Connexion rapide:  

Forum: Greek Forum

Sujet Automix

Ce topic est ancien et peut contenir des informations obselètes ou incorrectes.

Έχω την έκδοση 7 LE. Υπάρχει τρόπος να έχω την λειτουργία Automix που είχε η έκδοση Free ?
 

Posté Tue 08 Aug 17 @ 4:14 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Οχι. Οι Limited Editions έχουν κάποιους περιροσιμούς όσον αφορά κυρίως τον Browser, και η λειτουργία Automix είναι μία από αυτές. Θα χρειαστεί να αναβαθμίσεις την Limited Edition σε Pro Infinity (προσφέρει πρόσβαση και στην 7 και στην 8) , ή Pro Subscription και Controller Plus (προσφέρουν μονο την ver 8). για να έχεις πρόσβαση σε όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες.
 

Posté Thu 10 Aug 17 @ 7:46 am
djdad ευχαριστώ. Πως γίνεται αυτή η αναβάθμιση ? Με δεδομένο ότι κάνω απλά το χόμπι μου και δεν μπορώ να διαθέσω χρήματα; μπορώ να έχω πάλι την έκδοση FREE ?
 

Posté Thu 10 Aug 17 @ 9:15 am
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Αναβάθμιση ουσιαστικά κάνεις αγοράζωντας μία άδεια από εδώ http://www.virtualdj.com/buy/index.html . Υπάρχει και ένα κουτάκι όπου βάζεις το serial της LE και παίρνεις μία μικρή εκπτωση.

Την Home Free - αν δεν την έχεις ήδη (version 8) την κατεβάζεις από εδώ http://www.virtualdj.com/download/index.html , όμως χωρίς άδεια θα έχεις μόνο 10 λεπτα λειτουργίας με τον controller συνδεδεμένο. Χωρις τον controller θα είναι ΟΚ.
Αν έχεις version 8 LE, τότε δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις την Home Free, απλά ξεκινάς την LE χωρίς συνδεδεμενο controller.

Για να γίνω πιο κατανοητός..
Home Free (μόνο ποντίκι - πληκτρολόγιο)
LE : controller με περιορισμένες δυνατότητες (κυρίως στον Browser)
Pro Infinity (ver 7 η 8) ή Pro subscription (/μήνα , ver 8) πλήρεις δυνατότητες με όλες τισ κονσόλες που μπορεί να αγορα΄σεις στο μέλλον
Plus Controller (ver 8) πλήρεις δυνατότητες αλλά μόνο για συγκεκριμένο τύπο κονσόλας (αυτόν που θα επιλέξεις από τη λίστα)
 

Posté Thu 10 Aug 17 @ 4:51 pm
djdad ευχαριστώ για την ενημέρωση.
 

Posté Thu 10 Aug 17 @ 7:45 pm
Djdad επανέρχομαι στο θέμα Automix. Από τα γραφόμενά σου έβγαλα το συμπέρασμα ότι μπορούσα να συνδέσω μια εξωτερική κάρτα ήχου . Πήρα μια ESI MAYA 44 USB+. Η έκδοση Free σταματά μετά από 10 λεπτά. Κάνω κάτι λάθος ή κατάλαβα λάθος αυτά που έγραψες ?
 

Posté Fri 18 Aug 17 @ 4:35 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Nαι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποια κάρτα ήχου θέλεις, αρκεί να τηρήσεις το ίδιο είδους setup.
.
Το πιο πιθανό είναι ότι έχεις χρησιμοποιήσει "External Mixer" στο Audio Setup., δλδ deck 1, deck 2 κλπ. Αν είναι έτσι, τότε αυτό επιτρέπεται μόνο στην Pro Infinity/Subscription που επιτρέπουν χρήση εξωτερικού μίκτη. Αλλοιώς δεν υπάρχει και λόγος να χρησιμοποιήσεις τέτοιου είδους audio setup.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο Master και Headphones στο Audio setup.
 

Posté Fri 18 Aug 17 @ 11:38 pm
Καλημέρα djdad. Αν μπορείς γίνε πιο σαφής. Στο Sound Setup ποιές επιλογές θα κάνω αντίστοιχα για τα πεδία INPUTS, OUTPUTS και SOUND CARD. Ή θα κάνω ρυθμθσεις σε άλλα πεδία ?
 

Posté Sat 19 Aug 17 @ 6:33 am
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Δεν γνωρίζω πως ακριβώς έχεις κάνει συνδέσεις και τι Audio Setup έχεις φτιάξει (δώσε περισσότερες λεπτομέρειες και screenshots). Αυτό που είπα πιο πάνω είναι ότι πρέπει να "τηρησεις" το setup με Master & Headphones όπως δείχνουν οιι περιπτώσεις A, B C εδώ http://www.virtualdj.com/manuals/virtualdj8/settings/audiosetup/masterheadphones.html και οχι το D

ή μήπως μιλάμε για την version 7 ??
Aν ναί, επειδή είναι αρκετά χρόνια και δεν θυμάμαι ακριβώς, το σίγουρο είναι ότι η LE δεν σε αφήνει να κάνεις "Advanced Sound Setup" επομένς ανάλογα με το που έχεις συνδέσει ηχεία και ακουστικά (χρειαζομαι την βοήθειά σου με πληροφορίες και screenshots) θα σου δώσω περισσότερες λεπτομέρειες.
 

Posté Sun 20 Aug 17 @ 12:30 am
Djdad εκπλήσσομαι ευχάριστα από τη διάθεσή σου να κατατοπίσεις κάποιον αδαή σαν εμένα ! Χωρίς να χρησιμοποιώ το PIONEER WEGO 1 που έχει την 7 LE ανοίγω την έκδοση FREE 7.4.1 για να χρησιμοποιήσω τη λειτουργία Automix. Η διάταξη είναι η εξής : Laptop HP dv6 με usb 3 δίνει στην ESI MAYA 44 USB+ κι αυτή από 2 out σε ενισχυτή ήχου PHILIPS FR 980 που δίνει σε ηχεία B&W 602 S2.
 

Posté Sun 20 Aug 17 @ 11:11 am


(Les anciens sujets et forums sont automatiquement fermés)