re paidia +fwnw kai gw m tn alex...... entaxi valte r&b, hip-hop, house h oti 8elete alla kai m ayta t tragoudia xesikonetai o kosmos
opws laika-nisiwtika- h tetoia xoreytika. exalou pezontai kai sta kalitera club's kai einai panw apo ola kai h paradosi mas!! :p
nai sta xena loipon alla min paramelisoume t ellinika!
opws laika-nisiwtika- h tetoia xoreytika. exalou pezontai kai sta kalitera club's kai einai panw apo ola kai h paradosi mas!! :p
nai sta xena loipon alla min paramelisoume t ellinika!
Posté Wed 10 Feb 10 @ 4:52 am
exalou pezontai kai sta kalitera club's
nai...sto vogue kai sto hotel kathe vrady paizei kommatia exw ginei tou paouni...
ti allo tha akousw...
nai...sto vogue kai sto hotel kathe vrady paizei kommatia exw ginei tou paouni...
ti allo tha akousw...
Posté Wed 10 Feb 10 @ 5:21 am
egw pantws exw akousei k nisiwtika s club twra t lec ec dn xerw,,,kai milaw g a8ina
Posté Wed 10 Feb 10 @ 5:25 am
Paidia xanete to noima....
Otan eimoun 15 xronwn eblepa pikap kai onireyomouna, eblepa ton anthropo mprosta apo to mikti me ta akoustika kai ton kosmo na xoreyei Disco -tote- kai olo ayto itan kai akoma einai magiko...
Meta ematha na ta "xeirizomai" kai ego, ennow ta pikap...
An ithela na matho mpouzoyki, tha imouna se kapoio kentro na parakolouthw tin orxistra pws diaskedazei ton kosmo kai na oneireyomai na to kanw kai ego. Meta tha mathena npouzouki... alla den tha eimouna ego alla kapoios allos...
Kai eimai poly thimomenos otan mou steroun to "oneiro" giati ayto ginetai me tin isopedosi.
Ok paizoume ellinika, to kano kai ego, to ekana panta, alla san dj, oxi san mpouzouksis...
Ean den miksaro.. den krataw apostasi... kai apla paizo kapsourotragouda to ena meta to allo ops to kanoun sta mpouzoukia kai paizw gia souromenous pou apla kathontai sto bar ... den eimai dj, eimai parigoritra..
O tropos kai i stasi kanoun tin diafora.
Otan eimoun 15 xronwn eblepa pikap kai onireyomouna, eblepa ton anthropo mprosta apo to mikti me ta akoustika kai ton kosmo na xoreyei Disco -tote- kai olo ayto itan kai akoma einai magiko...
Meta ematha na ta "xeirizomai" kai ego, ennow ta pikap...
An ithela na matho mpouzoyki, tha imouna se kapoio kentro na parakolouthw tin orxistra pws diaskedazei ton kosmo kai na oneireyomai na to kanw kai ego. Meta tha mathena npouzouki... alla den tha eimouna ego alla kapoios allos...
Kai eimai poly thimomenos otan mou steroun to "oneiro" giati ayto ginetai me tin isopedosi.
Ok paizoume ellinika, to kano kai ego, to ekana panta, alla san dj, oxi san mpouzouksis...
Ean den miksaro.. den krataw apostasi... kai apla paizo kapsourotragouda to ena meta to allo ops to kanoun sta mpouzoukia kai paizw gia souromenous pou apla kathontai sto bar ... den eimai dj, eimai parigoritra..
O tropos kai i stasi kanoun tin diafora.
Posté Wed 10 Feb 10 @ 6:09 am
dx exeis kapoio dikio alla dn eipa n ftaseis ekei.....
kai n s pw t allo...pas s ena party n paixeis..alla oxi m pitsirikia, m kosmo peripou 30-35 as poume...
den 8 paixeis tetoia? t 8 knc?
kai n s pw t allo...pas s ena party n paixeis..alla oxi m pitsirikia, m kosmo peripou 30-35 as poume...
den 8 paixeis tetoia? t 8 knc?
Posté Wed 10 Feb 10 @ 6:16 am
AX!!! MEGALO AX!! George ayto to oneiro , akomi ki otan arxisa ki ego kai den ypirxan tote oute ta mk2.
Akomi kai tora exo protaseis gia party na paikso & me ta pikap kai ta vinilia mou , fysika kai den leo oxi , apla i timi sxedon diplasiazetai , afou milame pleon gia kati original kai klasiko , xoria ta epileon kouvalimata , pikap , diskoi k.l.p.
Oso gia to olo skeptiko sou , kai fysika prosopika me vriskei apolyta simfono.
Akomi kai tora exo protaseis gia party na paikso & me ta pikap kai ta vinilia mou , fysika kai den leo oxi , apla i timi sxedon diplasiazetai , afou milame pleon gia kati original kai klasiko , xoria ta epileon kouvalimata , pikap , diskoi k.l.p.
