katevasan twn dennis ferrer apo ta decks gt dn epaize arketa emporiki mousiki...
http://www.facebook.com/dennisferrerobj
http://stoneyroads.com/dennis-ferrer-kicked-off-decks-in-incident/
teleia twra to xali tis elladas metaferete kai ston ipoloipo kosmo... alla oxi kai se onomata re file...
otan fonazeis ton dennis ferrer i opoiodipote 'onoma' tis mousikis twn fonazeis gia na paiksei auta p thelei...
m fenete pws ekei sto miami dn exoun anakalipsi akoma oti oi gimnes paizoun eksisou kali mousiki...
http://www.facebook.com/dennisferrerobj
http://stoneyroads.com/dennis-ferrer-kicked-off-decks-in-incident/
teleia twra to xali tis elladas metaferete kai ston ipoloipo kosmo... alla oxi kai se onomata re file...
otan fonazeis ton dennis ferrer i opoiodipote 'onoma' tis mousikis twn fonazeis gia na paiksei auta p thelei...
m fenete pws ekei sto miami dn exoun anakalipsi akoma oti oi gimnes paizoun eksisou kali mousiki...
Posté Tue 06 Mar 12 @ 3:45 pm
Posté Tue 06 Mar 12 @ 4:21 pm
DjTribal A wrote :
paidia, pos mporo na sundeso stereo ena 5.1 sthn Hercules RMX? Bgainei kalodio RCA se socket gia na balw ekei to jack ton hxeion?
ennoeitai oti 8elw na exo proakoustikh..
Ναι υπάρχει έτοιμος αντάπτορας. Προφανώς θέλεις απο 2 αρσενικά RCA σε ένα θηλυκό στέρεο μίνι jack.
Posté Tue 06 Mar 12 @ 4:29 pm
Καλημερα παιδες! Ερωτησης...μιας και είμαστε στο Ελληνικό φορουμ...γιατί δε γραφουμε Ελληνικα??
Posté Wed 07 Mar 12 @ 3:38 am
αμα θελει ο διαολος να σπασει το ποδαρι του.... δε τον σταματαει τιποτα!
φιλος μου που ασχολειτε με sites, απο μια απροσεξια εχασε μεγαλο μερος απο τα sites πελατων που ειχε.
φωτογραφιες κειμενα κτλ. τρεχει και δε φτανει.... και του ελεγα συνεχεια, "κανε backup"... ολο αυριο και αυριο!
τελικα εγω εχασα εξολοκλήρου 3 sites που ειχα στο server του και οπως οπως επανεφερα το 1 eshop που εχω κανει, απο σκορπια αρχεια που ειχα για δοκιμες στο δισκο μου.
η μεγαλη ζημια ειναι το τοπικο site που ειχα πει και παλιοτερα το www.acharnes-news.gr οπου χασαμε 1,5 χρονου δουλειας, κειμενα φωτογραφιες, templates! δεν υπαρχει τιποτα που μπορουμε να επαναφερουμε....
τελευταια στιγμη μονο εφτιαξα μια φορμα για τη παραγγελια πατατας που κανει ο δημος μας... τουλαχιστον ετσι δε χανουμε επισκεπτες.
BACKUP FOR EVER ρε γαμωτο!
τα τραγουδια μου τα εχω 5 φορες backup σε διαφορετικα σημεια..... και βλεπω αλλους που πανε και παιζουν με 1tb εξωτερικο δισκο και δεν εχουν ουτε 1 τραγουδι αλλου! πως μπορουνε και κοιμουνται το βραδυ?????? πως?????
φιλος μου που ασχολειτε με sites, απο μια απροσεξια εχασε μεγαλο μερος απο τα sites πελατων που ειχε.
φωτογραφιες κειμενα κτλ. τρεχει και δε φτανει.... και του ελεγα συνεχεια, "κανε backup"... ολο αυριο και αυριο!
τελικα εγω εχασα εξολοκλήρου 3 sites που ειχα στο server του και οπως οπως επανεφερα το 1 eshop που εχω κανει, απο σκορπια αρχεια που ειχα για δοκιμες στο δισκο μου.
