Connexion rapide:  

Forum: Greek Forum

Sujet Στιγμιαίο σκάλωμα προγράμματος
Παιδιά sos. Καθώς κάνω το σετ μου σε άκυρες στιγμές μου συμβαίνουν ώρες ώρες δύο ειδών περιστατικά.
Το ένα είναι το εξής... Όπως παίζει το τραγούδι μπορεί να μου σταματήσει το πρόγραμμα στιγμιαία για περίπου ένα δευτερόλεπτο και μετά να συνεχίσει μόνο του. Δεν δείχνει να φριζαρει. Είναι λες και του πατάς το stop και μετά το play. Όσο συμβαίνει αυτό δεν ανταποκρίνεται κανένα κουμπί ή fader. Αυτό γίνεται είτε όταν μιξαρω είτε όταν έχω βάλει μια λίστα στο automix.
Το δεύτερο που συμβαίνει είναι πάλι όπως παίζω (και πάλι χωρίς να ακουμπάω κάτι) το πρόγραμμα κάνει σαν να ζορίζεται για ένα δευτερόλεπτο. Εκεί έχω αλλοίωση στον ήχο και δείχνει λες και τα γραφικά κινούνται σε slow motion.
Έχω δοκιμάσει να βγάλω την επιλογή απενεργοποιησης usb του λαπτοπ. Έχω βάλει φουλ επιδόσεις αλλά και πάλι τίποτα.. Αυτό γίνεται ότι κονσόλα και να κουμπώσω πάνω.
Θα γίνει στάνταρ μια με δυο φορές μέσα στη βραδιά. Επίσης έχω δοκιμάσει και σταθεροποιητη τάσης μη τυχόν είναι ρεύμα και έχω δοκιμάσει και διάφορα καλώδια μεταφοράς δεδομένων από το πιο απλό μέχρι ένα που κάνει 80€.
Έχω ένα gaming lenovo idea pad με windows 11(ολα τα updates), με 16g ram, επεξεργαστή Ryzen 7,SSD δίσκο, κάρτα γραφικών gforce 40-50 και εξωτερικό δίσκο SSD samsung T7. Σημείωση ότι αυτό μου συνέβαινε και με το παλιό μου λαπτοπ.
Και στο virtual έχω κάνει τελευταίο update τη Κυριακή και πάλι είχα θεματα
 

Posté 6 days ago @ 6:04 am
.
 

Posté 6 days ago @ 6:13 am
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
και με τι κονσόλα (κάρτα ήχου) στο κάνει αυτό ?
 

Posté 5 days ago @ 12:31 pm
Όποια κονσόλα και να βάλω...
Έχω δοκιμάσει
Pioneer Sr
Numark Nv II
HERCULES 500
DENON SC LIVE 4
 

Posté 5 days ago @ 4:19 pm
κι εμένα μερικές φορές όταν πάω να ψάξω ένα τραγούδι στην μπάρα αναζήτησης μου κολλάει για 2-3 δευτερόλεπτα η οθόνη
παίζει κανονικά, αλλά κολλάει η οθόνη
 

Posté 3 days ago @ 10:29 am
Το θεμα ειναι οτι εμενα σταματα και ο ηχος και παγωνουν ολα και μετα συνεχιζει μονο του. Η σε αλλες περιπτωσεις αλλοιωνεται ο ηχος και δειχνει σαν να σερνονται τα γραφικα, το οποιο ειναι παραλογο γιατι ουτε θερμοκρασια ανεβαζει (η καρτα γραφικων μου δειχνει οτι ειναι 39-41 βαθμους σταθερα) , ουτε η μνημη ή ο επεξεργαστης ζοριζεται
 

Posté 8 hours ago