Oso gia to olo skeptiko sou , kai fysika prosopika me vriskei apolyta simfono.
Posté Wed 10 Feb 10 @ 6:22 am
re paidia kai poios den exei paiksei ellinika?den eipa oti den exw paiksei kai egw
to thema einai afto pou leei o apopsis
na min ginesai parigoritra kai na parameneis dj
to thema einai afto pou leei o apopsis
na min ginesai parigoritra kai na parameneis dj
Posté Wed 10 Feb 10 @ 6:53 am
ego ithela na gino "dj" (an auto legetai etsi) otan akousa proti fora ena nonstop cd mixarismeno me kapsourotragouda!
tote ithela na matho na mporo na to kano kai go auto....
re paidia ego ta laika ta leo poiotika tragoudia, giati otan bgenei ena kalo akougetai gia xronia akoma.
eno ta house ktl, ante kanena xrono kai meta de ta kserei oute i mana tous.
fantazeste na paikso to d-devils - 6gate?
tha mou petaksoun ntomates!
antitheta an paikso gonidi - klamata tha me thaumasoun.
giati arage?
re paidia ego ta laika ta leo poiotika tragoudia, giati otan bgenei ena kalo akougetai gia xronia akoma.
giati arage?
Posté Wed 10 Feb 10 @ 8:58 am
Giati to 6gate htan as poume opos einai to sexy thing twra. Htan kommati aplos diaforetiko gia afto tetoia kommatia ta variete o kosmos.
Yparxoun alla pou paizoun xronia kai 8a paizoun gia polla akoma.
Oso gia to an 8a se 8aymasoun exartate apo to akroatirio sou.
Yparxoun alla pou paizoun xronia kai 8a paizoun gia polla akoma.
Oso gia to an 8a se 8aymasoun exartate apo to akroatirio sou.
Posté Wed 10 Feb 10 @ 11:30 am
ego ithela na gino "dj" (an auto legetai etsi) otan akousa proti fora ena nonstop cd mixarismeno me kapsourotragouda!
giati arage?
egw pali otan paizw king of my castle apo wamdue project ginetai xamos...
den synexizw to thema apantwntas se proswpiko epipedo giati tha ginw kakos kai den to thelw...
giati arage?
egw pali otan paizw king of my castle apo wamdue project ginetai xamos...
den synexizw to thema apantwntas se proswpiko epipedo giati tha ginw kakos kai den to thelw...
Posté Wed 10 Feb 10 @ 1:25 pm
ma ennoeitai oti yparxoun wraia diaxronika laika kommatia, alla yparxoun k exisou diaxronika k kala house.
ola ayta gousta einai.
k kalytera opws eipe k o snik n mn t exeidikeysoume gt dn 8a katalhxoume k pou8ena.
ola ayta gousta einai.
k kalytera opws eipe k o snik n mn t exeidikeysoume gt dn 8a katalhxoume k pou8ena.
Posté Wed 10 Feb 10 @ 1:36 pm
Egw pantws euxaristithika autes tis meres na paizw latin-disco-oldies genika. Den mporeite na fantasteite ti ksethapsa. O kosmos vevaia logw apokriwn goustarei ta dance kommatia apo oti ta laika-ellinika-syrta klp, foraei stoli, einai pio eukolo na xorepsei tetoia klp.
Dystixws omws emeine mia vdomada akoma gia na teleiwsoun oi apokries kai to "maskarema" kai tha epanelthoume se rythmous gonidi-thodi!
Dystixws omws emeine mia vdomada akoma gia na teleiwsoun oi apokries kai to "maskarema" kai tha epanelthoume se rythmous gonidi-thodi!
Posté Wed 10 Feb 10 @ 4:35 pm
dn xerw gt, alla ayta ta apokriatika latin/salsa k etsi m eknevrizoun ligo...
vevaia gia disco trelainomai! dn nomizw n yparxei kapoios pou n mn tou aresoun.
thn teleytaia fora pou doulepsa prin thn exetastikh, epeidh dn eixe kosmo nwris, mou zhthse o afentikos n mn valw pollh house k etsi to parakana k epaiza olo t vrady sxedon disco k funkies: paula abdul, mike sembello, eddie murphy, rick james, prince klp!
ayta einai magazia... na se parakalaei t afentiko n valeis "oxi pollh house shmera..." k n mn ennoei gonidh k safeth!!! :P
vevaia gia disco trelainomai! dn nomizw n yparxei kapoios pou n mn tou aresoun.
thn teleytaia fora pou doulepsa prin thn exetastikh, epeidh dn eixe kosmo nwris, mou zhthse o afentikos n mn valw pollh house k etsi to parakana k epaiza olo t vrady sxedon disco k funkies: paula abdul, mike sembello, eddie murphy, rick james, prince klp!
ayta einai magazia... na se parakalaei t afentiko n valeis "oxi pollh house shmera..." k n mn ennoei gonidh k safeth!!! :P
Posté Wed 10 Feb 10 @ 8:25 pm
kai ego to eyxaristithika, epeksa ektos apo ta magazia pou eimai kai se 3 sxolika party lykeio-gymnasio-dimotiko antistoixa... ligo tou gymnasiou me xalasane.. arketa kakomathimena ta vrika kai den pernane xampari apo apokriatika - ta alla sxoleia ok...
