Se Connecter:     

Forum: Greek Forum

Sujet: Chill out room ... (mpla mpla) !!! - Page: 72

Cette partie de ce topic est ancien et peut contenir des informations obselètes ou incorrectes

Χωρίς να έχω έξτρα πληροφόρηση από εσάς, μπορείτε να κλείσετε το browser για μερικές ημέρες... Σίγουρα δεν θα έρθει τις επόμενες 10 μέρες ;)

(Μπορεί να έρθει και σε μήνα-μήνες, μην αρχίσετε την συνομοσιολογία οτι δηλαδή θα έρθει σε 2 εβδομάδες...) :P

για 10 μερες κανεις ετσι? εδω το εχω απο τα χριστουγεννα του 2011... karalol!

Επιτεεελουυςςς επιασαα δουλειαα!!! τελος παντων...καλα ρε παιδια εχετε προσεξει οτι στις 3 σελιδες djshop.gr,djmania.gr,djmarket.gr οοολαα τα laptop stands δεν ειναι διαθεσιμα?? εγω ενα της reloop θελω που κανει 30 ευρω και δεν ειναι διαθεσιμο...και κατι αλλα με 70-80 ευρω ειναι...που ολοι οι dj's που εχω δει και σε μεγαλα club εχω stand της reloop για τα laptop...τι στο διαολο γινεται????? (συγνωμη για την εκφραση)

Όταν αγόρασα το laptop stand απλά πήγα και το ζήτησα. Πάρε τηλέφωνο και πες θέλω αυτό το stand υπάρχει; αν δεν υπάρχει πεσ τους να στο φέρουν, δεν θα επιβαρυνθείς με κόστος. Ακόμα να ξέρεις πως τα site δεν είναι ενημερωμένα στην Ελλάδα, συνεπώς το ίδιο ισχύει και για τα site των μαγαζιών με τέτοιο εξοπλισμό.

Επειδη εχω ψωνισει και απο djshop και απο το djmarket εχω συμπερανει οτι αυτα τα site ειναι απο τα πιο ενημερωμενα στην ελλαδα ;) ..θα παρω αυριο ενα τηλ να δω τι γινεται..

Για προϊόντα Reloop κατευθείαν από την αντιπροσωπία djmania!

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΒΡΩΜΕΡΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ....
ρε παιδια πηγα σε ενα καφε-μπαρ στην Πετρουπολη το Σαββατο να κανω ενα δοκιμαστικο..και παω και ετοιμαζω τον εξοπλισμο μου σον χωρο που ειχε τον μιχτη και τις σιντιερες στο τερμα της μπαρας...με βλεπει το αφεντικο και τι μου λεει και σκαλωνω?οι αλλοι μου λεει που δουλευαν ,ναι λεω εγω επερναν ενα καναλι απο τον μιχτη ναι λεω παλι εγω..και καθοντουσαν ΣΤΗΝ ΕΞΩ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΡΑΣ..... σαν να ειμαι ενας μ*****ς πελατης που παιζω μουσικη δηλαδη...σαν αστεγος dj??? και λεω..εγω φιλε δεν κα8ομαι στην μπαρα και μου λεει αμα ερθει η εφορια θα με σκισει...και λεω αν χυθει ενα νερο στην μπαρα και πειραξει τα μηχανηματα μου μετα εγω τι θα κανω??? ακου ρεε ο μ*******ς τι ειπε.ειχανε κι ενα σταντ και ηταν ψηλα ο υπολ..με τα πολλα εκανα το δοκιμαστικο μου...του αρεσε η μουσικη και δεν του αρεσε το θεμα με τον εξοπλισμο....δηλαδη θα μας κρυβουν στην τουαλετα και θα παιζουμε??? συγνωμη για τα μπινελικια...

Edited by PhantomDeejay
Bad Language Removed
Να μην επαναληφθεί παρακαλώ!

eimai periergos na akouso poso merokamato edine gia poses ores

ok sorry Phantom... edine 40e apo tis 9 mexri to kleisimo..kata tis 3 ante 4 kleinei mou eipan ta paidia pou doulevoun ekei... ti exete na peite k eseis??

ε αμα σε συμφερει η αποσταση με το αυτοκινητο, πηγενε. καλα ειναι τα 40 αρκει να τα δινει καθε μερα και οχι να κραταει φεσι

για χατζιλικι μεχρι να βρεις κατι καλυτερο.

dimitris236 wrote :
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΒΡΩΜΕΡΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ....
ρε παιδια πηγα σε ενα καφε-μπαρ στην Πετρουπολη το Σαββατο να κανω ενα δοκιμαστικο..και παω και ετοιμαζω τον εξοπλισμο μου σον χωρο που ειχε τον μιχτη και τις σιντιερες στο τερμα της μπαρας...με βλεπει το αφεντικο και τι μου λεει και σκαλωνω?οι αλλοι μου λεει που δουλευαν ,ναι λεω εγω επερναν ενα καναλι απο τον μιχτη ναι λεω παλι εγω..και καθοντουσαν ΣΤΗΝ ΕΞΩ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΡΑΣ..... σαν να ειμαι ενας μ*****ς πελατης που παιζω μουσικη δηλαδη...σαν αστεγος dj??? και λεω..εγω φιλε δεν κα8ομαι στην μπαρα και μου λεει αμα ερθει η εφορια θα με σκισει...και λεω αν χυθει ενα νερο στην μπαρα και πειραξει τα μηχανηματα μου μετα εγω τι θα κανω??? ακου ρεε ο μ*******ς τι ειπε.ειχανε κι ενα σταντ και ηταν ψηλα ο υπολ..με τα πολλα εκανα το δοκιμαστικο μου...του αρεσε η μουσικη και δεν του αρεσε το θεμα με τον εξοπλισμο....δηλαδη θα μας κρυβουν στην τουαλετα και θα παιζουμε??? συγνωμη για τα μπινελικια...

