εχω ενα προβληματακι με το vdj
ενω παιζει μουσικη , (παντα βαζοντας τους asio drivers σαν εξοδο )
αρχιζει και κολαει , επισης οτι εντολη του δωσω να κανει την κανει μετα απο 1 δευτερολεπτο σχεδον , ενω απικονιζετε η εντολη αμεσα, δεν πραγματοποιητε ηχητικα. δηλαδη χαμηλωνω για παραδειγμα , στο vdj διχνει οτι χαμηλωσα αλλα ο ηχος χαμηλωνει μετα απο λιγο.
δοκιμασα την le εκδοση μου , τα ιδια , δοκιμασα την home τα ιδια , δοκιμασα και με σπασμενη εκδοση παλι τα ιδια .
δεν ξερω τι φταιει , αν θελετε καθοδηγηστε με λιγο αναλυτηκα να το φτιαξω ( στην le εκδοση μου.)
επισης εφοσον εχω την le , ποσο κοστιζει η αναβαθμιση στην Pro ? για να γνωριζω
δεν ξερω που οφηλετε ακριβως αλλα να τονισω οτι το κανει και στο τρακτορ..
το εκανε και πιο παλια , εκανα φορματ σταματισε να το κανει , αλλα μετα απο 2-3 μερες αρχησε παλι
ενω παιζει μουσικη , (παντα βαζοντας τους asio drivers σαν εξοδο )
αρχιζει και κολαει , επισης οτι εντολη του δωσω να κανει την κανει μετα απο 1 δευτερολεπτο σχεδον , ενω απικονιζετε η εντολη αμεσα, δεν πραγματοποιητε ηχητικα. δηλαδη χαμηλωνω για παραδειγμα , στο vdj διχνει οτι χαμηλωσα αλλα ο ηχος χαμηλωνει μετα απο λιγο.
δοκιμασα την le εκδοση μου , τα ιδια , δοκιμασα την home τα ιδια , δοκιμασα και με σπασμενη εκδοση παλι τα ιδια .
δεν ξερω τι φταιει , αν θελετε καθοδηγηστε με λιγο αναλυτηκα να το φτιαξω ( στην le εκδοση μου.)
επισης εφοσον εχω την le , ποσο κοστιζει η αναβαθμιση στην Pro ? για να γνωριζω
δεν ξερω που οφηλετε ακριβως αλλα να τονισω οτι το κανει και στο τρακτορ..
το εκανε και πιο παλια , εκανα φορματ σταματισε να το κανει , αλλα μετα απο 2-3 μερες αρχησε παλι
Posté Sun 18 May 14 @ 6:54 am
Αρχικά δεν φταίει το VDJ! Ευθύνη φέρει η σύνδεση σου και ο υπολογιστής σου. Οι ρυθμίσεις του ASIO δεν παίζουν ρόλο καθως το latency αναφέρεται στην κάρτα ήχου και όχι στις MIDI εντολές. Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν. Αρχικά πάνω στο καλώδιο USB γράφει ένα κωδικό ο οποίος προσδιορίζει τον τύπο του καλωδίου. Γράψε τον μας εδώ! Στην συνέχεια σβήσε ότι τρέχει από πίσω! Για να έχεις τέτοιο πρόβλημα σίγουρα υπάρχουν πολλά προγράμματα ίσως και μερικά όχι και τόσο αθώα που τρέχουν στο background του υπολογιστή.
Εισαι όμως σίγουρος πως οι εντολές καθηστερούν να εκτελεστούν και όχι μόνο ο ήχος;
Εισαι όμως σίγουρος πως οι εντολές καθηστερούν να εκτελεστούν και όχι μόνο ο ήχος;
Posté Sun 18 May 14 @ 4:03 pm
ο ηχος εννοω , συγνωμη, εκανα φορματ για ακομα μια φορα και πλεον ειναι ενταξει. ετρεξα προγραμματα πριν το φορματ για το latency και μου εβγαζε τον υπολογιστη αχριστο ... το μηχανημα παρεπιπτωντος ειναι 8πυρηνο με hd4890 και 6 gb ram. αφου ετρεξα ενα καρω antivirus και δεν εληνα το προβλημα , εκανα φορματ και ησυχασα. το θεμα ειναι πιο προγραμμα που περναω την κανει την δουλεια , διοτι κατι απο τα στανταρ που βαζω στο pc ειναι μολισμενο
Posté Mon 19 May 14 @ 3:11 am
steliosAagr wrote :
ο ηχος εννοω , συγνωμη, εκανα φορματ για ακομα μια φορα και πλεον ειναι ενταξει. ετρεξα προγραμματα πριν το φορματ για το latency και μου εβγαζε τον υπολογιστη αχριστο ... το μηχανημα παρεπιπτωντος ειναι 8πυρηνο με hd4890 και 6 gb ram. αφου ετρεξα ενα καρω antivirus και δεν εληνα το προβλημα , εκανα φορματ και ησυχασα. το θεμα ειναι πιο προγραμμα που περναω την κανει την δουλεια , διοτι κατι απο τα στανταρ που βαζω στο pc ειναι μολισμενο
Γι αυτό μην χρησιμοποιείς σπασμένα προγράμματα. Απλό είναι!
Posté Mon 19 May 14 @ 7:21 am
δεν εχω σπασμενα προγραματα.. και το vdj Οπως ειπα και πιο πριν , χρησημοποιω την le εκδοση .
Posté Mon 19 May 14 @ 4:18 pm