Se Connecter:     

Forum: Greek Forum

Sujet: [ΝΕΑ] VirtualDj 8 Release - Page: 15

Cette partie de ce topic est ancien et peut contenir des informations obselètes ou incorrectes

Πόλυ απογοητευμένος με την καινούργια εκδόση ακόμα , ισώς σε λιγο καίρο να στρώσει...

1. Ακύρα bpm σε ελληνίκες ρούμπες και στά ποπ πχ. τα 95αρια τα βγάζει 190
2.To search του "bugαρει" εάν παίζεις με εξωτερικό δισκο και δέν σου βγάζει αποτελέσματα και ουτέ μπορείς να περιγειηθείς σε ΄αλλούς φακέλους εφοσον εχει κολλήσει το search
3.Controller DDJ ERGO αριστέρο sync δεν λειτούργει ουτε με shift απο το δεξι deck ουτε και αν το πατήσεις και απο το προγραμμα...

Αυτά!!

OK, με το video σε winXP όλα καλά στο laptop μου (στα windows 7 είχα προβλημα). Όμως έχω άλλο πρόβλημα τώρα:

Με την Hercules RMX1 και RMX2, όλα καλά. Αν όμως πάω να παίξω με την built in realtek του laptop, έχω καθυστέρηση ήχου! Στα windows 7 δεν το είχα αυτό το πρόβλημα

Στην έκδοση 7.4.1 ίδιο laptop / set up, όλα καλα!

Βρήκα την λύση: UltraLatency "Νο"!

BTW ερώτηση: To PC to PC direct broadcast λειτουργεί;

djnioniosbyellinadiko wrote :

2.To search του "bugαρει" εάν παίζεις με εξωτερικό δισκο και δέν σου βγάζει αποτελέσματα και ουτέ μπορείς να περιγειηθείς σε ΄αλλούς φακέλους εφοσον εχει κολλήσει το search
3.Controller DDJ ERGO αριστέρο sync δεν λειτούργει ουτε με shift απο το δεξι deck ουτε και αν το πατήσεις και απο το προγραμμα...

Αυτά!!

2. An exeis kollimata ston Browser, tote mallon einai epeidi o diskos "koimatai". Se ekswteriko skliro einai ta tragoudia sou ? Des an o skliros sou exei kapoio utility pou na apenergopoiei tin rythmisi eksoikonomisis energeias (kai prostasias), an kai nomizw oti oi perissoteroi tis agoras den exoun. Kapou eixa dei ena utility...mporei na kanw lathos.

3. Exoume grapsei polla sxetika me Masterdeck. En taxei.... to SHIFT+SYNC einai mapparismano san masterdeck, dld orizei poio deck einai Master, wste ola ta ypoloipa na kanoun Sync me auto. to VirtualDJ ksekinaei me default to Masterdeck sto automato, pou simainei oti automata epilegei to deck pou vrisketai ston "aera" san Master. An omws esy patiseis estw kai mia fora to Masterdeck se kapoio deck, tote to MAsterdeck feugei apo tin automati leitourgia kai mpainei se manual mode, pou simainei oti kathe fora tha prepei esy na orizeis poio einai to masterdeck.
an theleis na epanelthei to Masterdeck stin automati leitourgia, apla patas SHIFT+SYNC sto deck pou tin ora eikeini einai Master.
Pros enimerwsi...o mapper tis version 7 eixe mia rythmisi (pou eixe zitisei i Pioneer), kai to Masterdeck empaine se manual mode kata tin ekkinish. auti tin entoli tin vgalame stin version 8, epeidi polloi eixan to provlima pou aneferes. Opote, des an xrisimopoiies kapoion ver 7 mapper (anti tou factory ver 8), giait einai poly pithano apo kei na erxetai to provlima.

djdad wrote :

2. An exeis kollimata ston Browser, tote mallon einai epeidi o diskos "koimatai". Se ekswteriko skliro einai ta tragoudia sou ? Des an o skliros sou exei kapoio utility pou na apenergopoiei tin rythmisi eksoikonomisis energeias (kai prostasias), an kai nomizw oti oi perissoteroi tis agoras den exoun. Kapou eixa dei ena utility...mporei na kanw lathos.

