε οποιοδήποτε ηχοσύστημα μαγαζιού δίχως να αγχώνομαι κάθε φορά αν ολα ειναι σωστά και αν ολα θα πανε καλά , η ποιοτητα του ήχου που θα βγάζει καθώς και η αξιοπιστία του controller. Όλες οι γνώμες καλοπροαίρετες λοιπόν ....
 

Posté Sat 07 Dec 13 @ 8:17 am
Dee PPRO InfinityMember since 2006
Χωρίς να έχω εμπειρία με καμία από τις δύο, εγώ θα επέλεγα την Denon. Για προσωπικούς και καθαρά υποκειμενικούς λόγους, όπως:

α) Η Ergo, μου δίνει την εντύπωση προϊόντος lifestyle, ενώ προσωπικά θέλω να χειρίζομαι μηχάνημα/ εργαλείο που εμφανισιακά είναι λιτό και έχει βιομηχανική (industrial) εμφάνιση.

β) Θεωρώ την Pioneer υπερτιμημένη -αν και τελευταία έχει κάνει κινήσεις που αντικρούουν την άποψη αυτή. Γενικότερα, προτιμώ να πάρω ένα μεσαίας κατηγορίας Audi, παρά τη φθηνότερη Mercedes (ελπίζω η συγκεκριμένη σύγκριση να είναι κατανοητή και εύστοχη).

γ) Προτιμώ τα δύο decks να είναι αντικατοπτριζόμενα (mirrored), δηλαδή π.χ. το Pitch να είναι αριστερά στο αριστερό deck και δεξιά στο δεξί, σε αντίθεση με την Ergo που είναι δεξιά, ανεξάρτητα από το deck.

Όλες οι παραπάνω απόψεις είναι καθαρά υποκειμενικές και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...
 

Posté Sat 07 Dec 13 @ 4:43 pm
Και εγώ για σου πω την αλήθεια προς Denon πάω ..απλά το pioneer ειναι όπως σωστά λες πιο κάτι...το καλό με την Denon ειναι πως εχει χαρτογραφηθει να παίζει σε vdj και traktor αυτο που με απασχολεί περισσότερο ειναι η εξωτερική τροφοδοσία ρεύματος , πράγμα το οποίο εχει η Denon .. Εναλλακτική πρόταση σε αυτά χρήματα ποια πιστεύεις ότι θα ήταν αξιόπιστη ;;
 

Posté Sun 08 Dec 13 @ 8:13 am
Dee PPRO InfinityMember since 2006
Στη τιμή αυτή δεν έχω κάποια ουσιαστική εναλλακτική... Go for it!!!
 

Posté Sun 08 Dec 13 @ 9:28 am


(Les anciens sujets et forums sont automatiquement fermés)