Χαιρετιζω το φορουμ & ερχομαι στο ψητο.
Θα ηθελα την γνωμη σας πια κονσολα να αγορασω η τι αλλο εαν υπαρχει συστηνετε
αφου θελω να σταματησω να παιρνω τις τσαντες με τα cd γιατι εχω ηδη φορτωσει
τον σκληρο με mp3 καλης ποιοτητας & σκεφτομαι να παιζω μονο με αυτα.
HERCULES - DJ CONTROL MP3 E2 η καποια αλλη που να εχει καρτα ηχου & το
λειτουργικο της virtualdj ??Το μπατζετ ειναι μεχρι τα 200-250 ευρω το πολυ.
Το λαπτοπ μου ειναι lg 13.3 ιντες εχει μνημη 1,99 gb λειτουργικο 7 32 bit,intel core 2duo 9400
στα 2.53ghz & καρτα της realtek hd audio.
Βασικα με αυτο μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα το winamp αλλα δεν εχω προακροαση δυστυχως
που ειναι & το ζητουμενο για σωστες αλλαγες.
Eυχαριστω εκ των προτερων!
αφου θελω να σταματησω να παιρνω τις τσαντες με τα cd γιατι εχω ηδη φορτωσει
τον σκληρο με mp3 καλης ποιοτητας & σκεφτομαι να παιζω μονο με αυτα.
λειτουργικο της virtualdj ??Το μπατζετ ειναι μεχρι τα 200-250 ευρω το πολυ.
Το λαπτοπ μου ειναι lg 13.3 ιντες εχει μνημη 1,99 gb λειτουργικο 7 32 bit,intel core 2duo 9400
στα 2.53ghz & καρτα της realtek hd audio.
Βασικα με αυτο μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα το winamp αλλα δεν εχω προακροαση δυστυχως
που ειναι & το ζητουμενο για σωστες αλλαγες.
Posté Fri 13 May 11 @ 3:10 am
Χαιρετιζω το φορουμ & ερχομαι στο ψητο....
αφου θελω να σταματησω να παιρνω τις τσαντες με τα cd...
λειτουργικο της virtualdj ??Το μπατζετ ειναι μεχρι τα 200-250 ευρω το πολυ....
...καρτα της realtek hd audio.
που ειναι & το ζητουμενο για σωστες αλλαγες....
Καταρχάς όταν λές δε θες να κουβαλάς τα CD, εννωείς ότι έχεις CDplayers k μίκτη; Αν ναι, τη λύση του timecode την έχεις σκεφτεί;
Αν πάλι δεν σε ενδιαφέρει αυτό, τότε μια κονσόλα με κάρτα ήχου είναι αυτό που χρειάζεσαι! (Ή μια κονσόλα απλή και ξεχωριστή καρτα ήχου)
Στα χρήματα αυτά μου έρχονται στο μυαλό οι:
Hercules RMX: την έχουν πολλά μέλη του forum και θεωρείται πολύ καλή και αξιόπιστη (βέβαια για πιο τεκμηριωμένη άποψη, θα σου πουν οι ιδιοκτήτες)
Numark Mixtrack Pro: την έχω εγώ και για πρώτη κονσόλα ειναι αρκετά καλή, ίσως υπερβολικά πλαστική αλλά αντέχει μέχρι στιγμής
Hercules Dj4 Set: σαν την MP3 e2 σε μέγεθος αλλά με καλύτερα jogs και κάρτα ήχου
Vestax Typhoon: (δεν γνωρίζω και πολλά γιαυτό) :p
αφου θελω να σταματησω να παιρνω τις τσαντες με τα cd...
λειτουργικο της virtualdj ??Το μπατζετ ειναι μεχρι τα 200-250 ευρω το πολυ....
...καρτα της realtek hd audio.
που ειναι & το ζητουμενο για σωστες αλλαγες....