3. Exoume grapsei polla sxetika me Masterdeck. En taxei.... to SHIFT+SYNC einai mapparismano san masterdeck, dld orizei poio deck einai Master, wste ola ta ypoloipa na kanoun Sync me auto. to VirtualDJ ksekinaei me default to Masterdeck sto automato, pou simainei oti automata epilegei to deck pou vrisketai ston "aera" san Master. An omws esy patiseis estw kai mia fora to Masterdeck se kapoio deck, tote to MAsterdeck feugei apo tin automati leitourgia kai mpainei se manual mode, pou simainei oti kathe fora tha prepei esy na orizeis poio einai to masterdeck.
an theleis na epanelthei to Masterdeck stin automati leitourgia, apla patas SHIFT+SYNC sto deck pou tin ora eikeini einai Master.
Pros enimerwsi...o mapper tis version 7 eixe mia rythmisi (pou eixe zitisei i Pioneer), kai to Masterdeck empaine se manual mode kata tin ekkinish. auti tin entoli tin vgalame stin version 8, epeidi polloi eixan to provlima pou aneferes. Opote, des an xrisimopoiies kapoion ver 7 mapper (anti tou factory ver 8), giait einai poly pithano apo kei na erxetai to provlima.

Αυτο νομίζα και εγώ στήν αρχή αλλα δέν είναι αυτο το πρόβλημα

Ένας λόγος που ανεβάζει πιο υψηλή θερμοκρασία το VDJ8 στο δικό μου macbook pro 15'' retina με discrete nvidia κάρτα γραφικών είναι ότι με το που ξεκινά το πρόγραμμα ενεργοποιείται η discrete κάρτα.
Αυτό δεν συμβαίνει στο VDJ7 (ούτε στο Serato) που η discrete κάρτα ενεργοποιείται μόνο όταν παίζω video.
Καλό θα είναι να διορθωθεί σε κάποιο update.

papagpanos wrote :
Ένας λόγος που ανεβάζει πιο υψηλή θερμοκρασία το VDJ8 στο δικό μου macbook pro 15'' retina με discrete nvidia κάρτα γραφικών είναι ότι με το που ξεκινά το πρόγραμμα ενεργοποιείται η discrete κάρτα.
Αυτό δεν συμβαίνει στο VDJ7 (ούτε στο Serato) που η discrete κάρτα ενεργοποιείται μόνο όταν παίζω video.
Καλό θα είναι να διορθωθεί σε κάποιο update.

Το recommended ειναι 512 αν η ενσωματομενη σου ειναι 384 ειναι λογίκο να αλλαξει...

djnioniosbyellinadiko wrote :
Το recommended ειναι 512 αν η ενσωματομενη σου ειναι 384 ειναι λογίκο να αλλαξει...

Η ενσωματωμενη ειναι η intel iris pro 5000 και στο system report την δειχνει 1536 mb. 384 mb ειχε η intel 3000...

Μετά από δύο εβδομάδες παιξίματος μπορώ να πω ότι είμαι από αρκετά έως πολύ ικανοποιημένος από την 8 (σε Windows, όχι σε mac περιβάλλον - εκεί χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμη). Επισημαίνω κάποιες λεπτομέρειες στις οποίες οι ιθύνοντες θα πρέπει να ψιλοδιορθώσουν. Η μία έχει να κάνει με το last play στη sideview (θα πρέπει να έχετε προσέξει πως όταν θέλουμε τη πιο πρόσφατη αναπαραγωγή του κομματιού μας αφήνει τη μπάρα χαμηλά και όχι στην κορυφή όπως ήταν στην 7). Εκείνα που δε με έχουν ικανοποιήσει είναι τα effects. Το flanger για παράδειγμα είναι ψιλοτραγικό σε αντίθεση με το flanger της 7. Επίσης και το loop out (αυτό βέβαια πρέπει να το διορθώσει ο δημιουργός του) έχει τα χάλια του..!! Δε μου αρέσει να κάνω συγκρίσεις αλλά είναι αναγκαίο κακό να το πράξω. Και θα το κάνω παρ'οτι είμαι από τους φανατικότερους οπαδούς του virtual dj (δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση ποτέ να παίξω με άλλο Software). Λοιπόν πρέπει να πω ότι το μόνο που δεν έγινε πράξη από αυτά που περίμενα από την 8 είναι το ότι όταν δύο κομμάτια δεν έχουν σταθερό Tempo δε μπορεί να τα φέρει από μόνο του σε ισορροπία (σε αντίθεση με το traktor που το κάνει και που είναι το μόνο που ''ζηλεύω'' από αυτό). Δεν ξέρω βέβαια αν σε μελλοντικές αναβαθμίσεις είναι εφικτό να γίνει..

