Se Connecter:     


Forum: Greek Forum

Sujet: εγγραφη σε cd

Ce topic est ancien et peut contenir des informations obselètes ou incorrectes.

εχω καποια sets και θελω να τα γραψω σε cd για να τα παιζω στο player του αμαξιου το οποιο δεν παιζει cdmp3!!!τι μπορω να κανω??
 

Posté Thu 02 Aug 12 @ 12:00 pm
Κάψτα με το Nero!!!

Σημ: Αν πάνω σε ένα κομμάτι στο Nero πατήσεις "Ιδιότητες" σε αφήνει να κάνεις και split ώστε να "κόψεις" τα tracks.
Απλά πρόσεχε πριν κάψεις το CD να πεις στο Nero να μην αφήνει το γνωστό κενό των 2 δευτερολέπτων μεταξύ των tracks.
 

το nero μπορω να το κατεβασω free???
 

Όχι. Αλλά δεν υπάρχει υπολογιστής πλέον που να μην είχε κάποια έκδοση του Nero "δώρο" με την συσκευή εγγραφής (CD/DVD-RW)
Ακόμα και τα laptop συνήθως έχουν μια έκδοση του Nero δώρο...
 

Επειδή ο χρόνος είναι χρήμα, η συμβουλή μου είναι η εξής: Αγόρασε για 60€ με 100€ ένα στερεοφωνικό για το αυτοκίνητό σου με θύρες SD και USB. Αν αγαπάς τη μουσική και συχνά ανακαλύπτεις καινούρια, θα εξοικονομήσεις πολύ χρόνο και στρες με την αγορά ενός κατάλληλου ηχοσυστήματος. Προσωπικά, επέλεξα το Pioneer DEH 4200 πριν από δυο χρόνια και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος... Σήμερα οι τιμές και οι δυνατότητες έχουν αλλάξει (προς το καλύτερο)!
 

+1 Ελαχιστοι ειναι εκεινοι που πλεον "καινε" audio cds και οχι mp3s ... Παρε ενα φθηνο mp3 player οπως λεει ο φιλος απο πανω και καθαρισες με μουσικη για το αυτοκινητο σου. Εκτος και αν εχεις χρονο για πεταμα ,οποτε μεινε με τις τεχνικες του 2000 ... φιλικα
 



(Les anciens sujets et forums sont automatiquement fermés)