Sunexizw na 3xw provlima me ti "move to " entoli. Tha vroume lush? Gia na kserw ti na kanw ki egw.exw xyma ola ta kainourgia kommatia.prepei na ta taktopoiisw.
Posté Mon 01 Dec 14 @ 4:23 pm
καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω κάτι. έχω mac book pro με λειτουργικό os 10x yosemite και προσπαθώ να κατεβάσω το v8. κατεβαίνει κάνω εγκατάσταση πάω να το ανοίξω, ανοίγει και αυτόματα σβήνει χωρίς να προλάβω να κάνω τίποτα. γνωρίζει κανείς κάτι για αυτό???
ευχαριστώ πολύ
ευχαριστώ πολύ
Posté Wed 03 Dec 14 @ 11:19 am
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΑΛΑΖΩ ΤΟ -TRACK SEARCH - ΣΤΗΝ XDJ-R1
Posté Thu 04 Dec 14 @ 12:40 pm
1) Μην γράφεις με κεφαλαία.
2) Πες μας ακριβώς τι εννοείς όταν λες οτι θες να το αλλάξεις. Να το αλλάξεις σε τι / να κάνει τι;
2) Πες μας ακριβώς τι εννοείς όταν λες οτι θες να το αλλάξεις. Να το αλλάξεις σε τι / να κάνει τι;
Posté Thu 04 Dec 14 @ 1:19 pm
Οκ έχω την xdj-r1 me vdj8 και θέλω το track search να λειτουργεί σαν search μόνο. (όπως στα cd player να τρέχει δηλαδή το τραγούδι γρήγορα) Ευχαριστώ.
Posté Fri 05 Dec 14 @ 2:58 am
Γειά χαρά παιδιά.
Αρχικά να πω (για μια ακόμα φορά) ένα μεγάλο μπράβο σε όλους εσάς (τους έλληνες) που ασχολείστε με την υποστήριξη.
Στο μαγαζί που δουλεύω, δεν έχουμε και πολύ χώρο για τον DJ οπότε και δεν έχω χώρο να κουβαλάω την κονσόλα μου.
'Ετσι την έχω για προσωπική χρήση στο σπίτι.
Στο μαγαζί, χρησιμοποιούσα την έκδοση 7 (με βόλευε το skin) και κυρίως με εξυπηρετούσαν τα shortcuts από το πληκτρολόγιο.
'Ομως, θεωρώ βλακεία από μεριάς μου, να απαξιώ τον κόπο που έκαναν κάποιοι, κάνοντας τον ήχο της έκδοσης 8 να είναι τόσο τέλειος.
'Ετσι, προσπαθώντας να μεταφέρω κάποια από τα shortcuts της βερσιόν 7 προς την 8, τα βρήκα μπαστούνια.
Θα προσπαθήσω να τα περιγράψω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
1. Στην έκδοση 7, Καθώς έπαιζε το ένα deck, πατώντας το ΕΝΤΕR (return) φόρτωνα στο ανενεργό deck το τραγούδι. Και μάλιστα, χωρίς να έχω ορίσει κάποιο shortcut.
Δυστυχώς, στην έκδοση 8, αυτό δεν λειτουργεί. Και όταν έβαλα shortcut τη λέξη load, μου φορτώνει πάντα στο deck που παίζει (και όχι στο απέναντι).
2. Στην έκδοση 7, είχα φορτώσει ένα shortcut με συγκεκριμένο εφφέ (Flanged looped Out) σε ένα πλήκτρο για το ένα deck και ένα άλλο shortcut με το ίδιο εφέ για το άλλο deck.
Στην έκδοση 8. αν και φορτώνονται κανονικά τα shortcut, αυτό το συγκεκριμένο δεν παίζει. Οστόσο, χειροκίνητα με το ποντίκι, παίζει κανονικά όταν πατήσω επάνω σε αυτό το εφφέ.
3. Μπορώ να εξαφανίσω την εικόνα του cover από την "timeline" που υπάρχει στο επάνω μέρος; To λάπτοπ μου, δεν έχει πολύ μεγάλη οθόνη και προτιμώ να βλέπω τις κυμματομορφές, παρά το artwork από το cd.
