Connexion rapide:  

Forum: Greek Forum

Sujet Problem with software
Καλησπέρα και καλή χρονιά με υγεία σε όλοι την ομάδα… Γιώργο(phantom) το είχαμε συζητήσει και στο σεμινάριο που κάναμε τον Δεκέμβριο είμαι κάτοχος της Traktor S4 mk3 και έχω τα εξής προβλήματα
1) δεν λειτουργεί η μικρή οθόνη στο κάτω μέρος που έχει (σε όλους)
2) πολλές φορές όταν ανοίγω την κονσόλα δεν λειτουργούν τα πιάτα και χρειάζεται να ξανά κλείσω είτε το πρόγραμμα είτε την κονσόλα μέχρι να δουλέψουν
3) έστω ότι χρησιμοποιούμε το Echo Out το έχω ρυθμίσει το feedback πχ 80% οταν τελειώσω κλείσω το πρόγραμμα και το ξανά ανοίξω που συνήθως το ξανά ανοίγω σε μαγαζιά ή ρυθμίσεις ξανά έρχονται μανισιες
4) στα 4 φίλτρα(fx) που έχει προεπιλογή ο τράκτορας όταν τα αλλάζω και βάζω αυτά που θέλω εγώ όταν κλείσω το πρόγραμμα και το ξανά ανοίξω συμβαίνει το ίδιο έρχονται στην default….
Ευχαριστώ πολύ εκ προτέρων!
Με εκτίμηση Ιωαννίδης Χρήστος από την όμορφη Καβάλα

Posté 19 hours ago
Για το 1 και το 2, στα είπα και από κοντά. Το πρόβλημα είναι οτι η κονσόλα δεν είναι 100% συμβατή με το πρόγραμμα. Η Native Instruments έφτιαξε (κατά την άποψη μου) μια κονσόλα με υπερβολικά πολύπλοκη εσωτερική λειτουργεία χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Για το 3:
Το πρόγραμμα όταν ανοίγει διαβάζει τα ρυθμιστικά της κονσόλας. Αν κάποια ρυθμιστικά ελέγχουν παραμέτρους από εφέ, τότε αυτές οι παράμετροι αυτόματα ορίζονται στην θέση που έχουν τα ποτενσιόμετρα της κονσόλας.
Η σωστή "λύση" είναι τα ρυθμιστικά της κονσόλας να είναι στην σωστή θέση πριν ανοίξεις το πρόγραμμα.
Μια άλλη "λύση" είναι να κάνεις "remap" και να δώσεις εντολή στο πρόγραμμα κάθε φορά που συνδέεται με την κονσόλα να επιλέγει συγκεκριμένες τιμές για κάποια εφέ.
Αυτό γίνεται αλλάζοντας το κλειδί ONINIT του mapper και προσθέτοντας εκεί οτι εντολές θέλεις.

Για το 4:
Χρειάζεται να κάνεις "remap" τα 4 κουμπιά που επιλέγεις το "Color FX" και να γράψεις στον mapper πιο εφέ θέλεις να φορτώνει κάθε κουμπί.

Posté 12 hours ago
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Μόλις μου έλυσες και εμένα μια πολύ πρόσφατη απορία που είχα... κατάλαβα τώρα γιατί έγινε... είχα την ddj sx2 στον m2 και έκανα δοκιμή την ddj rr να δω άμα δουλεύει... και άλλαξαν όλα τα εφέ και έλεγα γιατί έγινε αυτό... τωρα κατάλαβα γιατί μου το είχε κάνει!

Posté 7 hours ago
PANOSVPRO InfinityMember since 2007
πραγματικα αυτο με την s4 ειναι τρελο... φτιαξανε μια συμπαθητικη κονσολα σε λογικη τιμη και την εκαναν ετσι ωστε κανεις αλλος να μη μπορει να την δουλεψει... αλλα το πιο κουλο ειναι οτι την εποχη που το καναν το sw ηταν σε χειροτερη μορφη απ την σημερινη απο θεμα update...τι να πεις...

Posté 7 minutes ago