Γενικά όμως έχει γίνει καταπληκτική δουλειά και επί τη ευκαιρία θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλλαν ώστε να επιτευχθεί αυτό!!!!

Και κάτι ακόμη (σημαντικό) που ξέχασα είναι ότι πρέπει οπωσδήποτε να βελτιωθεί η ακρίβεια των smart play & smart cue (στην 7 λειτουργούσαν πολύ καλύτερα!!).

Εγώ ένα πρόβλημα που παρατήρησα τώρα τελευταία είναι ότι σε μερικά τραγούδια μου βγάζει ότι νάνε bpm μου βγάζει κάτι 195 κάτι 165 μέχρι και 300 έχω δει ..... το έχει δει κάποιος άλλος αυτό ??

Τα 165 είναι φυσιολογικά, τα 300 όντως είναι..πολλά.. (προφανώς τα βγάζει διπλά). Μπες και κάνε επεξεργασία και διαίρεσέ τα δια 2 (αφού πρώτα τα κάνεις analyse).

τα bpm παντως εχουν ακομα προβλημα.ακυρα bpm σε πολλα κομματια ακομα.ελπιζω να στα επομενα update να λυθει
:-)

Το 300αρι δεν μπορώ να το βρω τώρα δεν θυμάμαι ποιο ήτανε το είδα πάνω στην δουλειά ... άλλα ορίστε κάποια .

vipdjvasilis wrote :
Το 300αρι δεν μπορώ να το βρω τώρα δεν θυμάμαι ποιο ήτανε το είδα πάνω στην δουλειά ... άλλα ορίστε κάποια .

apo periergia
ta arxeia ti tipos?
einai mp3?
kai se mac h' pc?

djsadim wrote :
vipdjvasilis wrote :

apo periergia
ta arxeia ti tipos?
einai mp3?
kai se mac h' pc?

Ειναι mp3 σε windows 8.1

Σας βαζω φωτο κ εγω για bpm.εμενα το προβλημα παραμενει.στη φωτο το κομματι κανονικα ειναι 113bpm.στο 7 ποτε δεν εβγαζε τετοια ..υπαρχει κανενας τροπος να διορθωθουν αυτοματα χωρις να τα ψαχνουμε ενα ενα?

Σας βαζω φωτο κ εγω για bpm.εμενα το προβλημα παραμενει.στη φωτο το κομματι κανονικα ειναι 113bpm.στο 7 ποτε δεν εβγαζε τετοια ..υπαρχει κανενας τροπος να διορθωθουν αυτοματα χωρις να τα ψαχνουμε ενα ενα?

Εμένα Betty το private thoughts ενώ όταν το φόρτωσα μου έβγαλε 112,96 bpm (όσα είναι κανονικά δηλαδή),όταν ολοκλήρωσε το analyze και σε μένα έβγαλε 150,67. Άρα όντως κάτι δεν πάει καλά με τα bpm..!!

Ναι υπαρχει θεμα.στην αρχη ελεγα οκ θα το φτιαξουν αλλα ετσι
αν δεν θυμασαι τιτλο κ πας με bpm αντε βρες το :(

παιδια καλησπερα ξερει καποις να μου πει γιατι στην αρχη ηταν ολα οκ και τωρα καθε φορα που το ανοιγω δεν βρεισκει οθτε bpm ουτε χρονο απο τα κοματια ουτε τπτ?

35%