Connexion rapide:  

Forum: Greek Forum

Sujet προβλημα με sx2

Ce topic est ancien et peut contenir des informations obselètes ou incorrectes.

Εχω ενα θεμα με την καινουρια μου sx2
Την εχω παιξει σε 10 περιπου δουλεις παντα χρησιμοποιώ μικρόφωνο το οποίο συνφεω στο ντεκ 3 πρωτο αριστερα παιζω με 4 ντεκ με αναλογο σκιν
Εφοσον τελειωζει το μικροφωνο γυριζω το ντεκ παλι στο πισι και φορτώνω τραγουδια ολα καλα εως εδω
Εχθες το βραδυ αλλα και αλλη μια φορα που το εκανε και το θεωρησα συμπτωση οταν το γυρισα στο πισι και παταω cue χωρις να εχω σηκωμενο ποντεσιομετρο μου βγαζει φουλ σημα εξω!!!
Μιλαμε οηγαν να σπασουν τα ηχεια οποτε δεν το χρησιμοποίησα για την υπολυπη βραδια
Τελειώνοντας την εκδηλωση το ξανακοιταω και παλι τα ιδια κανω επανεκκίνηση στο πρόγραμμα τιποτα αρα δεν ειναι αυτο κανω στην κονσολα και οκ αλλα δεν ειναι ευκολο στην εκδηλωση να κανεις τετοιες ενεργειες
Ξερει καποιος κατι;
Φιλε φαντομ που εχεις την ιδια σου εχει κανει κατι αναλογο η ξερεις πως μπορει να λυθει αν λυνεται;
 

Posté Sun 06 Mar 16 @ 11:09 am
Όλα εξαρτώνται από το πότε γυρνάς τον διακόπτη σε mic και πάλι πίσω.
Η κονσόλα σταματάει να στέλνει εντολές όταν ο διακόπτης φεύγει από την θέση PC. Αυτό σημαίνει ότι αν έχεις σηκωμμένο το ποτενσιόμετρο της έντασης την ώρα που γυρνάς το διακόπτη από τη θέση PC σε MIC τότε η ένταση στο deck παραμένει στην ένταση που είχε πριν γυρίσεις το διακόπτη ανεξάρτητα απο την νέα θέση του ποτενσιόμετρου.
Επίσης όταν γυρίσεις τον διακόπτη στη θέση PC πρέπει η θέση του ποτενσιόμετρου στην κονσόλα να "ταιριάξει" με τη θέση που έχει στη μνήμη το πρόγραμμα πριν το πρόγραμμα να αρχίσει πάλι να "ακούει" εντολές από την κονσόλα.

Δεν ξέρω αν τα ξέρεις όλα αυτά γι αυτό στα έγραψα. Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις ένα skin που να δείχνει και τον μίκτη του προγράμματος. Αν δεις δεύτερο "σκιώδες" αντίγραφο του volume slider τότε η θέση κονσόλας και προγράμματος δεν ταιριάζουν και πρέπει να κουνίσεις το "σκιώδες" αντίγραφο (που δείχνει την θέση της κονσόλας ) να ταιριάξει με το κανονικό slider.
 

Posté Sun 06 Mar 16 @ 8:38 pm
Δηλαδη γιωργο αν αλλαξω και προσεχω πριν την αλλαγη να ειναι κλειστο το ποντεσιομετρο θα ειμαι οκ η εναλλακτικα οταν γυρισω απο το μικροφωνο στο πισι πριν το δουλεψω να το παιξω λιγο πανω κατω για να το πιασει το προγραμμα θα ειμαι οκ;
Τουλάχιστον απ οτι φενεται η κονσολα ειναι οκ ανησύχησα μηπως εχει πρόβλημα
 

Posté Mon 07 Mar 16 @ 7:12 am
Όχι "λίγο" πάνω κάτω, αλλά τέρμα πάνω μία φορά και τέρμα κάτω μετά.

Γενικά, ναι. Αν αλλάζεις από PC σε MIC και πάλι πίσω με το ποτενσιόμετρο στην ίδια θέση (κατά προτίμηση τέρμα κάτω / κλειστό) δεν θα έχεις πρόβλημα.
Επίσης αν ποτέ στο ξανακάνει (αν ξεχαστείς βρε αδερφέ) πήγαινε μια φορά το ποτενσιόμετρο τέρμα πάνω και μετά τέρμα κάτω. Έτσι όπου κι αν βρίσκεται το "σκιώδες" αντίγραφο του slider θα συγχρονιστεί με το πρόγραμμα. ;)
 

Posté Mon 07 Mar 16 @ 8:25 am
ευχαριστω φιλε
 

Posté Mon 07 Mar 16 @ 9:14 am


(Les anciens sujets et forums sont automatiquement fermés)