Connexion rapide:  

Forum: Greek Forum

Sujet Πρόβλημα

Ce topic est ancien et peut contenir des informations obselètes ou incorrectes.

Γεια σας! Έχω την κονσόλα pioneer xdj-rr Και εχω αγοράσει και το πρόγραμμα virtual για ένα μήνα! Έχω όμως τα Windows 7. Η σύνδεση που έχω κάνει είναι Τα ηχεία με καρφί στον υπολογιστή και Η κονσόλα συνδεδεμένη με USB. Ενώ έχω περάσει τους Driver κανονικά Και ενώ δείχνει ότι την αναγνωρίζει βγάζει ένα μήνυμα που λέει χωρίς κάρτα ήχου! Έτσι δε δουλεύει σωστά και δε γνωρίζει ούτε τα ακουστικά! Δεν ξέρω τι γίνεται και αν κάνω κάποιο λάθος Γι’αυτό θα ήθελα την βοήθειά σας Ευχαριστώ!
 

Posté Tue 26 May 20 @ 9:18 pm
Αν και η φωτογραφία είναι από τον μεγάλο της αδερφάκι την XDJ-RX, το sound setup θα είναι το ίδιο, αλλά απλά θα λέει XDJ-RR:
https://www.virtualdj.com/img/236685/45940/SoundSetup.png

Κατά τα άλλα, πρέπει να εγκαταστήσεις τους drivers για την κονσόλα (που θα τους κατεβάσεις από το site της Pioneer) και να συνδέσεις τα ηχεία (για αρχή) στην κονσόλα σου.
Αφού την κάνεις να δουλέψει έτσι, τότε μπορούμε να δούμε και sound setup στο οποίο τα ηχεία θα είναι στον υπολογιστή και τα ακουστικά στην κονσόλα (δεν θα είναι και ότι καλύτερο, αλλά για να "παίξεις" στο σπίτι θα σε καλύψει)

Edit: Είπες πως τους drivers τους έχεις εκγαταστήσει.
Στα Windows άνοιξε τις ιδιότητες ήχου (των Windows) και άλλαξε την προεπιλεγμένη συσκευή αναπαραγωγής ήχου στην κάρτα ήχου του υπολογιστή σου.
Με λίγα λόγια να ΜΗΝ έχει η XDJ-RR κανένα πράσινο εικονίδιο
 

Posté Wed 27 May 20 @ 12:14 am
Καλημέρα σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση έκανα αυτά που είπες αλλά εκεί στις συσκευές δεν μου αναγνωρίζει την κονσόλα έχουμε μείνει στο ίδιο αποτέλεσμα όπως βλέπεις στην φωτογραφία
 

Posté Wed 27 May 20 @ 9:51 am
καλησπερα!το δοκημασα και σε αλλον υπολογιστη με τα ιδια woindows περασμε τουσ driver και παλι δεν αναγνωριζει την κονσολα! και με αλλο προγραμμα που δοκημασα παλι το ιδιο θεμα εχω!και με 'ακουστικα που εχω θεμα δεν ακουγοντε με τιποτα!μετα απο ολα αυτα το πρωτο πραγμα που θα κανω τωρα ειναι να αναβαθμισω τον υπολογιστη μου στα woindows 10 και μετα αν δεν δουλεψει σωστα τοτε θα το εχω χωρισ υπολογιστη μια που δουλευει κι ετσι και ολα μια χαρα!ευχαριστω και παλι για την βοηθεια!!!
 

Posté Fri 29 May 20 @ 4:45 pm


(Les anciens sujets et forums sont automatiquement fermés)