η μεγαλη ζημια ειναι το τοπικο site που ειχα πει και παλιοτερα το www.acharnes-news.gr οπου χασαμε 1,5 χρονου δουλειας, κειμενα φωτογραφιες, templates! δεν υπαρχει τιποτα που μπορουμε να επαναφερουμε....
τελευταια στιγμη μονο εφτιαξα μια φορμα για τη παραγγελια πατατας που κανει ο δημος μας... τουλαχιστον ετσι δε χανουμε επισκεπτες.
BACKUP FOR EVER ρε γαμωτο!
τα τραγουδια μου τα εχω 5 φορες backup σε διαφορετικα σημεια..... και βλεπω αλλους που πανε και παιζουν με 1tb εξωτερικο δισκο και δεν εχουν ουτε 1 τραγουδι αλλου! πως μπορουνε και κοιμουνται το βραδυ?????? πως?????
Posté Wed 07 Mar 12 @ 9:21 am
αν ο σερβερ δεν ειναι dedicated η εστω vps τοτε μπορεις να ζητησεις απο τον hoster σου να σου δωσει ενα backup...αν εισαι τυχερος δε θα στο χρεωσει...
Posté Wed 07 Mar 12 @ 9:28 am
Είναι αυτό που λένε οτι αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις... :P
Πέρα απο την πλάκα, σε καταλαβαίνω... Είναι μανίκι να χάνεις τόση δουλειά. Απο την άλλη έμαθα απο νωρίς οτι το backup είναι κάτι που δεν πρέπει ποτέ να αμελούμε... Στη δουλειά μου η αξία των δεδομένων πέρα απο τις εργατοώρες που απαιτούνται για να παραχθούν, είναι χωρίς υπερβολή ανεκτίμητη... Ο server παίρνει backup σε ένα NAS καθημερινά και κρατά ιστορικό 2 μηνών. Και ακόμα κι έτσι, παίρνουμε και χειροκίνητο backup κάθε μήνα σε απομακρυσμένη τοποθεσία...
Υ.Γ.: Περιττό να σου αναφέρω οτι στο NAS υπάρχει και ένα "LIVE" αντίγραφο του δίσκου με τον οποίο παίζω μουσική... :P
Πέρα απο την πλάκα, σε καταλαβαίνω... Είναι μανίκι να χάνεις τόση δουλειά. Απο την άλλη έμαθα απο νωρίς οτι το backup είναι κάτι που δεν πρέπει ποτέ να αμελούμε... Στη δουλειά μου η αξία των δεδομένων πέρα απο τις εργατοώρες που απαιτούνται για να παραχθούν, είναι χωρίς υπερβολή ανεκτίμητη... Ο server παίρνει backup σε ένα NAS καθημερινά και κρατά ιστορικό 2 μηνών. Και ακόμα κι έτσι, παίρνουμε και χειροκίνητο backup κάθε μήνα σε απομακρυσμένη τοποθεσία...
Υ.Γ.: Περιττό να σου αναφέρω οτι στο NAS υπάρχει και ένα "LIVE" αντίγραφο του δίσκου με τον οποίο παίζω μουσική... :P
Posté Wed 07 Mar 12 @ 9:40 am
dedicated ειναι....
ασε σου λεω απο χθες δεν εχουμε κοιμηθει καθολου
ρεζιλι γιναμε
ασε σου λεω απο χθες δεν εχουμε κοιμηθει καθολου
ρεζιλι γιναμε
Posté Wed 07 Mar 12 @ 9:41 am
PhantomDeejay wrote :
Είναι αυτό που λένε οτι αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις... :P
τιποτα δεν υπαρχει σε backup
ειχε κανει καποιο λαθος και δεν επερνε αυτοματα τα backup οπως ειναι κανονικα.
μιλησε και με την εταιρια και ειπανε οτι δεν υπαρχει κανενα backup.
τωρα περιμενουμε απαντηση απο τη προηγουμενη εταιρια που ειχε το server, μηπως εκει υπαρχει καποιο backup και ετσι σωθουνε αρκετα αρχεια
πριν τις αλλαγες....
μωρε εγω, οχι μονο backup, με 2 λαπτοπς πηγαινα στη δουλεια οταν δουλευα!