Epeisis exo na katageilo oti den eixe kai poly kales mamades fetos... !
Posté Wed 10 Feb 10 @ 10:05 pm
apopsis wrote :
Bazo ki ego ypografi stin ano katagellia.
Posté Thu 11 Feb 10 @ 3:59 am
Ta kalytera "kommatia" ta eixe o Vassilopoulos (super market) ston Vyrona pou ekana mia ekdilwsi. Champions League leme.... afou lew na psonizw apo kei, parolo pou menw Glyfada.
Posté Thu 11 Feb 10 @ 11:43 am
se partaki se spiti filou meta apo 3 wres disco set pou molis exw arxisei na zestenomai kai tous exw kanei olous na xoropidane sa katsikia, skaei "gnwstos" kai mou leei: mp3akia e mp3akia? exw kai egw polla... tha mou ta grapseis? (mouaxaxaxxaxaxa edw gelane kai peftei h sxetikh porta ston typo)
lkamia wra meta skaei kai h gynaika tou filou pou ekane to parti, opou kathoti oikodespina den mporousa na arnhthw tipota: "na sou pw kana laiko tha akousoume", ekei kathoti den to katexw to spor tou laikedelic, paredwsa kai ekana allagh se "souper ntouper mixarismeno cd me laika" pou eixe ferei paidi. To vazoume kai 1,5 (olografos: enamisi) komati meta erxete h oikodespina kai mou leei: na sou pw den ta theloune telika mhpws mporeis na synexiseis na paizeis auta pou epaizes?
xexe kalh h proponhsh spiti alla h alilepodrash me ton kosmo allh fash :)
ande kai tou xronou paidia oi apokries kala htan!
kala koulouma!
lkamia wra meta skaei kai h gynaika tou filou pou ekane to parti, opou kathoti oikodespina den mporousa na arnhthw tipota: "na sou pw kana laiko tha akousoume", ekei kathoti den to katexw to spor tou laikedelic, paredwsa kai ekana allagh se "souper ntouper mixarismeno cd me laika" pou eixe ferei paidi. To vazoume kai 1,5 (olografos: enamisi) komati meta erxete h oikodespina kai mou leei: na sou pw den ta theloune telika mhpws mporeis na synexiseis na paizeis auta pou epaizes?
xexe kalh h proponhsh spiti alla h alilepodrash me ton kosmo allh fash :)
ande kai tou xronou paidia oi apokries kala htan!
kala koulouma!
Posté Sat 13 Feb 10 @ 2:35 am
kai go sto magazi exthes eixa party maske.
apo tis 7 -10 ebaza latin, disco.... elaxisti kinisi.
molis epese to proto tsifteteli oli i pista gemise!
apo tis 7 -10 ebaza latin, disco.... elaxisti kinisi.
molis epese to proto tsifteteli oli i pista gemise!
Posté Sat 13 Feb 10 @ 5:57 am
Mpliexxxx.....
(oti kai an symainei ayto-aythormiti antidrasi...)
(oti kai an symainei ayto-aythormiti antidrasi...)
Posté Sat 13 Feb 10 @ 9:58 am
ena tetoio kathe mera na exoume opos auto simera kai teliosame!
arga kata tis 2 erxontai 2 atoma kai kathontai sto mpar.
arxisane na pinoun kai mou zitane tragoudia tou gonidi.
eutyxos ta eixa alla to kako einai oti arxisan na pinoun poly kai ksefygan entelos.
o enas arxise na fonazei ston allo, o allos ithele na ton iremisei, meta mpletikane me allous pelates
paroligo ksylo tha epefte...
fonaze, espage potiria, fonaze, ebrize, xtypage..... afiste ta.
euxomai na mi to zisei kaneis auto.
arga kata tis 2 erxontai 2 atoma kai kathontai sto mpar.
arxisane na pinoun kai mou zitane tragoudia tou gonidi.
eutyxos ta eixa alla to kako einai oti arxisan na pinoun poly kai ksefygan entelos.
o enas arxise na fonazei ston allo, o allos ithele na ton iremisei, meta mpletikane me allous pelates
paroligo ksylo tha epefte...
fonaze, espage potiria, fonaze, ebrize, xtypage..... afiste ta.
euxomai na mi to zisei kaneis auto.
Posté Sat 13 Feb 10 @ 8:44 pm