Se Connecter:     

Forum: Greek Forum

Sujet: σιντιερες

Ce topic est ancien et peut contenir des informations obselètes ou incorrectes.

Γεια σας ... ΜΕτα απο ενασχοληση 2 χρονων με idi controllers αποφασισα/καταλαβα οτι πλεον ηρθε η ωρα να μαθω να παιζω σε ccdires επειδη ομως δν εχω την πολυτελια να παιζω συχνα σε μαγαζια και ειδικα με cdiers πρεπει να αγορασω τις δικες μου. η ερωτηση μου ειναι η εξης brhka μεταχειρισμενς 2 NUMARK - NDX400 και τις δυο 250 ευρω αξιζει να τις παρω ? ή να περιμένω να αγορασω 2 cdj 400 με μεικτη beringer τετρακαναλο και θηκη [μεταχειρησμενα ] 800 ευρω ? αξιζει κατι απο τα δυο και τι περισσοτερο και ουσιαστικα σε τι μεινοεκτουν οι σιντιερες της numark ? προτεινετε κατι αλλο ?

Posté Wed 21 May 14 @ 9:54 am
Εγώ έχω να σου προτείνω να πάρεις 2 CDJ-100S και μόλις γίνεις καλός σ' αυτές να πάρεις 2 Technics SL-1200MKII
Και φυσικά να ανοίξεις και δικό σου δισκοπωλείο, γιατί αλλιώς αμφιβάλλω αν θα βρεις πουθενά βινύλια...

Φυσικά και κάνω χιούμορ. Καλή τύχη... :)

βασικα θα επερνα csj 100 -s μονο π θελω να παιρνει τουλαχιστον στικακι :Ρ .... περα απο την πλακα η cidiera της numark σε τι μειωνεκτει ?

Στα πάντα! Σταματάει να παίζει με το παραμικρό και γενικά εχει αρκετά θέματα. Κάνε μια αναζήτηση NDX400 problems και θα δεις όλα τις τα προβλήματα

(Les anciens sujets et forums sont automatiquement fermés)