Connexion rapide:  

Forum: Greek Forum

Sujet Custom Slipmats

Ce topic est ancien et peut contenir des informations obselètes ou incorrectes.

Παιδιά ζητώ χίλια για το off topic θέμα, αλλά νομίζω ότι περισσότερες πιθανότητες έχω να γνωρίζει κάποιος εδώ παρά σε κάποιο audio forum για πικάπ.

Μήπως ξέρετε κατά τύχη αν φτιάχνει κάποιος στην Αθήνα custom slipmat; Παίζει καμία εναλλακτική που να μπορεί να γίνει εππαγελματική εκτύπωση πάνω σε στρογγυλή τσόχα με το επιθυμητό αποτέλεσμα;

Το θέλω για δώρο σε φίλο και το βιάζομαι και απ ότι είδα σε www.slipmatshop.com & www.styleflip.com θέλουν καμιά 10καριά μέρες να έρθουν.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ζητώ και πάλι συγνώμη για το off topic.
 

Posté Mon 26 May 14 @ 12:56 pm
Αμφιβάλλω αν θα βρεις κάτι στην Ελλάδα. Κυρίως γιατί το slipmat πρέπει να είναι και αντιστατικό ταυτόχρονα. Πράγμα δύσκολο για μια απλή "τσόχα"
 

Posté Mon 26 May 14 @ 2:54 pm
Μου ραγιζουν την καρδιά τα λόγια σου σοφέ γεροντα...
Δύσκολα τα πράγματα!
 

Posté Mon 26 May 14 @ 6:57 pm
apopsisdjPRO InfinitySenior staffMember since 2003
Alla kai h erotisi pou ekanes, ... argise 20 xronia..
Ekei sto '94 tha mporousame na sou boume slipmats se oti sxedia theleis..
 

Posté Tue 27 May 14 @ 1:50 am
Ρε το βινύλιο δεν πεθαίνει ποτέ ρε, αποδεδειγμένα! Απλά προφανώς έχει αλλάξει κατά πολύ η χρήση και το target group του.

Δυστυχώς προφανώς δε θα προλάβω μέσα στην χρονική προθεσμία που έχω, θα γίνει πάντως κάποια άλλη στιγμή παραγγελία μιας και με κάνα 10-20€ έρχεται σπίτι τυπωμένο.

Το ήθελα για δώρο σε φίλο που του πείρα ένα mk2 μαζί με ένα φιλαράκι για το γάμο του. Χρόνια ζαχάρωνε το δικό μου και ο καιρός πια έφτασε να μπει στο club, αφού με έπεισε για την αγάπη του έχοντας μαζέψει αρκετά βυνιλιάκια!
 

Posté Tue 27 May 14 @ 2:38 am


(Les anciens sujets et forums sont automatiquement fermés)