Καλησπέρα σας,
αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα μετά από αναβάθμιση με Virtual DJ Pro.
Έχω την Reloop BeatMix εδώκαι ενάμιση χρόνο την οποία χρησιμοποιούσα με το Virtual DJ LE (που έδινε) χωρίς κανένα πρόβλημα.
Εδώ και μερικές μέρες έκανα αναβάθμιση στο Virtual DJ Pro και μου κάνει το εξής. Σε άσχετες στιγμές και ενώ παίζει κανονικά ο controller "νεκρώνει". Για να γίνω λίγο πιο αναλυτικός: η μουσική δε σταματάει, το πρόγραμμα ανταποκρίνεται κανονικά σε ότι κάνω με το ποντίκι αλλά δεν παίρνει καμία εντολή από τον controller, ούτε κουμπιά ούτε crossfader. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι restart το πρόγραμμα.
Το μηχάνημα που παίζω είναι αρκετά δυνατό (Fujitsu i7 2.4 ghz, 8 gb ram, 120 gb ssd) και είναι ακριβώς το ίδιο που παιζω το τελευταίο οχτάμηνο χωρίς κανένα πρόβλημα. Ακόμα και η usb στην οποία συνδέω τον controller (usb 2.0) είναι η ίδια. Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν μήπως παίζει τίποτα με το προφιλ ενέργειας του υπολογιστή και δε δίνει σωστή τροφοδοσία στον controller αλλά τσεκαρα ότι παίζω με προφιλ High Performance.
Στη συνέχεια δοκίμασα να παίξω με τον εφεδρικό υπολογιστή (Toshiba core 2 duo 2.1 ghz, 3gb ram) στον οποίο έχω ακόμα το Virtual DJ LE και παίζει χωρίς πρόβλημα, οπότε μάλλον αποκλείω το να έχει κάποιο πρόβλημα η κονσόλα.
Έχει μήπώς κάποιος από εσάς καμιά ιδέα;
αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα μετά από αναβάθμιση με Virtual DJ Pro.
Έχω την Reloop BeatMix εδώκαι ενάμιση χρόνο την οποία χρησιμοποιούσα με το Virtual DJ LE (που έδινε) χωρίς κανένα πρόβλημα.
Εδώ και μερικές μέρες έκανα αναβάθμιση στο Virtual DJ Pro και μου κάνει το εξής. Σε άσχετες στιγμές και ενώ παίζει κανονικά ο controller "νεκρώνει". Για να γίνω λίγο πιο αναλυτικός: η μουσική δε σταματάει, το πρόγραμμα ανταποκρίνεται κανονικά σε ότι κάνω με το ποντίκι αλλά δεν παίρνει καμία εντολή από τον controller, ούτε κουμπιά ούτε crossfader. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι restart το πρόγραμμα.
Το μηχάνημα που παίζω είναι αρκετά δυνατό (Fujitsu i7 2.4 ghz, 8 gb ram, 120 gb ssd) και είναι ακριβώς το ίδιο που παιζω το τελευταίο οχτάμηνο χωρίς κανένα πρόβλημα. Ακόμα και η usb στην οποία συνδέω τον controller (usb 2.0) είναι η ίδια. Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν μήπως παίζει τίποτα με το προφιλ ενέργειας του υπολογιστή και δε δίνει σωστή τροφοδοσία στον controller αλλά τσεκαρα ότι παίζω με προφιλ High Performance.
Στη συνέχεια δοκίμασα να παίξω με τον εφεδρικό υπολογιστή (Toshiba core 2 duo 2.1 ghz, 3gb ram) στον οποίο έχω ακόμα το Virtual DJ LE και παίζει χωρίς πρόβλημα, οπότε μάλλον αποκλείω το να έχει κάποιο πρόβλημα η κονσόλα.
Έχει μήπώς κάποιος από εσάς καμιά ιδέα;
Posté Mon 28 Apr 14 @ 5:42 am
Το "νεκρώνει" έτσι όπως το περιγράφεις δείχνει αποσύνδεση του MIDI.
Κάνε σε παρακαλώ μια δοκιμή:
Αντιστοίχησε στο πληκτρολόγιο σου σε ένα πλήκτρο την εξής εντολή: "rescan_controllers" και όταν νεκρώσει πάτα αυτό το πλήτρο.
Δες αν μετά ξαναδουλεύει ή όχι η κονσόλα σου, και απάντησε εδώ για να βρούμε τι φταίει...
