Καλησπερα και καλη χρονια στο φορουμ. Αγορασα πριν 5-6 μερες το pioneer wego. Απο πρωτη ματια θεωρω οτι ειναι πολυ καλο. Εχω ομως καποια προβληματακια, που με το προηγουμενο (Hercules mk4) δεν τα ειχα νομιζω.
Καταρχην μιας και ειχε μεσα το virtual dj l.e. εγω περασα το vj pro 7.3 επιδη το ειχα
α) Ενω παλια παταγα το sync και εβρισκε τα κομματια σε απολυτο συγχρονισμο, τωρα "ψιλοχανει", μπορει να βρισκει πχ και τα δυο στα 125,23 bpm αλλα στις κυμματομορφες δεν ταιριαζουν. Φυσικα δεν εννοω σε μερικα κομματια που εχουν αναποδα beat κλπ. Επισης οταν σπρωχνω ή φρεναρω λιγο το κομματι με το jog η κυμματομορφη σαν να κανει πολλα frame.
β) Οταν παω να βαλω καρφωτο ενα κομματι, μου δινει την αισθηση οτι δεν εχει "νευρο". Δηλαδη ξεκιναει καπως σιγα. ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ σιγα απο θεμα ταχυτητας (οπως ξεκιναγε ενα βινυλιο πχ), αλλα απο θεμα εντασης.
γ) Εστω οτι φτιαχνω τα hot cue σε μερικα κομματια, αυτατα δεδομενα αποθηκευονται πουθενα ωστε αν πχ φορμαρω το pc να μην τα ξαναφτιαχνω απο την αρχη.
Το εχει χρησιμοποιησει κανεις? Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι και πριν το vdj 7.0.3 χρησιμοποιηουσα και δεν ειχα προβληματα. Τωρα να φταιει το κοντρολερ ή το vdj ή πρεπει να φταιει καμια ρυθμιση?
Ευχαριστω
Καταρχην μιας και ειχε μεσα το virtual dj l.e. εγω περασα το vj pro 7.3 επιδη το ειχα
α) Ενω παλια παταγα το sync και εβρισκε τα κομματια σε απολυτο συγχρονισμο, τωρα "ψιλοχανει", μπορει να βρισκει πχ και τα δυο στα 125,23 bpm αλλα στις κυμματομορφες δεν ταιριαζουν. Φυσικα δεν εννοω σε μερικα κομματια που εχουν αναποδα beat κλπ. Επισης οταν σπρωχνω ή φρεναρω λιγο το κομματι με το jog η κυμματομορφη σαν να κανει πολλα frame.
β) Οταν παω να βαλω καρφωτο ενα κομματι, μου δινει την αισθηση οτι δεν εχει "νευρο". Δηλαδη ξεκιναει καπως σιγα. ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ σιγα απο θεμα ταχυτητας (οπως ξεκιναγε ενα βινυλιο πχ), αλλα απο θεμα εντασης.
γ) Εστω οτι φτιαχνω τα hot cue σε μερικα κομματια, αυτατα δεδομενα αποθηκευονται πουθενα ωστε αν πχ φορμαρω το pc να μην τα ξαναφτιαχνω απο την αρχη.
Το εχει χρησιμοποιησει κανεις? Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι και πριν το vdj 7.0.3 χρησιμοποιηουσα και δεν ειχα προβληματα. Τωρα να φταιει το κοντρολερ ή το vdj ή πρεπει να φταιει καμια ρυθμιση?
Ευχαριστω
Posté Thu 03 Jan 13 @ 3:17 pm
1) Έλεγξε αν τα CBG των κομματιών σου είναι σωστά. (Οι τελείες κάτω από την κυματομορφή σου πρέπει να είναι πάνω στο beat)
2) Βγάλε το auto-gain, κάντο χειροκίνητα και πες μας αν έχεις το ίδιο πρόβλημα
3)Αν αλλάξει η διαδρομή του κομματιού έχω την εντύπωση πως δεν μπορείς να το επαναφέρεις. Αλλά θα σε βοηθήσουν τα παιδιά σε αυτό το θέμα περισσότερο. Περίμενε απάντηση τους:)
2) Βγάλε το auto-gain, κάντο χειροκίνητα και πες μας αν έχεις το ίδιο πρόβλημα
3)Αν αλλάξει η διαδρομή του κομματιού έχω την εντύπωση πως δεν μπορείς να το επαναφέρεις. Αλλά θα σε βοηθήσουν τα παιδιά σε αυτό το θέμα περισσότερο. Περίμενε απάντηση τους:)
Posté Thu 03 Jan 13 @ 3:33 pm
Ευχαριστω φιλε για τις συμβουλες. Θα δοκιμαδω αυριο γιατι τωρα παιζω. Αυτο που με φοβισε τωρα ειναι οτι ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ μου παταξε ενα σφαλμα.http://db.tt/kCdtNKLf
Posté Thu 03 Jan 13 @ 4:50 pm
Χρησιμποίησε την le έκδοση και τα προβλήματά σου ίσως λυθούν κατευθείαν. (Αυτό με το error θα λυθεί σίγουρα πάντος)
Posté Thu 03 Jan 13 @ 5:31 pm
Με το autogain νομιζω διρθωθηκε το προβλημα. Θελω να χρησιμοποιησω το le αλλα δεν εχει καμια ρυθμιση. Π.χ. τα jog απο vinyl σε cd, autocue, και πολλα πολλα αλλα. Ετσι και αλλιως εχω που εχω το pro 7.3. Επισης με το 7.0.5 δεν ειχα προβληματα αλλα δεν αναγνωριζει το κοντρολερ
Posté Fri 04 Jan 13 @ 1:54 pm
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ,ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΙΑ ΚΟΝΣΟΛΑ PIONEER WE GO,ΕΤΡΕΞΑ ΤΟΥΣ DRIVERS KAI ΠΕΡΑΣΑ ΤΟ VIRTUAL DJ 7.4.1 PRO ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ,ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ VIRTUAL ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ ΤΑ XEIRISTHRIA TOY VIRTUAL ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ,ΜΕ ΤΟ ΜΚ4 HERCULES ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΕΣΒΗΣΑ ΤΟ 7.4.1 ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ ΤΟ 7,3 ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΗ Η ΚΟΝΣΟΛΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΦΙΛΙΚΑ ΝΙΚΟΣ
Posté Sat 07 Jun 14 @ 4:21 am
(Μεταξυ μας) βαλε αγγελια και πουλησε την. Δεν ξερω ουτε εναν που να ειχε-εχει αυτη την κονσολα και να μην εχει το ιδιο προβλημα. Αλλος λιγο αλλος περισσοτερο. Εγω την εδωσα και ησυχασε το κεφαλι μου
Posté Sat 07 Jun 14 @ 8:15 am
Άλλαξε καλλώδιο USB!
Posté Sun 08 Jun 14 @ 7:02 pm
κι εγω απο τοτε που πηρα την wego εχω αυτο το προβλημα σταματουν οι λειτουργιες αλλα δεν διακοπτετε η μουσικη!!και δεν φταει το ρευμα απ το μαγαζι γιατι δοκιμασα και χωρις τον φορτιστη του λαπτοπ!!ειχα μια hercules rmx δεν καταλαβαινε τπτ!!
Posté Thu 28 May 15 @ 6:49 am