Connexion rapide:  

Forum: Greek Forum

Sujet ΕΜΦΑΝΙΣΗ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Ce topic est ancien et peut contenir des informations obselètes ou incorrectes.

Καλησπέρα.... Δεν ξέρω τι έκανα και μου δείχνει όλα τα τραγουδια 2 φορές στα filter folders, χωρίς βέβαια να είναι 2 φορές και στον δίσκο. Πριν τα έδειχνε μια χαρά... Δοκίμασα να φτιάξω ενα νεο filter folder με την ίδια εντολή αλλά και πάλι ολα διπλά τα δείχνει..... Καμία λύση?
 

Posté Tue 23 Oct 18 @ 8:06 pm
Παρατήρησα ότι όταν βάζω έναν εξωτερικό δίσκο ο οποίος είναι backup του αρχικού δίσκου (ταυτόχρονα), γίνεται αυτό.... Οι δίσκοι όμως έχουν διαφορετικό γράμμα εκτός απο το όνομα του δίσκου που είναι το ίδιο....
 

Posté Tue 23 Oct 18 @ 8:23 pm
Άσχετο, αλλά το έχουμε πει πολλές φορές.
Το γράμμα του δίσκου για το VirtualDJ είναι "τυπικό"
Για λόγους φορητότητας το VirtualDJ χρησιμοποιεί στην ουσία relative paths.

Απο εκεί και πέρα, όταν εσύ συνδέεις τον Backup δίσκο ο οποίος φυσικά έχει και αυτός την δική του βάση και τα δικά του Folders (που είναι κλώνοι του πρώτου) το πρόγραμμα συγχωνεύει τις πληροφορίες των δύο δίσκων με αποτέλεσμα να στα δείχνει όλα... "διπλά"
Αυτό είναι απολύτως φυσικό και φυσιολογικό και οφείλεται στον σχεδιασμό του προγράμματος που σου επιτρέπει να συνδέεις πολλαπλούς δίσκους και να βλέπεις ταυτόχρονα τα κομμάτια όλων των δίσκων "σαν να ήταν ένας δίσκος"
Σκέψου το σενάριο που οι δύο δίσκοι θα είχαν διαφορετικό περιεχόμενο. Τότε οι φάκελοι σου δεν θα σου έδειχναν τα πάντα διπλά, αλλά θα σου έδειχναν όλα τα διαθέσιμα τραγούδια ανάλογα με τον/τους συνδεδεμένους δίσκους.
 

Posté Tue 23 Oct 18 @ 8:49 pm
Μάλιστα.....σωστό φαίνεται... Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
 

Posté Tue 23 Oct 18 @ 10:08 pm


(Les anciens sujets et forums sont automatiquement fermés)