Se Connecter:     

Forum: Greek Forum

Sujet: Μια βοήθεια για Εφέ Video και εγγραφή

Ce topic est ancien et peut contenir des informations obselètes ou incorrectes.

Μια βοήθεια παλικάρια γιατι έψαξα 15 σελίδες στο forum αλλά δεν βρήκα λύση...
1).Θέλω κάποιο εφέ όπως το sonique να κάνει μόνο του αλλάγες σε εφέ δλδ πχ απο κυματομορφές να το γυρίζει σε κύκλους σε περίεργα σχήματα κτλ...Στο winamp είναι πολύ απλό με κάποιο plugin αλλα΄στο virtual dj εκτός απο το sonique δεν βρήκα κάποιο άλλο.
2).Πως γίνετε να κάνω εγγραφή ένα μισάωρο ένα <πρόγγραμα> που θα παίζω video clip ωστε στο τέλος να έχω ένα αρχείο μισής ώρας με τα video clip που έκανα πρόγραμμα...
Έκανα κάποιες δοκιμές με τα προγράμματα συμπίεσης
με το ffdshow που είδα στο http://www.virtualdj.com/wiki/Recording%20Video%20HowTo.html αλλά δεν μου βγάζει επιλογή για mpeg4 η mpeg 2 καθώς και με το κατα τη γνώμη μου καλύτερο το xvid mpeg 4 που έχει πολλές επιλογές (για 720p για κινητά κτλ )αλλά το αποτέλεσμα είναι στη τελική του μορφή να μην υπάρχει συχρονισμός του video με το ήχο....Θέλω εγγραφή σε 720p.Mε το x.264vfw απο τη είδα δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά μόνο αν παίζει το video στο virtual dj.
Eυχαριστώ εκ το προτέρον!

Posté Thu 24 May 12 @ 7:07 pm
1)Den gnorizo kapoio antoistoixo tou sonique.
Mporeis omos me to clipbank na exeis oti background theleis, px kapoia video loops.

cameldj wrote :
.Mε το x.264vfw απο τη είδα δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά μόνο αν παίζει το video στο virtual dj.

To video recording genika den einai katholou eukolo pragma kai thelei peiramatismo.
Eisai se kalo dromo ... nai kai ego se auton ton codec exo kataliksei....
An sou kanei douleia kai den paizoun ta arxeia se alla programmata einai normal.
Prepei na egkatastiseis ena codec pack sto systima gia ta ypoloipa programmata (px media player) :
http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack/

γεια χαρά παιδιά έχω ένα πρόβλημα με την ηχογράφηση δεν ξεκινάει το recording για το audio μου βγάζει από κάτω error. μήπως έχετε καμιά ιδέα ?

Φίλε μάλλον πρέπει να περάσεις κάποιους codecs...
Και φυσικά νε επιλέξεις να αποθηκέυονται σε σημείο που έχεις ελέυθερο χώρο.

μηπως ξερεις και που μπορω να τους βρω γιατι μεχρι στιγμης δεν εχω βρει κατι...

Καλησπέρα
Είμαι ερασιτέχνης με το αντικείμενο και ψιλοάσχετος όποτε ζητώ την κατανόησή σας :)
Χρησιμοποιούσα το virtual 7 μπορούσα να γράφω και να αποθηκεύω την μουσική που έκανα μίξη.
Στο 8 δεν μπορώ,δεν είναι ενεργοποίημενη η επιλογή record ενώ την εμφανίζει,αν μπορεί κάποιος ας μου γραψει με απλά βήματα τι πρέπει να κάνω, με απλά παιδιά είμαι άσχετος!
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων

(Les anciens sujets et forums sont automatiquement fermés)