Καταρχάς όταν λές δε θες να κουβαλάς τα CD, εννωείς ότι έχεις CDplayers k μίκτη; Αν ναι, τη λύση του timecode την έχεις σκεφτεί;
Αν πάλι δεν σε ενδιαφέρει αυτό, τότε μια κονσόλα με κάρτα ήχου είναι αυτό που χρειάζεσαι! (Ή μια κονσόλα απλή και ξεχωριστή καρτα ήχου)
Στα χρήματα αυτά μου έρχονται στο μυαλό οι:
Hercules RMX: την έχουν πολλά μέλη του forum και θεωρείται πολύ καλή και αξιόπιστη (βέβαια για πιο τεκμηριωμένη άποψη, θα σου πουν οι ιδιοκτήτες)
Numark Mixtrack Pro: την έχω εγώ και για πρώτη κονσόλα ειναι αρκετά καλή, ίσως υπερβολικά πλαστική αλλά αντέχει μέχρι στιγμής
Hercules Dj4 Set: σαν την MP3 e2 σε μέγεθος αλλά με καλύτερα jogs και κάρτα ήχου
Vestax Typhoon: (δεν γνωρίζω και πολλά γιαυτό) :p
Posté Fri 13 May 11 @ 5:13 am
Αν και είμαι δηλωμένος anti-Numark, η καλύτερη λύση για τα δικά σου δεδομένα είναι αυτή εδώ:
http://www.djmarket.gr/virtual-pc-dj-computer-deejay-numark-mixtrack-virtual-controller-p-2733.html
Numark Mixtrck PRO.
Controller με ενσωματωμένη κάρτα ήχου, και επίσης έχει και το VirtualDJ LE που σημαίνει οτι αν κάποια στιγμή αργότερα θελήσεις να αγοράσεις το VirtualDj PRO Full θα έχεις μια σημαντική έκπτωση (περίπου 50%).
http://www.djmarket.gr/virtual-pc-dj-computer-deejay-numark-mixtrack-virtual-controller-p-2733.html
Numark Mixtrck PRO.
Controller με ενσωματωμένη κάρτα ήχου, και επίσης έχει και το VirtualDJ LE που σημαίνει οτι αν κάποια στιγμή αργότερα θελήσεις να αγοράσεις το VirtualDj PRO Full θα έχεις μια σημαντική έκπτωση (περίπου 50%).
Posté Fri 13 May 11 @ 6:17 am
Καταρχας ευχαριστω & παλι ολους για τις αμεσες απαντησεις σας!
Η HERCULES DJ 4-SET USB Controller στα 249 με το VirtualDJ 7 LE DJC ειναι αυτο με τα 4 deck
ετσι δεν ειναι η κανω λαθος,συμφερει καλυτερα απο το & Numark mixtrack pro στα 229 με Virtual DJ limited edition?
Θα παω βεβαια & μια βολτα απο την εκθεση οπου φανταζομαι θα υπαρχουν καποια μηχανηματα στημενα να δω
αλλα μετραει παντα & η γνωμη σας αφου τα δουλευετε ηδη & ξερετε πια ειναι αξιοπιστα & πια οχι επισης ηθελα να
ρωτησω πια απο τις δυο εχει καλυτερο ηχο?
Η HERCULES DJ 4-SET USB Controller στα 249 με το VirtualDJ 7 LE DJC ειναι αυτο με τα 4 deck
ετσι δεν ειναι η κανω λαθος,συμφερει καλυτερα απο το & Numark mixtrack pro στα 229 με Virtual DJ limited edition?
Θα παω βεβαια & μια βολτα απο την εκθεση οπου φανταζομαι θα υπαρχουν καποια μηχανηματα στημενα να δω
αλλα μετραει παντα & η γνωμη σας αφου τα δουλευετε ηδη & ξερετε πια ειναι αξιοπιστα & πια οχι επισης ηθελα να
ρωτησω πια απο τις δυο εχει καλυτερο ηχο?
Posté Sat 14 May 11 @ 3:26 am
Καταρχάς να διωρθώσω ένα μικρό λαθάκι, η DJ4Set βασίζεται στην RMX (όσο αναφορά στο μέγεθος).
