Λοιπόν παιδιά μετά από μεγάλη τύχη σε μερικά event που έτυχε να παίζω αντίκρισα την μεγάλη ατυχία του να μου κολλήσει το pc... Και όχι μονο 1 φορα αλλα σύνολο 3... Ευτυχώς ή και δυστυχώς σε διαφορετικά event.... Το pc που χρησιμοποιώ βεβαια δεν είναι τίποτα σπουδαίο αλλα είναι αυτό που λέμε κάνει την δουλειά του.. ή τουλάχιστον την έκανε... (Celeron Dual-Core CPU T3500 @ 2.10GHZ , 2 GB RAM) Είναι αρκετά παλιό το ξέρω.. Για αυτό έφτασα και εγώ στην απόφαση του να πάω να πάρω κάτι καλύτερο... Και επειδή λεφτά για Mac ούτε για αστείο σκέφτηκα να πάρω αυτό..
Lenovo G500
Επεξεργαστής CPU: Intel Core i5-3230M 2.60 GHz
RAM Memory: 4 GB
Τύπος Δίσκου: HDD
Χωρητικότητα Δίσκου: 500 GB
Κάρτα Γραφικών: AMD Radeon HD 8570
Θέλω απλά την γνώμη σας παιδιά γιατί το θεωρώ πολύ σημαντικό.. Δεν έχω τρελα μηχανήματα... Μια Hercules DJ Control MP3 e2 και μια κάρτα ήχου NI Audio 2.. Αυτάααα... Περιμένω απαντήσεις και γνώμες πάνω από όλα!
Lenovo G500
Επεξεργαστής CPU: Intel Core i5-3230M 2.60 GHz
Κάρτα Γραφικών: AMD Radeon HD 8570
Θέλω απλά την γνώμη σας παιδιά γιατί το θεωρώ πολύ σημαντικό.. Δεν έχω τρελα μηχανήματα... Μια Hercules DJ Control MP3 e2 και μια κάρτα ήχου NI Audio 2.. Αυτάααα... Περιμένω απαντήσεις και γνώμες πάνω από όλα!
Posté Thu 27 Feb 14 @ 10:51 am
Προσωπικά θα αγόραζα κάτι με κάρτα γρφικών της nVidia. Κατά τα άλλα μια χαρά μου φαίνεται.
Posté Thu 27 Feb 14 @ 11:44 am
Ακριβώς όπως τα λέει ο Γιώργος, απλά θα πρότεινα (αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα) ο σκληρός του λειτουργικού να είναι ssd. Κατά τα άλλα δε νομίζω να χρειάζεσαι κάτι περισσότερο.
Posté Thu 27 Feb 14 @ 5:38 pm
An den paizeis video, min koliseis stin karta grafikwn. an vreis me ta idia lefta kapoio me Nvidia, nai protimise to. diaforetika, to mixanima einai mia xara gia djing.
To mono pou prepei na prosekseis se autes tis periptwseis einai to leitourgiko, kai eidika apo ti stigmi pou exeis Hercules. H idia i Hercules exei paradextei oti yparxei provlima me tous drivers se Windows 8.1, kai oti sytnoma (den kseroume omws poso), tha yparksei update.
Mexri tote omws kalo einai na apofygeis Windows 8.1
Protimise Windows 8 i akoma kalytera , an yparxei dynatotia (kai exeis agorasei mia adeia), Windows 7.
To mono pou prepei na prosekseis se autes tis periptwseis einai to leitourgiko, kai eidika apo ti stigmi pou exeis Hercules. H idia i Hercules exei paradextei oti yparxei provlima me tous drivers se Windows 8.1, kai oti sytnoma (den kseroume omws poso), tha yparksei update.
Mexri tote omws kalo einai na apofygeis Windows 8.1
Protimise Windows 8 i akoma kalytera , an yparxei dynatotia (kai exeis agorasei mia adeia), Windows 7.
Posté Fri 28 Feb 14 @ 12:44 am
Καλά έτσι και αλλιώς βασικά σε windows 7 θα το γυρίσω.. Τα έχω και αυθεντικά από το πανεπιστήμιο οποτε δεν έχω και θέμα με το λογισμικό.. Ότι θέλω μπορώ να βάλω αυθεντικό.. Σας ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά :) A και για την κάρτα γραφικών και εγώ το σκεφτώ μόουν πολύ αλλα μονο για dj το θέλω και όχι video dj.. οποτε θέλω να πιστεύω ότι δεν θα έχω θέμα
Posté Fri 28 Feb 14 @ 7:17 am
Τώρα έχω μπει στο δίλημμα ανάμεσα στο Lenovo που ανέφερα παραπάνω και σε αυτό το HP..
HP 15-d014sv
Επεξεργαστής CPU: Intel Core i5-3230M 2.6GHz
Κάρτα Γραφικών: Intel HD4000
HP 15-d014sv
Επεξεργαστής CPU: Intel Core i5-3230M 2.6GHz
Κάρτα Γραφικών: Intel HD4000
Posté Fri 28 Feb 14 @ 7:25 am
oxi IntelHD karta grafikwn , makrya ki agapimenoi.
Posté Fri 28 Feb 14 @ 9:00 am
Εκτυπωτής HP ? Με τα μάτια κλειστά.
Laptop HP ? ΠΟΤΕ!
Laptop HP ? ΠΟΤΕ!
Posté Fri 28 Feb 14 @ 9:21 am