Connexion rapide:  

Forum: Greek Forum

Sujet Cache.db
To Chache.db που δημιουργειται στη DB του local disc τι ακριβως ειναι, και τι πληροφοριες περιλαμβανει? το λεω γιατι κοντευει να φτασει 500 mb και με καθυστερει στα back up και στα upload στο dropbox
 

Posté Sun 02 Jul 23 @ 6:31 pm
Υπάρχουν διάφορα cache.db αρχεία.
Το ένα από αυτά (λογικά αυτό που σε ενδιαφέρει με βάση το μέγεθος που αναφέρεις) κρατάει αποθηκευμένες τις κυματομορφές των κομματιών που έχουν γίνει analyze ώστε να τις βλέπεις στον browser αλλά και στα decks πριν εμφανιστεί η πλήρης κυματομορφή.
Επειδή το αρχείο είναι binary κανονικά δεν πρέπει να σε καθυστερεί στα uploads στο Dropbox καθώς το Dropbox συγχρονίζει κάθε φορά μόνο τις αλλαγές στο αρχείο. Δηλαδή μπορεί το αρχείο να είναι 500ΜΒ αλλά αν οι αλλαγές (νέα δεδομένα) είναι 5MB τότε το Dropbox έχει να ανεβάσει μόνο τα "έξτρα" / "αλλαγμένα" 5MB και όχι όλα τα 500MB από την αρχή.
Για την διαδικασία backup όντως πρέπει να αντιγραφεί ολόκληρο το αρχείο.

Τέλος στον φάκελο Cache θα δεις και αρχεία cache2.db κτλ πολύ μεγαλύτερα σε μέγεθος. Αυτά είναι τα απαραίτητα έξτρα στοιχεία (ας πόυμε απλοϊκά drivers) που χρειάζεται η stems engine με βάση την κάρτα γραφικών που έχεις.
 

Posté Mon 03 Jul 23 @ 8:40 am