Λογικά αφου είναι σαν την RMX θα είναι και εξίσου καλή ποιοτικά (δηλαδη θα αντέξει σε κακουχίες), επίσης διαθέτει πιο καινούρια βέρσιον του Virtual DJ (την 7 LE) ενώ το mixtrack την 6.12 και αυτό που δε γνωρίζω ειναι αν με την LE της Hercules και δεδομένου ότι η κονσόλα προορίζεται για 4 deck mixing, έχεις τη δυνατότητα ελέγχου 4 decks, πράγμα που θα αποτελούσε μεγάλο πλεονέλτημα έναντι της LE του Mixtrack. Από την άλλη, η version tou Mixtrack όπως σωστά αναφέρθηκε προσφέρει 50% έκπτωση, αλλά δε γνωρίζω τι έκπτωση προσφέρει η Hercules. Αυτά.
Λογικά αφου είναι σαν την RMX θα είναι και εξίσου καλή ποιοτικά (δηλαδη θα αντέξει σε κακουχίες), επίσης διαθέτει πιο καινούρια βέρσιον του Virtual DJ (την 7 LE) ενώ το mixtrack την 6.12 και αυτό που δε γνωρίζω ειναι αν με την LE της Hercules και δεδομένου ότι η κονσόλα προορίζεται για 4 deck mixing, έχεις τη δυνατότητα ελέγχου 4 decks, πράγμα που θα αποτελούσε μεγάλο πλεονέλτημα έναντι της LE του Mixtrack. Από την άλλη, η version tou Mixtrack όπως σωστά αναφέρθηκε προσφέρει 50% έκπτωση, αλλά δε γνωρίζω τι έκπτωση προσφέρει η Hercules. Αυτά.
Posté Sat 14 May 11 @ 7:52 am
Καταρχάς να διωρθώσω ένα μικρό λαθάκι, η DJ4Set βασίζεται στην RMX (όσο αναφορά στο μέγεθος).
Η αληθεια ειναι οτι με προβληματιζει λιγο το μεγεθος αφου θα ηθελα λιγο πιο μικρη κοσολα, αλλα εφοσον ειναι αξιοπιστα & τα δυο
μαλλον θα επιλεξω την DJ4Set αφου εμπεριεχει την εκδοση με τα 4 decks του Virtual DJ.
Εαν υπαρχουν & αλλες προτασεις δεκτες ευχαριστω & παλι.
Η αληθεια ειναι οτι με προβληματιζει λιγο το μεγεθος αφου θα ηθελα λιγο πιο μικρη κοσολα, αλλα εφοσον ειναι αξιοπιστα & τα δυο
μαλλον θα επιλεξω την DJ4Set αφου εμπεριεχει την εκδοση με τα 4 decks του Virtual DJ.
Εαν υπαρχουν & αλλες προτασεις δεκτες ευχαριστω & παλι.
Posté Sat 14 May 11 @ 8:04 am
Βασικά σου είπα ότι δεν ξέρω αν έχει την βέρσιον με τα 4 decks! Θέλει λίγο ψάξιμο.
Posté Sat 14 May 11 @ 2:11 pm
H hercules 4set kai h mixtrack pro exoun version 7.0x update apo edo otan kaneis register to serial.
Me h xoris 4 decks den gnorizo, all min kolate sta 4 decks..
Me h xoris 4 decks den gnorizo, all min kolate sta 4 decks..
Posté Sat 14 May 11 @ 2:38 pm
sovara dikaioumaste update? kai pws to katevazw-vriskw??
[EDIT]
To brhka, sry gia to offtopic!
[EDIT]
To brhka, sry gia to offtopic!
Posté Sat 14 May 11 @ 4:34 pm
Paidia kalispera .thelw na mou peite poia konsola midi controller protinetai..reloop,denon,akiyama?
Moderation :Αφαιρέθηκαν στοιχεά πώλησης εξοπλισμού (αγγελία). Με βάση τους κανονισμούς του φόρουμ, δεν επιτρέπονται αναρτήσεις αγγελιών πώλησης-αγοράς.