Σημείωση:
Έχεις πειράξει καθόλου τον εργοστασιακό mapper ?
Κάνε σε παρακαλώ μια δοκιμή:
Αντιστοίχησε στο πληκτρολόγιο σου σε ένα πλήκτρο την εξής εντολή: "rescan_controllers" και όταν νεκρώσει πάτα αυτό το πλήτρο.
Δες αν μετά ξαναδουλεύει ή όχι η κονσόλα σου, και απάντησε εδώ για να βρούμε τι φταίει...
Σημείωση:
Έχεις πειράξει καθόλου τον εργοστασιακό mapper ?
Posté Mon 28 Apr 14 @ 8:29 am
Όχι δεν έχω αλλάξει κάτι στα mappings.
Θα αντιστοιχίσω την εντολή που λες σε κάποιο πλήκτρο. Να σε ρωτήσω όμως το εξής. Όταν "νεκρώνει" ο controller η μουσική δε σταματάει οπότε μου δίνει τον απαραίτητο χρόνο να συνεχίσω με το backup μηχάνημα μου. Το rescan πρέπει για κάποιο λόγο να το κάνω όσο παίζει ακόμα μουσική, ή να το κάνω αφού σταματήσει και απλά να δω αν θα εντοπίσει ξανά τον controller;
Πάντως αν σε βοηθάει έψαξα για error_log (όπως στην περίπτωση που βγάλει crash guard) αλλά δεν βρήκα κάτι..
Θα αντιστοιχίσω την εντολή που λες σε κάποιο πλήκτρο. Να σε ρωτήσω όμως το εξής. Όταν "νεκρώνει" ο controller η μουσική δε σταματάει οπότε μου δίνει τον απαραίτητο χρόνο να συνεχίσω με το backup μηχάνημα μου. Το rescan πρέπει για κάποιο λόγο να το κάνω όσο παίζει ακόμα μουσική, ή να το κάνω αφού σταματήσει και απλά να δω αν θα εντοπίσει ξανά τον controller;
Πάντως αν σε βοηθάει έψαξα για error_log (όπως στην περίπτωση που βγάλει crash guard) αλλά δεν βρήκα κάτι..
Posté Mon 28 Apr 14 @ 9:02 am
Επανέρχομαι στο θέμα, αντιστοίχησα την εντολή στο πληκτρολόγιο αλλά τελικά δε μου χρειάστηκε (τουλάχιστον Π-Σ που δούλεψα με την κονσόλα). Άλλαξα θύρα USB την κονσόλα και την έβαλα σε USB 3.0 αντί για 2.0 και δε μου έκανε καμία αποσύνδεση (και γενικά κανένα πρόβλημα) οπότε μάλλον θα την έχω σε αυτή τη θύρα. Αν παρουσιαστεί το πρόβλημα στο μέλλον θα ξαναμιλήσουμε.
Posté Mon 05 May 14 @ 3:59 am
Επανέρχομαι στο θέμα γιατί αντιμετώπισα και πάλι το συγκεκριμένο πρόβλημα. Δυστυχώς το rescan controllers δε βοήθησε αφού και πάλι η κονσόλα συνέχισε να μην αποκρίνεται.
Anyway σήμερα σκοπεύω να περάσω την έκδοση 8 οπότε ευελπιστώ να λυθεί το θέμα. Αν πάντως έχει και κάποιος άλλος κάποια ιδέα ευπρόσδεκτη.
Anyway σήμερα σκοπεύω να περάσω την έκδοση 8 οπότε ευελπιστώ να λυθεί το θέμα. Αν πάντως έχει και κάποιος άλλος κάποια ιδέα ευπρόσδεκτη.
Posté Fri 23 May 14 @ 8:45 am
δεν ξερω αν θα σε βοηθησει αλλα παλιοτερα επαθα ακριβως το ιδιο με την reloop digital jockey 2
το εψαξα παρα πολυ να δω τι φταιει εκανα τα παντα κ ακρη δεν εβγαλα κ στο τελος αλλαξα λαπτοπ κ ολα καλα.
