Connexion rapide:  

Forum: Greek Forum

Sujet Κατι για το sidelist...

Ce topic est ancien et peut contenir des informations obselètes ou incorrectes.

Καλησπερα παιδες!

Πολυ καιρο το σκεφτομαι τωρα, αν ειναι δυνατον στο sidelist κατω απο τον παραθυρο του browser, (οχι στα δεξια οπου υπαρχει) να εμαφανιζονται οι επιλογες ταξινομησης.

Ανεκαθεν δουλευω με την κατω, οριζοντια μονο και θελω να κανω αμεσα sorting εκει και οχι να ανοιγω την πλαϊνη, καθετη και να την κλεινω. Και παλι τα ιδια οποτε θελω να κανω sorting.

Ευχαριστω!
 

Posté Wed 28 Aug 19 @ 9:03 pm
Όχι δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα, και αμφιβάλλω αν θα υπάρξει.
Η οριζόντια sidelist είχε μπει σαν επιλογή για να διευκολύνει τη μετάβαση από το VirtualDJ 7 στο VirtualDJ 8. Πλέον χρησιμοποιείται από ελάχιστους, και αν σκεφτεί κανείς το βάρος που έχει πέσει πρόσφατα στη βελτίωση της sideview (απόκρυψη στοιχείων, προσθήκη συντομεύσεων σε φακέλους-playlists κτλ) δεν νομίζω να υπάρξει περαιτέρω βελτίωση της οριζόντιας sidelist.
Επομένως ίσως αυτός να είναι και ένας λόγος να προσπαθήσεις να δουλέψεις με την πλαϊνή sideview ???
Πραγματικά με τις πρόσφατες βελτιώσεις έχει γίνει πολύ πιο χρήσιμη και δυναμική και πλέον την χρησιμοποιώ κι εγώ προσωπικά για πολύ περισσότερα πράγματα από "αντί για πρόχειρο" που την χρησιμοποιούσα μέχρι πρόσφατα...
 

Posté Thu 29 Aug 19 @ 7:03 am
Ο "μονος" λογος που ειναι πιο βολικη η κατω sidelist ειναι οτι μπορω και βλεπω τους τιτλους των τραγουδιων καλυτερα χωρις να αποκοβονται. Ναι μεν εχω επιλεξει να φαινονται παντα ολοκληρος ο καλλιτεχνης και τιτλος, αλλα σε τιτλους με πολλους χαρακτηρες δεν βολευει καθολου διοτι παρασυμπηκνωνονται οι χαρακτηρες! Και ποσο μαλιστα αν εχεις ανοιξει και τις δυο λιστες φακελους (αριστερα) και sidelist (δεξια). Ε τοτε δεν μενει και πολυ χωρος για τον browser.

Τεσπα, ευχαριστω για την απαντηση!
 

Posté Thu 29 Aug 19 @ 7:45 am
.... μια που το φερε η κουβέντα , θα διευκόλυνε πολύ νομίζω αν υπήρχε ενα tab στη side view που να δείχνει τον POI editor ...
 

Posté Thu 29 Aug 19 @ 4:50 pm
Να ρωτησω αυτο τοτε, με εντολη μπορω να κανω sorting στην Sidelist;

(Το ψαχνω λιγο τωρα αλλα δεν το βλεπω να γινεται....)
 

Posté Sat 31 Aug 19 @ 7:21 pm


(Les anciens sujets et forums sont automatiquement fermés)