Connexion rapide:  

Forum: Greek Forum

Sujet Database απο windows σε MacBook
Καλησπέρα! Θα μπορούσατε να μου δώσετε ακριβείς οδηγίες για το πως να μεταφέρω σωστά την Database απο windows σε MacBook χωρίς να χαθεί τίποτα; Εχω όλα τα κομμάτια με διαφορετικά χρώματα ανά είδος με αξιολογήσεις με σχόλια και φυσικά cues και θα ήθελα να μην χαθεί τίποτα απο αυτά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια!
 

Posté Thu 26 May 22 @ 11:15 am
Αντιγραφή μέσα από τον Browser του VirtualDJ σε εξωτερικό δίσκο, και από εκεί αντιγραφή (πάλι μέσω του Browser του VirtualDJ) αντιγραφή στο MAC.

Εκτός κι αν χρησιμοποιείς ήδη εξωτερικό σκληρό δίσκο, οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα
 

Posté Thu 26 May 22 @ 11:19 am
Όταν λες τίποτα εννοείς πως δεν χρειάζεται ούτε να μεταφέρω τον φάκελο "Virtual DJ" από τα έγγραφα του windows στο αντίστοιχο σημείο στο MacBook?
 

Posté Fri 27 May 22 @ 8:26 am
Αν μιλάμε για εξωτερικό δίσκο και για τις πληροφορίες των κομματιών, τότε ΝΑΙ δεν χρειάζεται να αντιγράψεις τον φάκελο VirtualDJ
Και μεταξύ μας, αν δεν ξέρεις τι ακριβώς κάνεις, ΔΕΝ είναι καλή ιδέα να αντιγράψεις τον φάκελο VirtualDJ από τα Windows στο MAC.
Δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου, αλλά ενδεχομένως κάποια πράγματα να μην σου δουλεύουν 100% σωστά αφού θα έχεις κρατήσει ρυθμίσεις Windows σε περιβάλλον MAC OS
 

Posté Fri 27 May 22 @ 9:28 am
Ναι μιλαμε για εξωτερικο δισκο. Αλλα Περα απο τις πληροφοριες των κομματιων (tags, comments, ratings, cues, χρωματα κτλ) πως θα κρατησω και ολες τις υπολοιπες ρυθμισεις που εχω πανω στο προγραμμα, τις playlists, και τα ιστορικα αν δεν περαστει και ο φακελος?
 

Posté Fri 27 May 22 @ 11:06 am
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Ο εξωτερικός δίσκος είναι φορμαρισμένος σε συστημα FAT ή NTFS ?

Για οτιδήποτε υπάρχει στον εσωτερικό δίσκο του παλιού laptop, υπάρχει έυκολος τροπος.
Στο παλιό σου laptop, ανοιξε το VirtualDJ, και κάνε Database -> Backup
http://www.virtualdj.com/manuals/virtualdj/interface/browser/toolbar/index.html#createbackup
Αντεγραψε το zip αρχείο που θα δημιουργήσει το VirtualDJ σε ένα stickακι και μετά βάλε το stick στο Μαc και κάνε το αντίστοιχο Database-> Restore.
Θα μεταφέρει όλες τις ρυθμίσεις, Mapping, History, Playlists κλπ.
 

Posté Fri 27 May 22 @ 7:43 pm
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. κατά 90% Όλα μπήκαν σωστά. Εκτός απο τα cues που τα εμφανίζει σαν energy στα κόμματια πάνω και είναι στο περίπου εκεί που τα είχα. Όχι ακριβώς στο σωστό σημείο. Αυτό αλλάζει ή πρέπει να το αποδεχτώ ως έχει;
 

Posté Sat 28 May 22 @ 8:09 am