Connexion rapide:  

Forum: Greek Forum

Sujet Security

Ce topic est ancien et peut contenir des informations obselètes ou incorrectes.

Δεξι κλικ στο τραγουδι, File operations και αντι για copy (πχ) πατας delete και παει.... Αν το παρεις χαμπαρι εγκαιρως παει καλα... Δεν θα επρεπε να κανει μια ερωτησουλα πριν το διαγραψει για καλο και για κακο? Εμεις που εχουμε και παιδια και κρεμιουνται απ τα χερια μας καθε φορα που πιανουμε ποντικι να κανουμε μια δουλεια χρειαζομαστε και μια εξτρα ασφαλεια ; )
 

Posté Thu 09 Jan 20 @ 7:04 pm
Από την άλλη φαντάσου πόσο ενοχλητικό θα ήταν να έχεις ερώτηση ασφαλείας κάθε φορά που διαγράφεις ένα αρχείο κι εσύ να θες να διαγράψεις 30 σε 30 διαφορετικούς φακέλους...
Ο λόγος που η διαγραφή βρίσκεται στο υπό-μενου "Εργασίες αρχείων" είναι ακριβώς για αυξημένη αασφάλεια (ώστε να μην είναι προσβάσιμη κατά λάθος απ' ευθείας με το δεξί κλικ). Θεωρητικά αυτή είναι η χρυσή τομή μεταξύ ασφάλειας και χρηστικότητας.

Τώρα, μια φιλική συμβουλή:
Να κοιτάζεις πάντα τι έχει ο κάδος ανακύκλωσης του υπολογιστή σου πριν κάνεις άδειασμα. Το VirtualDJ διαγράφει τα αρχεία στέλνοντας τα στον κάδο. Επίσης οι πληροφορίες της database δεν χάνονται μέχρι να κάνεις καθάρισμα της βάσης.
Επομένως, με λίγη έξτρα προσοχή (πριν αδειάσεις τον κάδο) νομίζω οτι το πρόβλημα σου λύνεται χωρίς να σου σπάνε τα νεύρα κάθε φορά που θες να κάνεις μετακίνηση/διαγραφή/μετονομασία 10+ αρχείων...

(Και γενικότερα από τη στιγμή που τα παιδιά έχουν φτάσει σ' αυτό το σημείο η αναθεώρηση του κάδου και τα τακτικότατα backup είναι επιβεβλημένα... Που να είχες και γάτα... :P)
 

Posté Mon 13 Jan 20 @ 8:54 am
PhantomDeejay wrote :

... Που να είχες και γάτα... :P)


Χαχαχαχαχαχα.... δεν παιρνω γιατι θα μου φαει το ποντικι!
 

Posté Mon 13 Jan 20 @ 5:35 pm


(Les anciens sujets et forums sont automatiquement fermés)