Connexion rapide:  

Forum: Greek Forum

Sujet Rca/XLR Drop dead

Ce topic est ancien et peut contenir des informations obselètes ou incorrectes.

Καλησπερα. Αντιμετωπιζω ενα (νομιζω) αρκετα μεγαλο προβλημα με τον controller. Μεχρι το βραδυ που εκλεισα το pc ολα μια χαρα. Το πρωι που ειπα να κανω το καθιερωμενο practice και εγω σαν παιδι, δεν ειχα ηχο...Αρχικα πιστευα οτι κατι δεν ειχα ανεβασμενο/καποια ρυθμιση, αλλα οχι... Και καλωδια αλλαξα, και την πριζα ξαναεβαλα τιποτα...Δεν βγαινει ηχος απο τα rca ουτε τα xlr. Στην περιπτωση που κουνηθηκε(???) κατι, ποσο παιζει να κοστιζει μια επισκευη; Στην περιπτωση βεβαια (που δεν θελω καν να την σκεφτομαι) αν εχει θεμα η καρτα ηχου, δεδομενου της τιμης της κονσολας, συμφερει η αλλαγη της καρτας ηχου;;; :/

Ευχαριστω εκ' των προτερων..! :) (βιαζομαι να πω την αληθεια να δω τι θα κανω, καθως στις 19/12 εχω να παιξω σε ενα παρτυ, και δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι εφικτο με την κονσολα, δεδομενου του προβληματος και 2 active ηχειων, να τα συνδεσω με το λαπτοπ μονο και να εχω ενα νορμαλ αποτελεσμα)
 

Posté Tue 25 Nov 14 @ 4:18 am
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Den mas eipes poia konsola einai.

To kostos tis episkeuis den mporei oute o texnikos tis etairias na sto pei, an den dei prwta tin vlavi, poso mallon emeis !

Mia aksiopisti karta ixou kostizei peripou 80-100 euro. (p.x. Traktor Audio 2 DJ, Numark DJio klp)
 

Posté Tue 25 Nov 14 @ 6:29 am
Μιλάμε για την JBS Kontrol 3 ?
Το τροφοδοτικό της το συνέδεσες; Έλεγξες αν το τροφοδοτικό βγάζει τάση (5Volts) ???
 

Posté Tue 25 Nov 14 @ 9:02 am
Ναι η jbs ειναι....Επειδη σπουδαζω εξωτερικο, θεωρειτε οτι σε τοπικο καταστημα θα μπορει να γινει η 'δουλεια', ή η κονσολα θα πρεπει να σταλθει στην εταιρια;;; :/
 

Posté Tue 25 Nov 14 @ 10:00 am
Άγνωστο. Λογικά όμως και στην χώρα που είσαι θα πρέπει να υπάρχει επίσημος αντιπρόσωπος / service
 

Posté Tue 25 Nov 14 @ 11:41 am
χμμμ..Ηδη σκεφτομαι την εναλλακτικη, και αναρωτιεμαι κατα ποσο θα εχω/δεν θα εχω θεμα αν πουν τα 2 ενεργα ηχεια που θα παιζουν στο παρτυ LD Systems LDEB82A, να εχουν θεμα αν τα συνδεσω κατευθειαν στο λαπτοπ. :/ Any ideas?
 

Posté Tue 25 Nov 14 @ 12:56 pm


(Les anciens sujets et forums sont automatiquement fermés)