Πριν γράψω τα παραπάνω, εννοείται πως δοκίμασα διάφορα από το πρόγραμμα. Επίσης, έκανα και μια αναζήτηση στο google μπας και βρω κάποια λύση στο πρόβλημά μου.
(Το λέω για να μην με πάρετε από τα μούτρα ότι δεν το έψαξα πρώτα).
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
Αρχικά να πω (για μια ακόμα φορά) ένα μεγάλο μπράβο σε όλους εσάς (τους έλληνες) που ασχολείστε με την υποστήριξη.
Στο μαγαζί που δουλεύω, δεν έχουμε και πολύ χώρο για τον DJ οπότε και δεν έχω χώρο να κουβαλάω την κονσόλα μου.
Στο μαγαζί, χρησιμοποιούσα την έκδοση 7 (με βόλευε το skin) και κυρίως με εξυπηρετούσαν τα shortcuts από το πληκτρολόγιο.
'Ομως, θεωρώ βλακεία από μεριάς μου, να απαξιώ τον κόπο που έκαναν κάποιοι, κάνοντας τον ήχο της έκδοσης 8 να είναι τόσο τέλειος.
'Ετσι, προσπαθώντας να μεταφέρω κάποια από τα shortcuts της βερσιόν 7 προς την 8, τα βρήκα μπαστούνια.
1. Στην έκδοση 7, Καθώς έπαιζε το ένα deck, πατώντας το ΕΝΤΕR (return) φόρτωνα στο ανενεργό deck το τραγούδι. Και μάλιστα, χωρίς να έχω ορίσει κάποιο shortcut.
Δυστυχώς, στην έκδοση 8, αυτό δεν λειτουργεί. Και όταν έβαλα shortcut τη λέξη load, μου φορτώνει πάντα στο deck που παίζει (και όχι στο απέναντι).
2. Στην έκδοση 7, είχα φορτώσει ένα shortcut με συγκεκριμένο εφφέ (Flanged looped Out) σε ένα πλήκτρο για το ένα deck και ένα άλλο shortcut με το ίδιο εφέ για το άλλο deck.
Στην έκδοση 8. αν και φορτώνονται κανονικά τα shortcut, αυτό το συγκεκριμένο δεν παίζει. Οστόσο, χειροκίνητα με το ποντίκι, παίζει κανονικά όταν πατήσω επάνω σε αυτό το εφφέ.
3. Μπορώ να εξαφανίσω την εικόνα του cover από την "timeline" που υπάρχει στο επάνω μέρος; To λάπτοπ μου, δεν έχει πολύ μεγάλη οθόνη και προτιμώ να βλέπω τις κυμματομορφές, παρά το artwork από το cd.
Πριν γράψω τα παραπάνω, εννοείται πως δοκίμασα διάφορα από το πρόγραμμα. Επίσης, έκανα και μια αναζήτηση στο google μπας και βρω κάποια λύση στο πρόβλημά μου.
Posté Sun 07 Dec 14 @ 9:07 am
RadioDJ105 wrote :
Γειά χαρά παιδιά.
1. δοκιμασε το σκριπτ deck left play ? deck right load : deck right play ? deck left load : deck left load : nothing
2. δοκιμασε τα σκριπτ deck left effect_active 1 "Flanged looped Out" και deck right effect_active 1 "Flanged looped Out"
3.οχι
Posté Sun 07 Dec 14 @ 10:01 am
Ευχαριστώ πάααρα πολύ.
Το πρώτο σκριπτ, πράγματι, έπαιξε.
Το δεύτερο σκριπτ, δυστυχώς δεν παίζει.
Λειτουργεί (όχι το σκριπ) αλλά το εφέ, μόνο αν βάλω στο slot 3 το επιθυμητό εφφέ και πατήσω με το ποντίκι επάνω στο εφφέ.
Το επόμενο που θα ήθελα να ρωτήσω, έχει να κάνει με το skin. θα επανέλθω σε λιγάκι με 2 screenshot.
Λειτουργεί (όχι το σκριπ) αλλά το εφέ, μόνο αν βάλω στο slot 3 το επιθυμητό εφφέ και πατήσω με το ποντίκι επάνω στο εφφέ.
