Connexion rapide:  

Forum: Greek Forum

Sujet ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ PLAYLIST

Ce topic est ancien et peut contenir des informations obselètes ou incorrectes.

STELVASControlleristMember since 2017
ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ PLAYLIST μετα απο αλλαγη χαλασμενου δισκου...
χαλασε ο δισκος μου κ εχω το backup σε εξωτερικο δισκο,..πως μπορω να διαβασει το προγραμα τα τραγουδια που υπαρχουν στις playlists χωρις να χρειαστει να τα ξαναμεταφερω στις προηγουμενες διαδρομες τους?
 

Posté Mon 25 Nov 19 @ 6:55 pm
Αν το μόνο που αλλάζει είναι το γράμμα του δίσκου τότε το πρόγραμμα θα κάνει την δουλειά αυτόματα. Διαφορετικά δεν υπάρχει αυτόματος τρόπος (και πρέπει να κάνεις μαζικές αντικαταστάσεις)
 

Posté Mon 25 Nov 19 @ 8:29 pm
STELVASControlleristMember since 2017
Ok.Καταφερα με το notepad να επαναφερω τις playlist.Ομως εχω το εξεις προβλημα.Αφου εβαλα παλι τους φακελους οπου τους ειχα και πριν μεταφεροντας τους απο τον σκληρο(buck up) καθως και ολοκληρο τον φακελο vdj που περιεχει τα διαφορα (playlists database ιστορικο κ.α.) οταν ανοιγω ενα φακελλο με τραγουδια καποια τα αναγνωριζει σαν καινουργια και επισεις μου εχουν χαθει και καποια Que.Υπαρχει δυνατοτητα να διορθωθουν ολα αυτα.Ευχαριστω.
 

Posté Wed 27 Nov 19 @ 9:39 am
STELVASControlleristMember since 2017
Επισεις σε καποια τραγουδια που τα βλεπει σαν καινουργια (ενω ειναι παλια)μου δειχνει καποια tags (σχολια-ημερομηνιες) που ειχα βαλει απο παλια.
 

Posté Wed 27 Nov 19 @ 12:14 pm
Επέλεξε ένα από τα τραγούδια που βλέπει σαν καινούργιο, άνοιξε το στον Tag Editor και κοίτα την διαδρομή του αρχείου.
Είναι εκεί που θα έπρεπε, ή έχει μετακινηθεί;
Άνοιξε και την βάση δεδομένων σε ένα editor (π.χ. Notepad++) και κάνε αναζήτηση το Filename του αρχείου. Λογικά θα πρέπει να το βρεις 2 φορές. Μία φορά για την παλιά θέση, και μία για την καινούργια.
Βγάζεις κάποιο νόημα εξετάζοντας τις δύο θέσεις; (Π.χ. ένας φάκελος που δεν είναι εκεί που πρέπει κτλ)
 

Posté Wed 27 Nov 19 @ 4:57 pm
STELVASControlleristMember since 2017
Phantom.Το βρηκα (στην Database) 1 φορα στον συγκεκριμενο φακελλο,με την καινουργια διαδρομη οπως μεταφερηκε απο τον σκληρο οπως αλλωστε και τα υπολοιπα τραγουδια που ειναι οκ.Υπαρχει περιπτωση να με βοηθησεις μεσω Team Viewer.
 

Posté Thu 28 Nov 19 @ 8:59 am


(Les anciens sujets et forums sont automatiquement fermés)