Connexion rapide:  

Forum: Greek Forum

Sujet Δυο controlers

Ce topic est ancien et peut contenir des informations obselètes ou incorrectes.

Γεια σας και Χρόνια πολλά! Μια ερώτηση.... μπορώ να συνδέσω 2 controlers σε 1 Virtual dj 7 και ταυτόχρονα να χειρίζονται και τα δυο?
 

Posté Sat 19 Dec 15 @ 7:04 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Nai, arkei na exeis Pro Infinity i Plus adeies kai gia tous dyo controllers.
Me tis LE versions, mporeis na syndeseis mono mia kathe fora
 

Posté Sun 20 Dec 15 @ 10:37 am
Πιο χρησιμο θα ηταν να γινοταν το αντιθετο παντως. Μια κονσολα σε 2 laptop.. Ετσι αν σε ενα μαγαζι παιζουν δυο jockeys να βολευονται με μια κονσολα αλλα με το δικο τους laptop-προγραμμα-settings... Αλλα αυτο μαλλον ειναι θεμα των εταιρειων που κατασκευαζουν κονσολες ε?
 

Posté Sun 20 Dec 15 @ 5:20 pm
Ναι, και υπάρχουν τέτοιες κονσόλες. Η Pioneer DDJ-SZ και οι περισσότεροι μίκτες της Rane (62, 64 κτλ)
 

Posté Sun 20 Dec 15 @ 7:38 pm
Δηλαδή να καταλάβω! Έχω αγοράσει 2 διαφορετικές κονσόλες με τα προγράμματα τους LE Virtualdj, και θέλω με έναν υπολογιστή να παίζουμε 2 DJ, με 2 κονσόλες ταυτόχρονα. Πρέπει να αγοράσω κάτι ακόμα?
 

Posté Sun 20 Dec 15 @ 8:54 pm
Αυτό που θες "γίνεται" αλλά δεν είναι τόσο απλό. Από την στιγμή που έχεις 2 εκδόσεις VirtualDj LE θα πρέπει να συνδέεις στον υπολογιστή την "σωστή" κονσόλα κάθε φορά και να ανοίγεις την αντίστοιχη LE. Δεν μπορείς να έχεις και τις δύο κονσόλες κουμπωμένες ταυτόχρονα στον υπολογιστή γιατί η έκδοση LE θα σταματήσει να δουλεύει μετά απο λίγη ώρα λόγω των περιορισμών της.
Αυτό σημαίνει οτι θα χρειστεί με κάποιο τρόπο να κάνεις "γέφυρα" την ώρα που αλλάζουν οι dj μεταξύ τους για να αποσυνδέσεις την μία κονσόλα, να συνδέσεις την άλλη και να ξεκινήσεις το σωστό πρόγραμμα.
Τα πράγματα θα ήταν πιο απλά αν είχες το VirtualDj PRO. Σ' αυτή την περίπτωση και οι δύο controllers θα δούλευαν ταυτόχρονα στο πρόγραμμα και δεν θα χρειαζόσουν κενό για το switch over. Ο μόνος περιορισμός θα ήταν οτι ο ήχος θα έβγαινε μόνο από την μία κονσόλα. (Δηλαδή η μία από τις δύο κονσόλες θα έπρεπε να παραμένει όλη την ώρα ανοιχτή)
 

Posté Sun 20 Dec 15 @ 9:17 pm
Μάλιστα....Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!!
 

Posté Mon 21 Dec 15 @ 9:40 am


(Les anciens sujets et forums sont automatiquement fermés)