Se Connecter:     

Forum: Greek Forum

Sujet: Chill out room ... (mpla mpla) !!! - Page: 24

Cette partie de ce topic est ancien et peut contenir des informations obselètes ou incorrectes

Αυτό θα τι ήθελα και εγώ (αν και δεν μπορώ να βοηθήσω ενεργά), δυστυχώς ισχύει πως η house ήταν house τότε... Θα ήθελα να γνωρίσω καλύτερα αυτό που λένε house με τον σωστό τρόπο όμως.:)

Πολύ καλή ιδέα! Και μια που μιλάμε για κλασσικά house κομμάτια, ορίστε ένα με καλοκαιρινή διάθεση: http://www.youtube.com/watch?v=eH32mB9z-Vk
@Achileas Και σήμερα η house, house είναι και μάλιστα πολύ καλή και πολυδιάστατη. Aρκεί να πέσει λίγο ψάξιμο και να μην αρκούμαστε στα ψευτοτραγουδάκια τύπου "dance" που μας πλασάρει το MTV. Το traxsource είναι μια πολύ καλή αφετηρία στην αναζήτηση αυτή...

Και σήμερα η house, house είναι και μάλιστα πολύ καλή και πολυδιάστατη. Aρκεί να πέσει λίγο ψάξιμο και να μην αρκούμαστε στα ψευτοτραγουδάκια τύπου "dance" που μας πλασάρει το MTV. Το traxsource είναι μια πολύ καλή αφετηρία στην αναζήτηση αυτή...

Δεν μιλάω για Pop τραγούδια που κάποιοι τα λένε house και παίζονται στο ραδιόφωνο..:)
Προσωπικά για τραγούδια ψάχνω στο beatport με βάση το chart πωλήσεών του, αλλά και πάλι δεν μπορώ να βρω αρκετό υλικό από αυτό που ψάχνω.. κάτι παρόμοιο μπορώ να βρω στην κατηγορία Tech House.
Ευχαριστώ για το site:)

Η μέθοδος για να βρίσκω υλικό σε τέτοια site και να αποφεύγω τη πολλή σαβούρα είναι να ακούω τα TOP 10 από διάφορους DJ κάθε μήνα. Μετά από ένα διάστημα, βρίσκεις κάποιους που ο ήχος τους σε αντιπροσωπεύει περισσότερο. Παρολαυτά, συνήθως ακούω γύρω στα 20 με 30 ΤΟΡ 10, δηλαδή περίπου 250 τραγούδια, και είμαι τυχερός αν βρώ 10 τα οποία είμαι διατεθιμένος να αγοράσω και εν τέλει να ενσωματώσω στα set μου. Τουλάχιστον όμως, έτσι ξέρω ότι τα τραγούδια αυτά αξίζουν και δε θα πιάνουν σκόνη στον σκληρό μου... Επίσης, η μέθοδος αυτή έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργώ τον δικό μου "προσωπικό ήχο", ξεχωρίζοντας έτσι απο τους περισσότερους!

Psaxnontas gia na tsekaro xronologies kai bpm gia to topic me ta house pou exoume epesa pano se auto to site :

http://www.bpmdatabase.com/index.php

mporeis na kaneis search.
Xrisimo, balte to sta bookmark..

Kai opoios brei kati antoistoixo h kalytero as postarei edo..

About Eurovision......

Ποτε θα καταλαβουμε οτι τα ελληνικα χαζοτραγουδα που μας σερβιρουν τα playlistika ραδιοφωνα που παιζουν καθε 3 ωρες τις ιδιες βλακειες δεν εχουν καμια τυχη...αποδεδειγμενα...στο​υς ασχετους αλλοεθνεις με τα ελληνικα μουσικα δρωμενα ευρωπαιους...οπως εχουμε τους πολιτικους και τα χαλια που μας αξιζουν..μια απο τα ιδια και στην σκυλοποπ "μουσικη" ελληνικη σκηνη του σημερα...Μπραβο για την ψηφοφορια....ΔΙΚΑΙΗ...και για την Ελλαδα και για την Κυπρο....αυτα....παω να ακουσω Γονιδη...

na rotisw..tora pou pira kainourgio laptop 8a perasw pali tous drives kartas ixou k controller ginete na kanw activation apo ton kainourgio pc??

Ναι. Κανονικότατα!

PhantomDeejay wrote :
Ναι. Κανονικότατα!

ααααα ωραία!1 Ευχαριστώ πολύ!

Όχι. Γράφει βινύλια. Απλά κάποιοι δοκίμασαν να γράψουν στην επιφάνεια ενός CD και όχι στην επιφάνεια ενός βινυλίου.
Με λίγα λόγια αν βάλεις ένα τέτοιο CD στο CD-Player σου θα πάρεις κατευθείαν TOC Error ή σκέτο Error καθώw το CD-Player δεν θα μπορεί να αναγνώσει την (κατεστραμμένη για αυτό) επιφάνεια του CD.

Hlia.. oti kai an einai auto to vestax einai "discontinued" kai epeisis 'einai polla ta lefta Ari'...
Ta timecode vinyl einai h lysi.

phantom,ennoeite pws den tha paizei se cd player,apla rwtw an mporei na xaraksei cd wste na simperiferete san vinilio.

χαραζεις οτι επιφανεια θες..το πως συμπεριφερεται και ακουγεται ομως ειναι το θεμα, χαραζεις και cd και βινυλιο και πλαστικο και κερι κλπ κλπ

παρεπιμπτωντος επειδη παλια ειμουν στο παραπεντε (μαζι με αλλους 2 να παρω ενα recorder, το vestax ΔΕΝ γραφει βινυλιο...μα αλλο υλικο που μοιαζει -το οποιο δε θυμαμαι τωρα- και με πολυ χειροτερα χαρακτηριστικα)

kalisperaaa!! psaxnw ena remix apo afto to tragoudi "Gotye - Somebody That I Used To Know" akougetee paaraa polii sta radiofonaa...alla den vriskw to mix..mia voi8eia?

jim_236 wrote :
kalisperaaa!! psaxnw ena remix apo afto to tragoudi "Gotye - Somebody That I Used To Know" akougetee paaraa polii sta radiofonaa...alla den vriskw to mix..mia voi8eia?

gia tsekare an einai ayto?
Gotye feat Kimbra - Somebody That I Used To Know (Bastian Van Shield Remix)

djsadim wrote :
jim_236 wrote :

gia tsekare an einai ayto?
Gotye feat Kimbra - Somebody That I Used To Know (Bastian Van Shield Remix)

oooooooo naiiii aftoo einaiii filee mouuu...1000000 efxaristww!!!

24%