ok ευχαριστώ
Posté Wed 15 Oct 14 @ 1:11 pm
kalispera paidia, me ta Yosemite ti ginetai? na ta valoume i oxi?
Posté Fri 24 Oct 14 @ 7:51 am
Αν χρησιμοποιείς μόνο το VirtualDj 8, ναι μπορείς να τα βάλεις.
Αν χρησιμοποιείς όμως και την έκδοση 7 τότε να ξέρεις οτι υπάρχει πρόβλημα στο 7 με το iTunes 12.
Με λίγα λόγια επειδή η Apple άλλαξε την μορφή της database του iTunes στην έκδοση 12, το VirtualDj 7 δεν θα μπορεί να διαβάσει τις λίστες και τα τραγούδια σου από το iTunes.
Αν χρησιμοποιείς όμως και την έκδοση 7 τότε να ξέρεις οτι υπάρχει πρόβλημα στο 7 με το iTunes 12.
Με λίγα λόγια επειδή η Apple άλλαξε την μορφή της database του iTunes στην έκδοση 12, το VirtualDj 7 δεν θα μπορεί να διαβάσει τις λίστες και τα τραγούδια σου από το iTunes.
Posté Fri 24 Oct 14 @ 10:50 am
Εχει τρέξει κάποιος το vdj8 με Yosemite ? παρατηρήθηκαν τιποτα αλλαγές στην απόκριση και την σταθερότητα του προγράμματος ; Γενικότερα παρουσιάστηκαν προβλήματα συμβατότητας μεταξύ του 8 , του λειτουργικού και controller ?
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Posté Sat 25 Oct 14 @ 5:19 am
Kalimera,xtes epeksa gia proti fora meta OS X Yosemite-Dennon 6000 mk2-vdj 8-macbookpro.
Eixa 2 kolimata se 2 tragoudia(ekane pos eixai keno ta tragoudia)
Kai mia fora exase tin epafi me to dennon(elege oti den iparxi karta ixou)
klino to programa to anigo kai pali ta eidia,mono me epanekinisi tou laptop to diavase.
Ola ayta se 3 ores mesa 8-11,11 me 6 kanena provlima.me liga logia iparxi provlima me to locismiko giti den mporei se 2 controlers na kanei ta eidia.
Perimeno thn voi8ia sas na lisoume to provlima.
eyxaristo.
Eixa 2 kolimata se 2 tragoudia(ekane pos eixai keno ta tragoudia)
Kai mia fora exase tin epafi me to dennon(elege oti den iparxi karta ixou)
klino to programa to anigo kai pali ta eidia,mono me epanekinisi tou laptop to diavase.
Ola ayta se 3 ores mesa 8-11,11 me 6 kanena provlima.me liga logia iparxi provlima me to locismiko giti den mporei se 2 controlers na kanei ta eidia.
Perimeno thn voi8ia sas na lisoume to provlima.
eyxaristo.
Posté Sun 26 Oct 14 @ 5:44 am
Καλησπερα, με τα Yosemite παιζω χωρις προβληματα. VirtualD 8 με Denon MC3000 και Pionner CDJ400.
Posté Sun 26 Oct 14 @ 11:03 am
kalispera kai pali,kai pali se 3 orais paiksimatos pali ta eidia,exei xasi epikinonia me ton condroller 2 fores.kapios pou na gnorizi pou iparxi to provlima?
eyxaristo.
eyxaristo.
Posté Mon 27 Oct 14 @ 11:12 am
Το περίεργο είναι οτι το Σάββατο ένας φίλος μου που παίζει με MAC και Traktor είχε παρόμοιο πρόβλημα. Του αποσύνδεσε το MAC 2 ή 3 φορές τον εξωτερικό δίσκο και τον controller (Kontrol S2)
Μήπως (επειδή δεν ξέρω πολλά από MAC) υπάρχει καμιά προγραμματισμένη διεργασία σ' αυτό το χρονικό διάστημα;
Μήπως (επειδή δεν ξέρω πολλά από MAC) υπάρχει καμιά προγραμματισμένη διεργασία σ' αυτό το χρονικό διάστημα;
Posté Mon 27 Oct 14 @ 11:24 am
den ksero mipos einai xazo ayto poy 8a po ala den eimai sto internet otan paizo me to vdj8,tora gia diergasia poy les to orizo ego ti 8a kanei,moy to ekane kai sto spiti proines orais,as elpisoume oti kapeios pou exei mac na boi8isis,efxaristo.
Posté Mon 27 Oct 14 @ 1:11 pm
Ούτε ο φίλος μου ήταν. Απλά μου κάνει εντύπωση οτι δύο MAC συμπεριφέρθηκαν με τον ίδιο τρόπο στο περίπου ίδιο χρονικό πλαίσιο.
