Connexion rapide:  

Forum: Greek Forum

Sujet Sx2 hardware problem????

Ce topic est ancien et peut contenir des informations obselètes ou incorrectes.

Αγόρασα την sx2 την τριτη. Χθες επαιξα με αυτη πρωτη φορα σε μαγαζι και στα μισα της βραδιάς μου εκανε αυτο που φαινεται στη φωτο. Πολυ παράξενο δεδομένου οτι τα led δεν καίγονται. Εχει κανεις καμια ιδεα και πως πρεπει να το χειριστώ με το κατάστημα που την πηρα; Συμβαίνει μονο στο ενα καναλι.
 

Posté Sun 13 Mar 16 @ 10:57 am
Εχω την ιδια την πηρα πριν λιγες μερες δεν ξερω αν φταιει αυτο που θα σου πω μιας και φένεται προβλημα χαρντγουερ αλλα εκανες υπ το φιλμγουερ;
 

Posté Sun 13 Mar 16 @ 12:40 pm
Ναι φιλε μου. Εκανα αν και ειχε την τελευταια εκδοση. Δυστυχως με βλεπω για αντικατάσταση ολοταχώς

 

Posté Sun 13 Mar 16 @ 1:14 pm
Δεν μπορεις να παιξεις ετσι.. Τουλαχιστον να ηταν σε ακριανο ποντεσιομετρο...
 

Posté Sun 13 Mar 16 @ 1:20 pm
Οπου και να ηταν ειναι μιας εβδομαδας μηχανημα αξίας 930 ευρω φιλε μου. Δεν μπορω να το αγνοήσω. Ελπίζω σε αντικατάσταση και οχι service

 

Posté Sun 13 Mar 16 @ 1:33 pm
Αυτο δεν το συζηταμε...
 

Posté Sun 13 Mar 16 @ 1:38 pm
Ας περιμενουμε και τον phantom να δουμε....
 

Posté Sun 13 Mar 16 @ 2:10 pm
Δοκίμασε να δεις αν στο κάνει και σε stand alone mode (δηλαδή με αναλογική πηγή συνδεμένη) και αν ναι, βουρ για το service.
 

Posté Tue 15 Mar 16 @ 7:06 am
Γιώργο, το ίδιο συμβαίνει και όταν πρωτο-ανοίγει τον controller, όπου πραγματοποιείται το "check lights"! Οπότε δεν είναι σίγουρα πρόβλημα hardware?
 

Posté Tue 15 Mar 16 @ 8:41 am
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Nai, vevaia einai.
 

Posté Tue 15 Mar 16 @ 8:45 am
Τι εννοεις βουρ για σέρβις; Μηπως θες να πεις βουρ για αντικατασταση; Μια βδομαδα την εχω; Υπαρχει περιπτωση να μου ρίξουν ευθύνη;
 

Posté Tue 15 Mar 16 @ 11:13 am
Εννοούμε οτι το καθυστερείς πολύ :P
Αν η κονσόλα είναι όντως εβδομάδας τότε λογικά σε καλύπτει DOA (Dead On Arrival) 7 ή 10 ημερών ανάλογα με την πολιτική της εταιρείας (Pioneer) που σημαίνει αντικατάσταση με άλλη μονάδα.
Αν είναι παραπάνω, τότε δεν σε καλύπτει η DOA αλλά η standard εγγύηση που σημαίνει επισκευή. Οπότε επικοινώνησε άμεσα με το service της Pioneer (Intersys).
Όχι δεν θα σου ρίξουν ευθύνη (θα το καλύψει η εγγύηση) αλλά είναι άλλο πράγμα η αντικατάσταση, και άλλο η επισκευή.
 

Posté Tue 15 Mar 16 @ 11:28 am
Ακριβως. αλλο το ενα και αλλο το αλλο. Γιαυτο θα απαιτησω αντικατασταση. Αν αρνηθουν πως το διαχειριζομαι?
 

Posté Tue 15 Mar 16 @ 12:35 pm
Δεν το διαχειρίζεσαι. Υπάρχει πολιτική. Δεν ξέρω πόσες μέρες είναι, αλλά αν βγεις από την περίοδο DOA (Dead On Arrival) ΔΕΝ μπορείς να απαιτήσεις αντικατάσταση. Αν είσαι μέσα στην περίοδο DOA θα σου κάνουν την αντικατάσταση μόνοι τους.
 

Posté Tue 15 Mar 16 @ 2:57 pm
Την πηγα στο κατάστημα ακριβως επτα μερες μετα (τριτη παρέλαβα, σημερα την Πηγα). Μου ειπε οτι το κατάστημα δεν εχει ευθύνη. Την στελνει στον Μανωλοπούλο (εξουσιοδοτημένο της pioneer) και οτι θα αποφασίσουν αυτοι. Αν δώσουν οκ για αντικατάσταση θα μου το αλλαξει, αν πουν οτι επισκευάζεται θα επισκευαστεί με την εγγύηση. Εγω γιατι μα δεχτώ να επισκευαστεί μια κονσολα που παρέλαβα ελαττωματική;
 

Posté Tue 15 Mar 16 @ 5:03 pm
Αυτό είναι το περίφημο DOA.
Είναι εγγύηση άμεσης αντικατάστασης για προϊόν που παραλήθφηκε ελλατωματικό. Ο νόμος σου δίνει περιθώριο 7 ή 10 μέρες να διαπιστώσεις κάτι τέτοιο (αν παρέλλαβες ελλατωματικό προϊόν). Μετά από αυτή την περίοδο το προϊόν δεν θεωρείται οτι παραλήθφηκε ελλατωματικό, αλλά οτι παρουσίασε ελλάτωμα και συνεπώς καλύπτεται από την "κανονική" εγγύηση που ορίζει επισκευή του προϊόντας και ΑΝ αυτή δεν είναι δυνατή, αντικατάσταση του προϊόντος. Αυτά ισχύουν λίγο πολύ για όλες τις ηλεκτρικές/ηλεκτρονικές συσκευές.
Από την στιγμή που διπίστωσες το πρόβλημα και επέστρεψες την κονσόλα ως ελλατωματική εντός επτά ημερών εφόσων η αντιπροσωπεία επαληθεύσει το ελλάτωμα τότε είναι υποχρεωμένη να κάνει αντικατάσταση του προϊόντος. Διαφορετικά θα προβεί στην επισκευή με τους όρους που ορίζει η εγγύηση. Δηλαδή εφ' όσων δεν πρόκειται για βλάβη που προκλήθηκε από υπαιτιότητα του χρήστη, δωρεάν επισκευή (ανταλλακτικά & εργατικά)
 

Posté Tue 15 Mar 16 @ 5:42 pm
Τελικώς εγινε αντικατάσταση της κονσολας με τη συνεργασία του καταστήματος μιας και η intersys ευθαρσώς δηλώνει οτι αντικατάσταση γινεται μονο σε οτι δεν παιζει καθολου. Τα υπόλοιπα επισκευάζονται. Για την ιστορια νοιωθω υποχρεωμένος να αναφέρω το κατάστημα ευχαριστώντας για την πρωτοβουλία του και την άμεση αντίδραση του. Πρόκειται για το sound image πετροπουλος που εδρεύει ιπποκρατους 4
 

Posté Fri 18 Mar 16 @ 2:46 pm


(Les anciens sujets et forums sont automatiquement fermés)