Υπάρχει περίπτωση να μπορούμε να κάνουμε συγχώνευση κάπως την database δύο εξωτερικών δίσκων σε ένα;
Έχω δύο εξωτερικούς και θέλω να τα περάσω όλα σε ένα χωρίς να κάνω ξεχωριστά διαμερίσματα. Και επειδή είναι πάρα πολλά δεν γίνονται μέσα από το πρόγραμμα συνέχεια μου σταματάνε καθώς πρέπει να υπάρχει ένα κουλό αρχείο. Υπάρχει τρόπος όπως ρωτάω; Έχω κάνει μιρρορ τους δύο εξωτερικούς σε έναν σε διαφορετικούς φακέλους. Αν του φορτώσω τη μια database βρίσκει τα μισά ευχαριστώ όποιον ασχοληθεί
Έχω δύο εξωτερικούς και θέλω να τα περάσω όλα σε ένα χωρίς να κάνω ξεχωριστά διαμερίσματα. Και επειδή είναι πάρα πολλά δεν γίνονται μέσα από το πρόγραμμα συνέχεια μου σταματάνε καθώς πρέπει να υπάρχει ένα κουλό αρχείο. Υπάρχει τρόπος όπως ρωτάω; Έχω κάνει μιρρορ τους δύο εξωτερικούς σε έναν σε διαφορετικούς φακέλους. Αν του φορτώσω τη μια database βρίσκει τα μισά ευχαριστώ όποιον ασχοληθεί
Posté 14 hours ago
Δοκίμασε να κάνεις backup and restore την βάση δεδομένων μέσα από το πρόγραμμα, αλλά δεν είναι εγγυημένο οτι θα πετύχεις αυτό που θες..
Διαδικασία:
Κάνε το 1ο backup με τον ένα δίσκο
Κάνε το 2ο backup με τον άλλο δίσκο
Στο τέλος σύνδεσε τον δίσκο που έχει τα πάντα και κάνε απανωτά δύο φορές restore της βάσης δίνοντας κάθε φορά διαφορετικό αρχείο.
Ίσως πιάσει, ίσως και όχι.
Αν όχι, τότε ΟΧΙ δεν υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να συγχωνεύσεις δύο βάσεις χωρίς να κινδυνεύεις να δημιουργήσεις προβλήματα στη βάση που θα φανούν "στην πορεία" την ώρα που δουλεύεις..
Διαδικασία:
Κάνε το 1ο backup με τον ένα δίσκο
Κάνε το 2ο backup με τον άλλο δίσκο
Στο τέλος σύνδεσε τον δίσκο που έχει τα πάντα και κάνε απανωτά δύο φορές restore της βάσης δίνοντας κάθε φορά διαφορετικό αρχείο.
Ίσως πιάσει, ίσως και όχι.
Αν όχι, τότε ΟΧΙ δεν υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να συγχωνεύσεις δύο βάσεις χωρίς να κινδυνεύεις να δημιουργήσεις προβλήματα στη βάση που θα φανούν "στην πορεία" την ώρα που δουλεύεις..
Posté 8 hours ago
τα δοκίμασα με μέτρια αποτελέσματα. το καλύτερο ήταν ρεstore την dαtabase kai add to search db αλλα παλι ειχαμε απωλειες οχι σε τραγουδια σε καποια πλαυ και κιους. ουτε φετος θα μπει σε ενα μερος η μουσικη μου. θα μεινει σε δυο διαμερισματα αναγκαστικα. ολα καλα σ ευχαριστω phantom
Posté 2 hours ago