Posté Wed 07 Mar 12 @ 9:48 am
Posté Wed 07 Mar 12 @ 11:43 am
το κατεβασα για να το ακουσω.... θα σου πω εντυπωσεις
Posté Wed 07 Mar 12 @ 11:47 am
@PhantomDeejay εισαι ΑΚΥΡΟΣ-ΑΣΧΕΤΟΣ! που ζεις?
γραφεις "A quick mix of the most popular mainstream tunes in Greece"
ποιος σου ειπε ρε φιλε οτι αυτα τα νταπα-ντουπα οτι ειναι mainstream στην Ελλαδα?
που ειναι ο ΚΙΑΜΟΣ??? οεοοοοοο
:))))))))))))))))))))
αχ τα ειπα και ξελαφρωσα!
Σοβαρα τωρα, το ακουσα στα γρηγορα.... τις αλλαγες δηλαδη.
οκ για live mix, καπως ετσι θα ηθελα (να με αφηνανε) να παιζω και γω.... αλλα........ αλλα... αλλα.... που!
γραφεις "A quick mix of the most popular mainstream tunes in Greece"
ποιος σου ειπε ρε φιλε οτι αυτα τα νταπα-ντουπα οτι ειναι mainstream στην Ελλαδα?
που ειναι ο ΚΙΑΜΟΣ??? οεοοοοοο
:))))))))))))))))))))
αχ τα ειπα και ξελαφρωσα!
Σοβαρα τωρα, το ακουσα στα γρηγορα.... τις αλλαγες δηλαδη.
οκ για live mix, καπως ετσι θα ηθελα (να με αφηνανε) να παιζω και γω.... αλλα........ αλλα... αλλα.... που!
Posté Wed 07 Mar 12 @ 12:17 pm
ΟΕΟ ΟΕΟ ΟΕΟ!
αυτα μονο στην Ελλαδα γινονται και ειδικοτερα στη περιοχη που ειμαι μενιδι!
εδω και 1 βδομαδα κατοικοι της περιοχης μου, θελουν να οργανωσουν "παραγγελιά πατατας" οπως ειναι της μοδας τωρα τελευταια.
μιλησανε με το δημαρχο για να τους βοηθησει αλλα αυτος δε δεχτηκε.
αφου λοιπον αφιερωσαν χρονο, βρηκαν χωρο και οτι χρειαζοντουσαν για να κατι τετοιο οπως γινεται και σε αλλες περιοχες.
πηγαμε και μεις μαζι τους για υποστηριξη, επειδη χρειαζεται καποια σελιδα στο ιντερνετ για τις παραγγελιες και βαλαμε μια φορμα στη σελιδα μας, που ειναι γνωστη στη περιοχη μας, για να κανουν παραγγελιες οι δημοτες. (εμεις κερδιζουμε τζαμπα διαφημιση ;)
ολα ετοιμα και ξεκιναμε σημερα το πρωι.... αρχιζουν να ερχονται με το κιλο οι παραγγελιες και ξαφνικα........ ΤΣΟΥΠ κατα τις 19:00
βγαζει ανακοινωση η δημος μας οτι οργανωνει παραγγελιες πατατας!!!!!!
ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟ
η πλακα ειναι οτι συνεχιζουν και οι δυο οργανωσεις να μαζευουν παραγγελιες και θα κανουν διαφορετικες παραλαβες σε μερα!
Ελλαδαααααα
μου θυμιζουν παιδακια "δικο μου ειναι - οχι δικο μου"
το χρημα πολλοι εμισησαν... τη δοξα κανεις!
δειτε πως τα γραφω
www.acharnes-news.gr
αυτα μονο στην Ελλαδα γινονται και ειδικοτερα στη περιοχη που ειμαι μενιδι!
εδω και 1 βδομαδα κατοικοι της περιοχης μου, θελουν να οργανωσουν "παραγγελιά πατατας" οπως ειναι της μοδας τωρα τελευταια.
μιλησανε με το δημαρχο για να τους βοηθησει αλλα αυτος δε δεχτηκε.
αφου λοιπον αφιερωσαν χρονο, βρηκαν χωρο και οτι χρειαζοντουσαν για να κατι τετοιο οπως γινεται και σε αλλες περιοχες.
