Se Connecter:     

Forum: Greek Forum

Sujet: Chill out room ... (mpla mpla) !!! - Page: 36

Cette partie de ce topic est ancien et peut contenir des informations obselètes ou incorrectes

kai posa lete na pairnei ?? etsi sto peripou??? me etoima cd...ti kalaa :P

Ρε παιδιά πείτε μου λίγο όσοι είχατε την τύχη να επιστρέψετε προϊόντα στο Thomann, τι ακριβώς έγινε?
Η κονσόλα μου σύμφωνα με τη UPS έφτασε τη Δευτέρα κι έκτοτε δεν έχω νέα. Έχω στείλει 3 mail και ακόμα καμία απάντηση. Από Δευτέρα θα αρχίσω και τα τηλέφωνα, αλλά πρώτα θέλω να ακούσω και τις δικές σας εμπειρίες...

re paidia aytos o mikths ths pioneer poses pwliseis exei sthn ellada ???

Δεν είναι δικό μου, αλλά ο τύπος (dj) δεν παίζεται...
RESPECT!!! :P

@ PhantomDeejay kalaaa ta leei o dj...kserei ti kanei...mazi me to afentiko organomena ola....full Pantelidi kai full mpompes..!!!

Όλα τα τραγούδια της Πάολα έχουν γραφτεί σε .wav??? :Ρ

Τελευταία μου εχει καρφωθει μια ιδέα να πούλησω την Hercules rmx και να πάρω την numark mix-pro. Ακούω γνώμες guys!!!!

@ dimitris_g fenetai pio megali..pio megala jogs genika feneta na einai pio aneti apo tin rmx epeidi den einai ola toso konta to ena me to allo....

dimitris236 wrote :
@ dimitris_g fenetai pio megali..pio megala jogs genika feneta na einai pio aneti apo tin rmx epeidi den einai ola toso konta to ena me to allo....

Βασικά αυτα είδα κι εγω και δελεαστικα. Απλα δεν ξέρω απο ποιότητα ήχου και αντοχή τι λέει.

+ to oti einai kaliteri gia scratching afou exei megalitera jogs...gia piotita ixou den kserw...!!

ΔΕΝ έχει Asio κάρτα ήχου.
Ο ήχος της συγκριτικά με μια Audio 2 είναι χαμηλότερης έντασης (όχι απαραίτητα κακό) αλλά και πιο άχρωμος, πιο άδειος... Δεν μπορώ ακριβώς να το εκφράσω.
Η απόδοση των Jogs με την VDJ LE Version είναι ικανοποιητική για mixing, μέτρια έως κακή για βασικό scratching. Με το Serato DJ Intro τα jogs μεταμορφώνονται και μπορείς να είσαι πιο άνετος με βασικές scratching κινήσεις. Υποθέτω ότι το ίδιο γίνεται και με ρυθμίσεις στο VDJ Pro. Crossfader με μεγάααλο cut in (για 'μένα) στο VDJ LE, για Serato Intro λίγο καλύτερο.
Ποιότητα κατασκευής μέτρια, ιδίως τα upfaders νιώθεις ότι θα λυγίσουν, τα EQs και γενικά τα knobάκια την παλεύουν. USB καλώδιο αρκετά καλό, κουμπιά σκληρα, όχι ευχάριστα στην αφή (σε σύγκριση με μια Denon που έχω), αλλά με πολύ καλή απόκριση. Δε χάνεις "κλικ". Σε σχέση με τα κουμπιά της RMX, του Mixtrack Pro είναι καλύτερα, αλλά η γενικότερη εικόνα σε ότι έχει να κάνει με την ποιότητα κατασκευής "δείχνει" ότι η RMX υπερτερεί.
Εμένα, ύστερα από ενάμιση χρόνο, με αρκετή χρήση, το ένα pitch fader παρέδωσε πνεύμα. Ενός φίλου, με πάρα πολύ σκληρή χρήση λιγότερο από έτος, το knob που αλλάζει μεταξύ Master/Cue στο Monitoring, χάλασε.

Πιστεύω, από αυτά που ακούω από άλλους χρήστες της RMX ότι σε σχέση με το Mixtrack, αν εξαιρέσουμε τα κακά Jogs της, είναι καλύτερη για ημιεπαγγελματική χρήση.

Ευχαριστω πολυ φιλε μου xarhko.... η απαντηση σου με καλυψε πληρως... να εισαι καλα φιλε μου!

Η RMX είναι μεν βασικός, αλλά καθ'ολα αξιοπρεπής midi controller. Αν είναι να κάνεις upgrade, τότε η Mixtrack δεν είναι αυτό που ψάχνεις... Περίμενε, μάζεψε χρήμα και κάνε ένα ουσιαστικό upgrade....

36%