τσεκαρε την ρυθμιση στα usb settings σιγουρευτεις να μην μπαινει σε εξοικονομηση ενεργειας.επισης τσεκαρε
κ το καλωδιο usb.σπανια ειναι αυτο αλλα συμβαινει.ενω με την 7 ξεκινησαν τοτε τα προβληματα κ στα 10 λεπτα
το πολυ νεκρωνε η κονσολα κ δεν εδινε εντολες οπως ακριβως σε σενα,πριν λιγες μερες δοκιμαζα στο παλιο λαπτο
το virtual 8 με την reloop το περιεργο ειναι πως δεν σταματησε ποτε κ δεν το εχω πλεον σεταρισμενο το λαπτοπ
για djing οποτε ηταν ολα ανοικτα.
το εψαξα παρα πολυ να δω τι φταιει εκανα τα παντα κ ακρη δεν εβγαλα κ στο τελος αλλαξα λαπτοπ κ ολα καλα.
τσεκαρε την ρυθμιση στα usb settings σιγουρευτεις να μην μπαινει σε εξοικονομηση ενεργειας.επισης τσεκαρε
κ το καλωδιο usb.σπανια ειναι αυτο αλλα συμβαινει.ενω με την 7 ξεκινησαν τοτε τα προβληματα κ στα 10 λεπτα
το πολυ νεκρωνε η κονσολα κ δεν εδινε εντολες οπως ακριβως σε σενα,πριν λιγες μερες δοκιμαζα στο παλιο λαπτο
το virtual 8 με την reloop το περιεργο ειναι πως δεν σταματησε ποτε κ δεν το εχω πλεον σεταρισμενο το λαπτοπ
για djing οποτε ηταν ολα ανοικτα.
Posté Mon 26 May 14 @ 5:49 am
polles kalisperes.eimai katoxos tis beatmix k antimetopizo kapoio provlima!sto deksi deck otan fortono ena kommati k anebazo to kanali ksekinaei k paizei mono tou..episis otan to katevazo stamataei..diladi dinei entoli otan anevazo to kanali sto play k otan katevazo sto cue.koitaksa sta options k einai ola ok allaksa usb alla ta idia..ti mporei na simvainei??
Posté Mon 26 May 14 @ 7:24 am
Έχεις ενεργοποιήσει το fader_start
Posté Mon 26 May 14 @ 7:25 am
mporeis na mou peis pou to vrisko afto????sorri...
:-)
:-)
Posté Mon 26 May 14 @ 7:31 am
molis to diorthosa me swift k cue efxaristw!!!
Posté Mon 26 May 14 @ 7:38 am
Καλημερα! Χθες επαθε και η δικη μου Beatmix LTD αυτο το νεκρωμα...εκανα πολλα restart αλλα ματαια.Εβγαλα μια ολοκληρη νυχτα με το ποντικι.Παραλληλα με το νεκρωμα, απο χθες) πολλες φορες που ανοιγω το VirtualDJ PRO Full συμβαινει να μη βλεπει την κονσολα.ανοιγοκλεινω το προγραμμα και καποτε τη βρισκει.Για την ωρα εχω ξανα-εγκαταστησει το VirtualDJ PRO Full αλλα και το VirtualDJ LE (BeatMix) για να κανω δοκιμες.
Υπαρχει περεταιρω γνωμη απ οσους απο εσας ειχατε το ιδιο προβλημα?
Υπαρχει περεταιρω γνωμη απ οσους απο εσας ειχατε το ιδιο προβλημα?
Posté Tue 26 Aug 14 @ 4:36 am
Έτσι όπως το περιγράφεις, δεν φταίει το πρόγραμμα αλλά η ίδια η κονσόλα ή το λειτουργικό ή η σύνδεση usb.
Κοίτα σε παρακαλώ στην διαχείρηση συσκευών αν η κονσόλα σου εμφανίζεται κανονικά ή αν έχει κανένα κίτρινο εικονίδειο.
Αν δεν εμφανίζεται καθόλου τότε τα πράγματα είναι ακόμα πιο σκούρα και θα σε συμβούλευα να την δοκιμάσεις και σε άλλο υπολογιστή...
Κοίτα σε παρακαλώ στην διαχείρηση συσκευών αν η κονσόλα σου εμφανίζεται κανονικά ή αν έχει κανένα κίτρινο εικονίδειο.
Αν δεν εμφανίζεται καθόλου τότε τα πράγματα είναι ακόμα πιο σκούρα και θα σε συμβούλευα να την δοκιμάσεις και σε άλλο υπολογιστή...