πηγαμε και μεις μαζι τους για υποστηριξη, επειδη χρειαζεται καποια σελιδα στο ιντερνετ για τις παραγγελιες και βαλαμε μια φορμα στη σελιδα μας, που ειναι γνωστη στη περιοχη μας, για να κανουν παραγγελιες οι δημοτες. (εμεις κερδιζουμε τζαμπα διαφημιση ;)
ολα ετοιμα και ξεκιναμε σημερα το πρωι.... αρχιζουν να ερχονται με το κιλο οι παραγγελιες και ξαφνικα........ ΤΣΟΥΠ κατα τις 19:00
βγαζει ανακοινωση η δημος μας οτι οργανωνει παραγγελιες πατατας!!!!!!
ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟ
η πλακα ειναι οτι συνεχιζουν και οι δυο οργανωσεις να μαζευουν παραγγελιες και θα κανουν διαφορετικες παραλαβες σε μερα!
Ελλαδαααααα
μου θυμιζουν παιδακια "δικο μου ειναι - οχι δικο μου"
το χρημα πολλοι εμισησαν... τη δοξα κανεις!
δειτε πως τα γραφω
www.acharnes-news.gr
Posté Wed 07 Mar 12 @ 4:11 pm
PhantomDeejay wrote :
Ναι υπάρχει έτοιμος αντάπτορας. Προφανώς θέλεις απο 2 αρσενικά RCA σε ένα θηλυκό στέρεο μίνι jack.
DjTribal A wrote :
paidia, pos mporo na sundeso stereo ena 5.1 sthn Hercules RMX? Bgainei kalodio RCA se socket gia na balw ekei to jack ton hxeion?
efxaristw.
Posté Wed 07 Mar 12 @ 7:45 pm
Απο τις λίγες φορές που θα ακούσεταε αλήθειες στην Ελληνική βουλή...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2lHVTKzlm9A#t=99s
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2lHVTKzlm9A#t=99s
Posté Wed 07 Mar 12 @ 9:04 pm
D.J. γυναίκες με γνώσεις ελληνικής μουσικής, βραδινή απασχόληση, ζητείται από γνωστό club
http://www.xe.gr/jobs/evresi,mparman-servitoroi-d.j.%7Cad-10170337.html
http://www.xe.gr/jobs/evresi,mparman-servitoroi-d.j.%7Cad-10170337.html
Posté Thu 08 Mar 12 @ 3:16 am
exete dei to dj software tis gemini?
http://www.geminidj.com/groove.html
exei tis idies koukides sti kymatomorfi me to vdj....
apo software..... mi mpeite kan sto kopo na to katebasete
http://www.geminidj.com/groove.html
exei tis idies koukides sti kymatomorfi me to vdj....
apo software..... mi mpeite kan sto kopo na to katebasete
Posté Thu 08 Mar 12 @ 6:30 am

Posté Thu 08 Mar 12 @ 5:09 pm
Loiponnnn.......exw valei kati kila teleutaia...alla malon ftaiei to sampouan pou xrhsimopoiw.....
twra eida pws grafei....oti prosthetei ogko....
twra eida pws grafei....oti prosthetei ogko....
Posté Thu 08 Mar 12 @ 6:46 pm
hello!!
Vasika exw stn akri tou mualou mou tin agora enos turn table... oxi kati trelo etsi gia arxi k ligo e3oikiwsi... 3erw pws uparxoun kapoioi ''veteranoi'' st forum kai tha ithela kapoies protaseis an einai eukolo :)
Psaxnw kati pou na upakouei sto ''value for money''... mexri 300 euro to polu...
Episis tha ithela na rwtisw, direct i belt drive??? kai poso xrisimo borei na fanei to na exei thura usb ena pick up??
euxaristw!
Vasika exw stn akri tou mualou mou tin agora enos turn table... oxi kati trelo etsi gia arxi k ligo e3oikiwsi... 3erw pws uparxoun kapoioi ''veteranoi'' st forum kai tha ithela kapoies protaseis an einai eukolo :)
Psaxnw kati pou na upakouei sto ''value for money''... mexri 300 euro to polu...
Episis tha ithela na rwtisw, direct i belt drive??? kai poso xrisimo borei na fanei to na exei thura usb ena pick up??
euxaristw!
Posté Fri 09 Mar 12 @ 4:24 am