Τέσπα. Απλά μια υπόθεση εργασίας έκανα καθώς παραείναι "διαβολική" σύμπτωση
Τέσπα. Απλά μια υπόθεση εργασίας έκανα καθώς παραείναι "διαβολική" σύμπτωση
Posté Mon 27 Oct 14 @ 2:58 pm
Ούτε κι εγώ σκαμπάζω απο Mac αλλά όντως αυτό θυμίζει λίγο τη ρύθμιση που έχουν τα windows ("allow this device to shut down to save power" ή κάπως έτσι).
Μπας και παίζει κάτι παρόμοιο και μετά απο κάποια ώρα βλέπει σαν idle τα usb και τα κλείνει?
Μπας και παίζει κάτι παρόμοιο και μετά απο κάποια ώρα βλέπει σαν idle τα usb και τα κλείνει?
Posté Wed 29 Oct 14 @ 8:39 am
theologos3 wrote :
Καλησπερα, με τα Yosemite παιζω χωρις προβληματα. VirtualD 8 με Denon MC3000 και Pionner CDJ400.
Συγνωμη για την απροσεξια μου αλλα δεν εχω περασει το Yosemite. H εκδοση που εχω ειναι η 10.9.5.
Posté Wed 29 Oct 14 @ 1:41 pm
an enoite ayto,to exo etsi ri8misi se mia ora.
Posté Thu 30 Oct 14 @ 4:11 am
an enoite ayto,to exo etsi ri8misi se mia ora.

Posté Thu 30 Oct 14 @ 4:11 am
Posté Thu 30 Oct 14 @ 4:12 am
Απενεργοποιήσε το "Να τίθενται οι σκληροί δίσκοι σε κατάσταση ύπνου όταν είναι δυνατό"
Επίσης καλό θα είναι να απενεργοποιήσεις και το "Αυτόματη εναλλαγή γραφικών"
Επίσης καλό θα είναι να απενεργοποιήσεις και το "Αυτόματη εναλλαγή γραφικών"
Posté Thu 30 Oct 14 @ 5:23 am
kalispera to idio provlima ixai kai enas filos mou pezi me mac kai traktor :( kai ithela na rotiso na kano update το Yosemite tha exo provlima me to vdj 8 ?
Posté Thu 30 Oct 14 @ 8:21 am
Το έγραψα και στην προηγούμενη σελίδα...
Κάτι φαίνεται να "παίζει" με τα MAC τώρα τελευταία... :P
Τώρα όσον αφορά το Yosemite όπως έχουμε ήδη πει, η έκδοση 7 δεν αναγνωρίζει τη βάση δεδομένων του iTunes 12.
Η έκδοση 8 δεν έχει πρόβλημα.
Οπότε, όποιος θέλει να χρησιμοποιεί την έκδοση 7 μαζί με το iTunes δεν πρέπει να κάνει αναβάθμιση.
Όποιος χρησιμοποιεί το 8 ή δεν τον ενδιαφέρουν οι λίστες του iTunes μπορεί να κάνει αναβάθμιση άφοβα.
Αυτά!
Υ.Γ.:
Διαβάζοντας διάφορα νήματα στα υπόλοιπα forum διαπιστώνω οτι υπάρχουν φορές που η αναβάθμιση δεν "κάθεται" καλά και το MAC γενικότερα παρουσιάζει προβλήματα. Συνήθως μια καθαρή εγκατάσταση του OSX 10.10 από την αρχή λύνει αυτά τα προβλήματα.
Κάτι φαίνεται να "παίζει" με τα MAC τώρα τελευταία... :P
Τώρα όσον αφορά το Yosemite όπως έχουμε ήδη πει, η έκδοση 7 δεν αναγνωρίζει τη βάση δεδομένων του iTunes 12.
Η έκδοση 8 δεν έχει πρόβλημα.
Οπότε, όποιος θέλει να χρησιμοποιεί την έκδοση 7 μαζί με το iTunes δεν πρέπει να κάνει αναβάθμιση.
Όποιος χρησιμοποιεί το 8 ή δεν τον ενδιαφέρουν οι λίστες του iTunes μπορεί να κάνει αναβάθμιση άφοβα.
Αυτά!
Υ.Γ.:
Διαβάζοντας διάφορα νήματα στα υπόλοιπα forum διαπιστώνω οτι υπάρχουν φορές που η αναβάθμιση δεν "κάθεται" καλά και το MAC γενικότερα παρουσιάζει προβλήματα. Συνήθως μια καθαρή εγκατάσταση του OSX 10.10 από την αρχή λύνει αυτά τα προβλήματα.
Posté Thu 30 Oct 14 @ 9:00 am
kai ean kanoume diagrafi to itunes apo to mac :P leo egw
Posté Thu 30 Oct 14 @ 9:15 am
benicos wrote :
Simera etsi xoris logo,epeze kana 2oro.

Posté Fri 31 Oct 14 @ 7:58 am