Posté Tue 26 Aug 14 @ 4:48 am
Phantom, στη διαχειριση υλικου,την εμφανιζει δυο φορες. Την απεγκατεστησα, και παλι την εμφανιζει δυο φορες.Να σημειωθει οτι ειναι συνεδεμενη στη μοναδικη USB 2 που εχει το lap top, κ με διαφορετικα καλωδια). Και ως τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα (περα απο στιγμιαια κολληματακια στο αριστερο deck-που ομως δεν ηθελαν καν restart) εδω κ 4 περιπου μηνες, ουτε και πιο πριν που ειχα αλλο lap top. Για την ωρα ζητω βοηθεια καθως το Σαββατο εχω πολυ μεγαλη εκδηλωση! Θα εχω εφεδρικη μια ιδια κονσολα αλλα οχι τη LTD η οποια ειναι σχεδον αχρησιμοποιητη και ο θεος βοηθος.Παντως εχω αρχισει να μετανοιωνω που την πηρα. Θεωρω οτι ειναι ελαττωματικη.
Posté Wed 27 Aug 14 @ 1:18 am
Isws yparxei ena thema ma tous drivers, alla to pio pithano einai na ofeiletai se kapoio update twn Windows. an tin vlepei dyo fores, tote sigoura kapoia stigmi tha sou ksana paraousiasei to provlima. Den einai i swsti "symperfifora" auti vevaia...na tin vlepei 2 fores.
Ti leitourgiko exei to laptop ?
Ti leitourgiko exei to laptop ?
Posté Wed 27 Aug 14 @ 1:03 pm
Τρεχω Win7 professional,service pack 1 σε Lenovo E530c , χωρις προβλημα απο το Μάιο.Καποιο update εγινε προσφατα αλλα, στο μεσοδιαστημα εχω ξαναδουλεψει την κονσολα χωρις θεματα.Για την ωρα εχω αλλαξει το καλωδιο, και δ εξερω μηπως φταιει που εχω και εξωτρικο σκληρο δισκο. Παντως καμια αλλαγη δεν εχει γινει συνειδητα απο εμενα ωστε να δεχτω πως εχω συμβαλλει στο προβλημα! Οπως τα ρυθμισα ολα το Μαιο ετσι και συνεχιζω.
Καποια αλλη ιδεα/συμβουλη ???
Καποια αλλη ιδεα/συμβουλη ???
Posté Thu 28 Aug 14 @ 1:31 am
An ta Windows vlepoun dyo fores tin konsola tote sigoura den mporei to VirtualDJ na kanei kati... kai poly pithano ta opoiadipote provlimata pou exeis na ofeilontai se auto.
Stin thesi sou, tha ekana mia kathari egkatastasi twn Drivers tis Reloop pali..kai an sto Device Manager eksakolouthei na deixnei 2 syskeues, tote trava ena screenshot kai steilto stin Reloop.
Stin thesi sou, tha ekana mia kathari egkatastasi twn Drivers tis Reloop pali..kai an sto Device Manager eksakolouthei na deixnei 2 syskeues, tote trava ena screenshot kai steilto stin Reloop.
Posté Thu 28 Aug 14 @ 3:27 pm
djdad, ασφαλως και δε πιστευει κανεις οτι το Vdj εχει θεμα, αφου ακομη κι οταν νεκρωνει το controller το προγραμμα συνεχιζει να λειτουργει με το ποντικι.Αυριο θα δοκιμασω μια τελευταια διαγραφη της απ τα αρχεια συστηματος, και μετα αν συνεχισει να τη δειχνει 2 φορες,τοτε παμε για selfie με παραληπτη τη reloop!!!
Posté Thu 28 Aug 14 @ 4:25 pm
Γεια σας παιδιά ασχολούμε με το djing 3 χρονια δουλέυω και σε τοπικά μαγαζια τι περιοχης μου
Είμαι ανάμεσα στο να αγοράσω την Reloop Beatmix LTD Dj Midi Controller ή την AKIYAMA QUARK LIMITED WHITE DJ CONTROLLER
Μπορείτε να με βοηθήσετε όντας με να πάρω την σωστή απόφαση χωρίς να μετανιώσω την επιλογή μου?
Είμαι ανάμεσα στο να αγοράσω την Reloop Beatmix LTD Dj Midi Controller ή την AKIYAMA QUARK LIMITED WHITE DJ CONTROLLER
Μπορείτε να με βοηθήσετε όντας με να πάρω την σωστή απόφαση χωρίς να μετανιώσω την επιλογή μου?
Posté Tue 05 May 15 @ 5:04 pm