Edited by PhantomDeejay
Bad Language Removed
Να μην επαναληφθεί παρακαλώ!

Καποτε ο dj πηγαινε να παιξει σε ενα μαγαζι και του τα παρειχαν ολα (Δισκοθηκη,μηχανηματα,ακουστικα κτλ)
Μετα σιγα σιγα ο dj επρεπε να εχει δικα του cd/mp3/vinyl για να γινει ανταγωνιστικος βγαζοντας το μαγαζι απο ενα μεγαλο εξοδο
Με την παροδο τον χρονων ο dj επρεπε να εχει και δικο του εξοπλισμο αφου στα περισσοτερα μαγαζια δεν ξερεις τι θα συναντησεις (μεικτες που πρεπει να δοκιμασεις ολα τα καναλια μπας κι εχει ξεμεινει κανενα που δουλευει, cd που βαζεις δισκακι μεσα να δεις αν δουλευει και δεν ξαναπαιρνεις ουτε το δισκακι σου πισω καθως και καλωδια που πρεπει να τα κουνας μεχρι να βρεις σημα οπως γυριζαμε τις κεραιες στα πρωτα χρονια της δορυφορικης)
Εγω προσωπικα παντα εχω κι ενα πολυμπριζο μαζι μου γιατι μου χει τυχει και την μια μπριζα που χρειαζομαι για το τροφοδοτικο του laptop να μην
βρισκω διαθεσιμη....
Οτι θα κουβαλαμε ομως και δικο μας booth στα μαγαζια δεν το περιμενα...
Φιλαρακι παρε το βαρελι που ειχε ο τροχονομος στην κιφησια (αν το εχεις προλαβει) βαλε κι ενα διακοσμητη να στο σενιαρει, βαλτου ροδες,κοτσαδορο στο αμαξι και εισαι ετοιμος!!!!

ξεχασες να πεις οτι πλεον πρεπει να κουβαλαει και το δικο του κοσμο στο μαγαζι

aledjo wrote :
ξεχασες να πεις οτι πλεον πρεπει να κουβαλαει και το δικο του κοσμο στο μαγαζι

Το πιο σημαντικό ! Πως το ξέχασα αυτο;;;

Και τι σε πειράζει ρε φίλε? Αφού έχεις κοτσαδόρο με βαρέλι booth,όπως πας στο μαγαζί φορτωνεις μερικούς φίλους κατά προτίμηση αδύνατους για να πάρει αρκετούς και τους πας στο μαγαζί. Σε βοηθάνε να ξεκοτσάρεις και όλα μια χαρά. Στην επιστροφή εφαρμόζουμε το ίδιο συστημα αντιστρόφως. Και έτσι θα κάτσουν και μέχρι το κλείσιμο να κάνουν μπούγιο στο μαγαζί. Σούπερ!!! Όλο γκρίνια είστε. Η νεολαία...τσ τσ τσ

djadamx wrote :
φορτωνεις μερικούς φίλους κατά προτίμηση αδύνατους για να πάρει αρκετούς και τους πας στο μαγαζί.

και να ειναι μπακουρια με λεφτα για να κερασουν ολο το μαγαζι

τσ τσ τσ ολο μισα πραγματα λετε εδω μεσα

dimitris236 wrote :
καλημεραα να ρωτισω αυτος ο κοντρολερ http://www.djmarket.gr/virtual-pc-dj-computer-deejay-numark-mixtrack-p-3401.html ειναι συμβατος με vdj??και αξιζει για τα λεφτα του?????

Nai, einai symvati me VirtualDJ, alla tha xreiasteis tin teleutaia Pro Full version, afou den erxetai me VirtualDJ LE version.
Mporeis na tin dokimaseis me tin Home Free version http://www.virtualdj.com/download/free.html prin agoraseis tin Pro Full http://www.virtualdj.com/buy/index.html

re seis karafliasa molis m ta eipe o tipos..k akoma tilefono perimenw..oso gia tn controller erxete me serato dj intro...sigoura me vdj 8a paizw apla mexri na to agorasw me serato..to exete dokimasei to serato?????

Κι άμα βάλουν και ένα χεράκι να γυρίσουμε τα σκαμπό ανάποδα, για να σφουγγαρίσει η κοπέλα μετά...πσσσσσ γ*** τα παιδιά θα είναι και εσύ ο καλύτερος dj !! Μπράβο ρε φιλαράκι !!!

ΕΣΕΙΣ μπορειτε να κανετε beatmatch με αυτο το τροπο??????? δε νομιζω ΤΑΚΗ!

72%