Connexion rapide:  

Forum: Greek Forum

Sujet Προβλημα με την τελευταια αναβαθμιση
Χαιρετω,
θέλω να σας αναφέρω ότι αν αποδεχτώ την τελευταια stable αναβάθμιση και μου την κανει εγκατάσταση, μετά μου βγαίνει το μήνυμα:
The procedure entry point SetThreadDescription could not be located in the dynamic link library C:\Program Files\Viruadj\Virtualdj.exe
και φυσικά δεν δουλεύει τίποτα :-P

Κατέβασα την προηγούμενη 2023_b7759_pc, έκανα επανεγκατάσταση και όλα καλά.
Είμαι με windows 10 LTSB 2016

To έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος αυτο το προβλημα;
 

Posté Thu 07 Dec 23 @ 9:06 pm
Ξεχασα να αναφέρω, ότι ακομα και όταν κατεβάζω την b7831 (449ΜΒ αρχείο) και την κάνω εγκατάσταση από πάνω, πάλι το ίδιο msg μου βγάζει.
 

Posté Thu 07 Dec 23 @ 9:10 pm
Γιατί τρέχεις την συγκεκριμένη έκδοση Windows ? (To support αυτής της έκδοσης έχει τελειώσει από τον Οκτώβριο του 2021)
 

Posté Fri 08 Dec 23 @ 2:35 am
Ειναι LTSΒ, το support είναι έως το 2026. Παίρνει κανονικά updates.
Και την χρησιμοποιω γιατί ειναι μια επίσημη barebones έκδοση
 

Posté Fri 08 Dec 23 @ 7:07 am
Το extended support ναι. Το end of life όχι.

Ο λόγος που ρωτάω είναι οτι ακριβώς επειδή είναι "streamlined" υπάρχει περίπτωση να λείπουν depedencies που οι κανονικές εκδόσεις τα έχουν / λαμβάνουν μέσω ενημερώσεων.

Θα προωθήσω την περίπτωση σου στους προγραμματιστές, αλλά όχι η περίπτωση σου δεν είναι διαδεδομένη περίπτωση και μπορεί να οφείλεται στο "περίεργο" λειτουργικό.
 

Posté Fri 08 Dec 23 @ 10:10 am
Ευχαριστω.
Βασικά να το αναφέρω ήθελα, έτσι και αλλιώς στην έκδοση που ειμαι και τωρα αν παραμείνω, για τις ανάγκες μου καλά είμαι.
Η συγκεκριμένη έκδοση LTSB του 2016 είναι ό,τι το καλύτερο για τα πολυ παλιά laptop και hardware 10αετίας και άνω. Είναι το μέγιστο που μπορείς να αναβαθμίσεις και να εισαι στα windows 10, γιατί η έκδοση του 2019 αλλάζει πολλά και συνήθως με παλιό hardware δεν μπορείς να αναβαθμίσεις άλλο απρόσκοπτα.
Γενικά, ειναι μια έκδοση windows ελαφριά, που κάνει πολύ καλά την δουλειά της όταν θέλεις απλα να παίζεις μουσική με τον κλασσικό τρόπο, χωρίς αλλεπάλληλες μίξεις στο ενάμιση λεπτό και χρήση stems για ασταμάτητα mashups όπως κάνουν οι νεότεροι (κάτι που οι μεγαλύτεροι σε ηλικία θεωρούν βαβούρα, αλλά εντάξει, ειναι θέμα χάσμας γενεών πλέον). Μπορείς ακόμα και να μιξάρεις mpeg 2 βιντεοκλιπ απο DVD / DVB captures ή έως και 720p (όταν δεν εχουν υψηλό bitrate / profile).

Επίσης μαντεύω ότι η έκδοση LTSC 2019 θα γίνει υπερβολικά δημοφιλή σε ένα με δύο χρόνια, όταν τα laptop πενταετίας και άνω που δεν αναβαθμίζονται σε windows 11 θα χρειστούν να βρουν μία επίσημη λυση.
 

Posté Sat 09 Dec 23 @ 8:43 am