Το επόμενο που θα ήθελα να ρωτήσω, έχει να κάνει με το skin. θα επανέλθω σε λιγάκι με 2 screenshot.
Posté Sun 07 Dec 14 @ 10:46 am
Sorry gia ta greeklish, alla an grapso ellinika bgainoyn kinezika.
Otan fortoso skin sto Virtual DJ 7.4.2 to blepo etsi...

Otan to idio skin to fortoso sto VIrtual DJ8 to blepo etsi.
(To problima moy einai sto kommati toy Browser, opoy sto 7 einai pio eykolo na deis oti ena tragoydi exei idi paiksei.
Episis sto 7, moy bgazei me prasino, osa tragoydia exoyn paromoio BPM).
An proseksete sto parakato screenshot, o browser, exei ton diko toy tropo emfanisis. (logiko giati kai aristera, eksypiretei sto na ayksaneis-meioneis to font size).
Otan fortoso skin sto Virtual DJ 7.4.2 to blepo etsi...
Otan to idio skin to fortoso sto VIrtual DJ8 to blepo etsi.
(To problima moy einai sto kommati toy Browser, opoy sto 7 einai pio eykolo na deis oti ena tragoydi exei idi paiksei.
Episis sto 7, moy bgazei me prasino, osa tragoydia exoyn paromoio BPM).
An proseksete sto parakato screenshot, o browser, exei ton diko toy tropo emfanisis. (logiko giati kai aristera, eksypiretei sto na ayksaneis-meioneis to font size).
Posté Sun 07 Dec 14 @ 10:50 am
Επαιζα με την vms 4.1 για αρκετες ωρες και καποια στιγμη πατησα ΟΝ από τα effect , το πρόγραμμα εκλεισε απότομα εκανε επανεκκινηση
εχασε τους ανοιχτούς φακελους που δουλευα και την καρτα ηχου την οποια την ξαναεπελεξα για να συνεχισω να παιζω.
είναι πρωτη φορα που κρασαρει το πρόγραμμα τα effect τα χρησιμοποιησα και πριν χωρις πρόβλημα.
Υπαρχει καποιο report από το πρόγραμμα να σας το στειλω να δουμε τι φταιει.
εχασε τους ανοιχτούς φακελους που δουλευα και την καρτα ηχου την οποια την ξαναεπελεξα για να συνεχισω να παιζω.
είναι πρωτη φορα που κρασαρει το πρόγραμμα τα effect τα χρησιμοποιησα και πριν χωρις πρόβλημα.
Posté Sun 07 Dec 14 @ 11:01 am
RadioDJ105 wrote :
Ευχαριστώ πάααρα πολύ.
ξανά δοκιμασε με deck left effect_active 1 "Flanged loopOut" και deck right effect_active 1 "Flanged loopOut"
και θα είσαι οκ δεν είχα το effect και δεν ήξερα πως είναι καταχωρημένο το όνομα του και βασίστηκα στο ότι το είχες γράψει έτσι
όσο αφορά την άλλη ερώτηση για να να έχεις στο σκιν που δείχνεις στην φωτογραφία τα χρώματα του browser που έχεις στο 7 πρέπει να επέμβεις στον κωδικά του.
Posté Sun 07 Dec 14 @ 11:27 am
Και πάλι τζίφος το εφέ. Δεν μου παίζει.
Δεν πειράζει όμως. Δεν θέλω να σου φάω όλο το βράδυ με το εφέ.
Posté Sun 07 Dec 14 @ 12:24 pm
RadioDJ105 wrote :
Και πάλι τζίφος το εφέ. Δεν μου παίζει.
έμενα πάντως δουλεύει σωστά
Posté Sun 07 Dec 14 @ 12:58 pm
Να ρωτήσω κάτι απλό;
Στην έκδοση 7.4.2 τραγούδια με παρόμοιο BPM μου τα έβγαζε με ένα πράσινο σημαδάκι μπροστά.
Εννοώ πως καθώς έπαιζα ένα με 125bpm, ο browser κάτω, μου έδειχνε με πράσινο χρώμα, όσα μπορούσαν να μιξαριστούν.
Στην έκδοση 8, δεν είδα να υπάρχει αυτή η ευκολία.
