Se Connecter:     

Forum: Greek Forum

Sujet: ERROR ΣΤΑ VIRTUAL FOLDERS+ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΙΡΑΣ ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥ ??

Ce topic est ancien et peut contenir des informations obselètes ou incorrectes.

eno exo milisi me ton phatom kai moy esteile to analitikotato odigo pou exei ftiaxei gia to backup kai tou format enos ypologisti......katafera na kano sxedon ola ta vimata apo ayta... to mono pou den katafera einai na allaxo onomasia ston ypologisti kai na valo tin palia mou den xero an fteei ayto pantos tora eno mou emfanizei tous virtual folders pou eixa ftiaxei opos tha dite kai ap tin eikona den mou pezei ta tragoudia pou eixa apothikeusi mou vgazei error an eiparxei kapoia aploi lisi ok alios den me peirazei tha ta xanaftiaxo ap tin arxi.......ayto pou me endiaferi einai an mporo na allaxo thesi ston exoteriko skliro pou tora exo oloi tin mousiki mou ekei diladi opos tha dite stin eikona 2 anti na anoigi meta to ( o ypologistis mou ) na anoigi pano ap ta virtual folders ........

eyxaristo.......

(phatom egrapsa edo giati den eixera me mynima na anevaso eikones)

Posté Tue 17 Sep 13 @ 5:33 pm
Οι καταχωρίσεις των αρχείων που περιέχουν οι εικονικοί φάκελοι αποθηκεύονται μέσα στη βάση δεδομένων ως εξής:

<Song FilePath="Q:\Music\Greek\Συλλογές\Μοντέρνοι Ρυθμοί\[CD 4]\01 The Forminx - Jeronimo Yanka.mp3" FileSize="3168653" />

Προφανώς από την στιγμή που τα αρχεία σου έχουν αλλάξει θέση θα πρέπει να ενημερώσεις τη βάση δεδομένων.

Γενικά θα πρέπει να ανοίξεις τη βάση δεδομένων σου με το Notepad++ και να κάνεις αντικατάσταση όπως το παρακάτω παράδειγμα:

Search for:
FilePath="C:\Users\PhantomDj\Music\

Replace with:
FilePath="Q:\Music\

Το τι ακριβώς θα πρέπει να αντικαταστήσεις εξαρτάται από το που είχες τα αρχεία σου πριν, και που βρίσκονται τώρα...

Οι αντικαταστάσεις θα πρέπει να γίνουν και στις δύο βάσεις δεδομένων (του C και του εξωτερικού δίσκου)

Για το δεύτερο που ρωτάς:

1) Δεν μπορείς να μετακινήσεις την θέση του σκληρού δίσκου!
2) Μπορείς να φτιάξεις ένα Favorite Folder με το root του δίσκου
3) "Ο υπολογιστής μου" και η "Επιφάνεια εργασίας" όταν είναι ενεργοποιημένα να εμφανίζονται από τις ρυθμίσεις είναι αναγκαστικά οι δύο πρώτες εγγραφές του browser
4) Μπορείς να κάνεις clikc και drag για να αλλάξεις την σειρά με την οποία εμφανίζεται οτιδήποτε άλλο στον browser

4) Μπορείς να κάνεις clikc και drag για να αλλάξεις την σειρά με την οποία εμφανίζεται οτιδήποτε άλλο στον browser

George το εχω δοκιμασει και εγω αυτο αλλα δεν αλλαζει θεση τιποτα, οι φακελοι παραμενουν στη θεση τους. Κανω αριστερο κλικ και συρσιμο. Κανω κατι λαθος? Υπαρχει αλλος τροπος να αλλαξω την σειρα εμφανισης των φακελων μου.

Εξαρταται τι προσπαθεις να αλλαξεις σειρα.
Π.χ αν μεσα σε ενα favorite folder προσπαθεις να αλλαξεις τη σειρα των υποφακελων αυτο δε γινεται...
Μπορεις ομως να αλλαξεις τη σειρα των favorite, virtual & filter folders στο root του browser ή την σειρά των υποφακέλων σε group folders

Θελω να αλλαξω τον τροπο που εμφανιζονται οι φακελοι του εξ. δισκου στον browser, γιατι με αλλη σειρα ηταν στα Windows και με αλλη σειρα τωρα στον Mac.
Δηλαδη, τους φακελους που ειναι με ελληνικη γραμματοσειρα το Mac τους εχει στην πατω μερια του browser ενο τα Windows στην κανω. Οι φακελοι με αγγλικη γραμματοσειρα δεν αλλαζουν θεση.

to ekana egrapsa C:/ pou itane o palios diskos tou ypologisti mou pou eixa mesa tin mousiki......kai apo kato G:/ pou einai o kainourios mou diskos o exoterikos pou exo tora tin mousiki.......patisa antikatastasi olon ton anikton eggrafon alla den ekane tipota kai apo kato mou eggrapse replace in opened files 0 occurrences replaced........ti seimeni ayto?? ti den kano kala ??

stin eyresi eggrapsa kai C:/ kai meta D:/ mipos den thimomouna to gramma alla palli den ekane tipota ????

ΛΟΙΠΟΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ( VIRTUAL FOLDERS) ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ...ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΑΩ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΩ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ERROR........

(Les anciens sujets et forums sont automatiquement fermés)