Moderation :Αφαιρέθηκαν στοιχεά πώλησης εξοπλισμού (αγγελία). Με βάση τους κανονισμούς του φόρουμ, δεν επιτρέπονται αναρτήσεις αγγελιών πώλησης-αγοράς.
Posté Thu 13 Mar 14 @ 9:45 am
Αν παρεις AKIYAMA μονο την SYNCHRON να επιλεξεις....Φοβερο μηχανημα κανει τα παντα οπως και να θες να στηθεις
Posté Tue 18 Mar 14 @ 6:37 am
Dj FrankyGR wrote :
Αν παρεις AKIYAMA μονο την SYNCHRON να επιλεξεις....Φοβερο μηχανημα κανει τα παντα οπως και να θες να στηθεις
Αδερφε ειμαι σε σκεψη να αντικαταστησω την wego με την synchron... Εαν την εχεις θα χαρω να μου πεις τα υπερ και τα κατα της...
Posté Wed 19 Mar 14 @ 1:10 pm
Και επισης ξερει κανεια το διαφορα εχει η synchron απο την versadeck?
Γιατι εμενα μου φαινονται απολυτα ιδιες;
Posté Wed 19 Mar 14 @ 7:08 pm
Exoume kat'epenalipsi pei oti den epitrepontai aggelies se auton ton istoxwro.
@Dimitris236. exw idi svisei dyo post sou me aggelia. Tin triti fora, tha kleidwthei to account sou.
@Dimitris236. exw idi svisei dyo post sou me aggelia. Tin triti fora, tha kleidwthei to account sou.
Posté Fri 21 Mar 14 @ 10:43 am
Παιδια η akiyama quattro η 4καναλη αξίζει?
Posté Fri 02 May 14 @ 9:35 am
[quote=]Παιδια η akiyama quattro η 4καναλη αξίζει?[/quote]
Φιλε την πηρα κα ιτην επεστρεψα πισω...Για τα λεφτα της αλλος θα την βρει καλη,εγω ισως επειδη εχω την Synchron (Στην εκδοση της Versadeck) δεν μου αρεσε.πολυ πλαστικο και δεν εντυπωσιαζομαι απο τα 4 καναλια.
Παντως αν θες να ξεκινησεις λειτουργικα καλη την ειδα,εχει και τα φιλτρα της ετοιμα.
Φιλε την πηρα κα ιτην επεστρεψα πισω...Για τα λεφτα της αλλος θα την βρει καλη,εγω ισως επειδη εχω την Synchron (Στην εκδοση της Versadeck) δεν μου αρεσε.πολυ πλαστικο και δεν εντυπωσιαζομαι απο τα 4 καναλια.
Παντως αν θες να ξεκινησεις λειτουργικα καλη την ειδα,εχει και τα φιλτρα της ετοιμα.
Posté Thu 08 May 14 @ 9:28 am
dimitris_g wrote :
Και επισης ξερει κανεια το διαφορα εχει η synchron απο την versadeck?
Απολυτως ιδια μηχανηματα φιλε,ιδιος κατασκευαστης,αλλαζει το logo,
Eπισης θα την βρεις και με λογοτυπο της SYNQ το ιδιο μηχανημα ακριβως.
Μια διαφορα αναμεσα σε καποια απο αυτα τα λογοτυπα ειναι οτι καποια εταιρια απο ολες αυτες (δεν θυμαμαι ποια) ΔΕΝ σου δινει το VirtualDj να παιξεις αλλα ενα αλλο προγραμμα που λεγεται Decadance αν θυμαμαι καλα.
Την γνωμη μου παντως για την Synqron την εχω ξαναγραψει κα ισυνεχιζει να ειναι η ιδια εχοντας την περιπου 4 χρονια.Αν χαλασει παλι την ιδια θα παρω κι ας εχουν βγει κονσολες που αλλαζουν τραγουδι με την σκεψη.
Posté Thu 08 May 14 @ 9:32 am