Connexion rapide:  

Forum: Greek Forum

Sujet εχουν παιξει ...
Καλημερα Σας!Υπαρχει τροπος να φαινονται τα ιδια τραγουδια που εχουν παιξει (ως παιγμενα)και βρισκονται σε διαφορετικους φακελουσ??Ευχαριστω.
 

Posté Mon 30 May 22 @ 4:15 am
Τα ΙΔΙΑ τραγούδια (στην κυριολεξία όμως τα ίδια) φαίνονται.
Τι εννοώ:
Αν έχεις ένα τραγούδι "D:\Music\Cool Song.mp3" το οποίο το έχεις βάλει σε 5 playlists και σε 12 εικονικούς (κόκκινους) φακέλους, τότε το κομμάτι θα φαίνεται σαν παιγμένο σε όλες τις λίστες μόλις παίξει.

Αν όμως έχεις ένα τραγούδι "D:\Music\Cool Song.mp3" και ένα τραγούδι "D:\Music\Another Folder\Cool Song Copy.mp3" που στην ουσία το ένα είναι αντίγραφο του άλλου τότε αυτά τα δύο τραγούδια ενώ για σένα είναι το "ίδιο" για το VirtualDJ (και για οποιοδήποτε πρόγραμμα) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το ίδιο. Και δεν υπάρχει κανένας τρόπος για το πρόγραμμα να το ξέρει ή να το μαντέψει με ασφάλεια.

Επομένως αν έχεις πολλά "ίδια" κομμάτια σε πολλούς διαφορετικούς φακέλους στο σκληρό σου δίσκο τότε όχι αυτό που θες δεν γίνεται και η ΣΩΣΤΗ λύση είναι να αφαιρέσεις όλα τα διπλότυπα και τριπλότυπα κομμάτια που έχεις. Και τζάμπα χώρο σου πιάνουν στον δίσκο, και στην ουσία σε δυσκολεύουν να παίξεις σωστά.
 

Posté Mon 30 May 22 @ 8:31 am
Γιωργο ευχαριστω πολυ ειλικρινα! καλη συνεχεια!
 

Posté Mon 30 May 22 @ 9:24 am