Εκτός κι αν σκάλιζα το options και από βλακεία το αφαίρεσα.
Τελικά... η έκδοση 8 το κάνει (=και είμαι βλάκας) ή δεν το κάνει (οπότε άδικα με βρίζω);
Κάτι ακόμα που πρόσεξα, είναι πως ενώ παίζει π.χ. κάποιο τραγούδι, αν τολμήσω και κάνω κάποια κίνηση με το ποντίκι (επάνω στο πρόγραμμα), τότε ούτε το πλήκτρο TΑΒ λειτουργεί (με πάει από ROOT σε φάκελλο και σε τραγούδια) αλλά ούτε και τα βελάκια (πάνω-κάτω) ώστε να διαλέξω το επόμενο τραγούδι.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την υπομονή σας.
Στην έκδοση 7.4.2 τραγούδια με παρόμοιο BPM μου τα έβγαζε με ένα πράσινο σημαδάκι μπροστά.
Εννοώ πως καθώς έπαιζα ένα με 125bpm, ο browser κάτω, μου έδειχνε με πράσινο χρώμα, όσα μπορούσαν να μιξαριστούν.
Στην έκδοση 8, δεν είδα να υπάρχει αυτή η ευκολία.
Εκτός κι αν σκάλιζα το options και από βλακεία το αφαίρεσα.
Τελικά... η έκδοση 8 το κάνει (=και είμαι βλάκας) ή δεν το κάνει (οπότε άδικα με βρίζω);
Κάτι ακόμα που πρόσεξα, είναι πως ενώ παίζει π.χ. κάποιο τραγούδι, αν τολμήσω και κάνω κάποια κίνηση με το ποντίκι (επάνω στο πρόγραμμα), τότε ούτε το πλήκτρο TΑΒ λειτουργεί (με πάει από ROOT σε φάκελλο και σε τραγούδια) αλλά ούτε και τα βελάκια (πάνω-κάτω) ώστε να διαλέξω το επόμενο τραγούδι.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την υπομονή σας.
Posté Sun 07 Dec 14 @ 2:02 pm
djkappas wrote :
Επαιζα με την vms 4.1 για αρκετες ωρες και καποια στιγμη πατησα ΟΝ από τα effect , το πρόγραμμα εκλεισε απότομα εκανε επανεκκινηση
win 7 και vdj 8 BUILD 2073 - PUBLIC
Posté Mon 08 Dec 14 @ 3:24 am
μια ερωτηση που αφορα τον browser ....επειδη συχνα πυκνα κουμπωνω και ξεκουμπωνω σκληρους δισκους θα ηθελα να μαθω με ποιον τροπο μπορω στο search να μου δειχνει μονο τα κομματια που ειναι διαθεσιμα καθε φορα και να μην μου βγαζει τα κομματια που δεν υπαρχουν ? ευχαριστω
Posté Tue 09 Dec 14 @ 12:32 pm
παλι τα ιδια μολις πατησα το on στα effect παλι εκλεισε το πρόγραμμα και δεν ξανανοιξε.
παιζω με την vms 4.1 vdj 8.
παιζω με την vms 4.1 vdj 8.
Posté Fri 12 Dec 14 @ 1:04 pm
Auto ginetai aneksartita me poio Effect exeis epileksei , i mono me kapoio (kapoia) ?
Posté Fri 12 Dec 14 @ 3:11 pm
συνηθως χρησιμοποιω η το echo h reverb και πριν δούλευε μια χαρα.
Posté Fri 12 Dec 14 @ 4:12 pm
να συμπληρώσω κατι, δεν ξερω αν εχει σημασια αυτος είναι ο bacup εξοπλισμος μου στο σπιτι και από ότι θυμαμαι
και τις δυο φορες το εκανε αφου σταματησα να παιζω για κανενα μισαωρο περιπου και μολις ξεκινησα να παιξω το εκανε,
και στις δυο περιπτώσεις ετσι εγινε.
και τις δυο φορες το εκανε αφου σταματησα να παιζω για κανενα μισαωρο περιπου και μολις ξεκινησα να παιξω το εκανε,
και στις δυο περιπτώσεις ετσι εγινε.
Posté Fri 12 Dec 14 @ 4:21 pm