Se Connecter:     

Forum: Greek Forum

Sujet: Chill out room ... (mpla mpla) !!! - Page: 44

Cette partie de ce topic est ancien et peut contenir des informations obselètes ou incorrectes

Αν κρεμάσεις Cd λένε, διώχνει τα περιστέρια
αν είναι της Πάολα, φυλάει και τα πρόβατα!!!

Δεν μπορώ να μας καταλάβω σαν λαό...
Βρίζουμε, βρίζουμε, βρίζουμε, κοροϊδεύουμε, βγάζουμε ανέκδοτα και κρύα αστεία και η κυρία (Πάολα) παραμένει ένα από τα Νο1 ονόματα της νύχτας (ή οτι απέμεινε απ' αυτή).
Βλέπω ένα σωρό "φίλους" μου να τη βρίζουν στο FB αλλά αν βρεθούν έξω σε κλαμπάκι και παίξει Πάολα ή Παντελίδης σέρνονται στα πατώματα... αυτοί οι ίδιοι που μερικές ώρες πριν έβριζαν!
Δεν μπορώ να καταλάβω το κόμπλεξ μας σαν λαός. Δηλαδή τόσο κακό είναι να σ' αρέσει και ο Pavlov Stelar και ο Παντελίδης π.χ.;;;
Η μήπως λέμε οτι μας αρέσει ο Stelar για να το παίζουμε "ψαγμένοι" και στα κρυφά ακούμε και Παντελίδη στα τέρματα με τα ακουστικά μας (να μην μας ακούσει και κανένας γείτονας)
Γιατί όλη αυτή η υποκρισία;;; Μου θυμίζει εκείνο το τραγούδι του Πανούση (Νεοέλληνας) που έλεγε "μ' αρέσει στα κρυφά κι ο Μητροπάνος" Γιατί στα κρυφά;;; Τι είναι αυτό που μας κάνει να το "παίζουμε" έτσι εδώ κι "αλλιώς" εκεί;;;

Και στην τελική αν η μουσική/τραγούδια/ερμηνεία της Πάολας είναι τόσο "χάλια" γιατί έχει τόσο μεγάλη επιτυχία;;; :P

Υ.Γ.:
Δεν έχω τίποτα με την Πάολα ή τον Παντελίδη ή τον Stelar. Στο σπίτι μου μπορεί να τους ακούσω και όλους μαζί μέσα στο ίδιο τέταρτο! Και σε αντίθεση με πολλούς εδώ μέσα (δεν υπονοώ κάποιον συγκεκριμένο) δεν έχω κανένα κόμπλεξ να παραδεχτώ οτι ανάλογα με την περίσταση θα παίξω και Πάολα ή Παντελίδη, και θα το γουστάρω κιόλας!
Δεν λέω τίποτα για τον Stelar γιατί αυτός θεωρείται "ψαγμένος" και ως εκ τούτου "αποδεκτός" από τους απανταχού παρών high-class glamour-άτους super/duper trendy DJ's

Phantom prosopika mou aresei i Paola , Pantelidis alla gelaw kai lew ankedota zesta h' kria..den simainei kati gia mena afto..

Δημήτρη δεν το έγραψα για σένα... Απλά με έχει κουράσει όλη αυτή η υποκρισία που έγραψα παραπάνω... :)

to kserw..

εγω παντος το εχω πει και παλιοτερα οτι μ'αρεσουν τα σκυλαδικα, αν και τελευταια τα εχω βαρεθει, αλλα καμια φορα ακουω φουλ οπως παλια.

η παολα για μενα αξιζει συγχαρητηρια και της βγαζω το καπελο.
οχι σαν τραγουδιστρια, δεν ειμαι fun club, αλλα για τη δουλεια που εχει ριξει, τον αγωνα που εχει κανει, στην ηλικια που ειναι, εχει και ενα παιδι απο τα 17....
και εχει επιτυχια οπως και να το κανουμε στην κατηγορια της

ο πεντελιδης, σημερα ειναι, αυριο δεν ειναι.

@ djppk file mou ti einai afto omos? :/

Δημήτρη αυτό είναι Ρομποτικός Τόρνος (Τόρνος ελεγχόμενος ρομποτικά και όχι χειροκίνητα)

Επίσης θα παρακαλούσα όλα τα παιδιά τα link που αφορούν ΜΟΥΣΙΚΗ να αναρτώνται στο αντίστοιχο topic και όχι εδώ. Ευχαριστώ!!!

Φίλε Phantom χωρίς να θέλω να το παίξω ο 'έξυπνος' το άνω video είναι ένα cnc κέντρο κατεργασίας (τόρνος, φρέζα, δράπανο, πλάνη, ρεκτιφιέ) 5 αξόνων (μπορεί και παραπάνω). Αρκεί να αναφέρω πως η άνω κατεργασία έχει προγραμματιστή καθαρά από ένα pc με τη μόνη συμβολή του ανθρώπου στον σχεδιασμό μέσω ενός προγράμματος cad/cam.

Δεν το παίζεις έξυπνος! Εγώ το περιέγραψα "απλά" μιας και είναι κάτι τελείως άσχετο με το αντικείμενο μας. Εσύ το περιέγραψες πλήρως!!! :)

Meta apo kapoia apousia mou , eipa na po mia kalimera se ola ta paidia , gnostous kai filous kai aplous symforoumites.
Exo xasei mallon arketa , oute pou ksero to ginete , to mono pou katevasa tin 7.2
Kati neotero , genika ?

exei kaneis empiria apo ta windows 8?
ego exo tis xeiroteres entyposeis!
episis to dpc monitor mou dixnei ypsiloteres times ap'oti ta windows 7

mia geniki erotisi...mporei kaneis na kanei enan controller pou dn ton xrisimopoiei na ton mapparei kai na ton kanei mono gia effect??? MONO omos...alla na allaksei ola ta koumpia.....kai ta 3 pio vasika play,pause,cue?? to play px na einait o flanger, to pause na einai to [x] effect kai to cue to [Ψ] effect...ginete???

Fysika kai ginetai.

44%