Καλησπέρα!
Ξερουμε πως θα μπορουσα ν απενεργοποιησω το αυτοματο sync που κανει το virtual dj 8;
Μου το κανει καποιες φορες.. οταν φορτωνω το τραγουδι μου αλλαζει απο μονο του τις στροφες!
ευχαριστω! (Συγχρονισμός! το σκότωσα! :)
Ξερουμε πως θα μπορουσα ν απενεργοποιησω το αυτοματο sync που κανει το virtual dj 8;
Μου το κανει καποιες φορες.. οταν φορτωνω το τραγουδι μου αλλαζει απο μονο του τις στροφες!
ευχαριστω! (Συγχρονισμός! το σκότωσα! :)
Posté Tue 25 Nov 14 @ 7:07 am
θα πας ρυθμίσεις ---> επιλογές ---> audio ---> AutoBPMMatch
και το βαζεις στο ''no''
και το βαζεις στο ''no''
Posté Tue 25 Nov 14 @ 7:32 am
ήταν στο smart! ευχαριστω!
Posté Tue 25 Nov 14 @ 7:42 am
καλησπέρα χρησιμοποίω VIRTUAL DJ 8 με MCBOOK PRO όλα πηγαίνουν καλά απλά όταν κάνω SEARCH για να βρω κάποιο TRACK μου το βρίσκει αλλά μαζ'ι μ αυτό και άλλα 3 ίδια TRACKS τα οποία όμως βγάζουν ERROR. Η ερώτηση μου είναι πως μπορώ να καθαρίσω το SEARCH μου από αυτά τα κομμάτια.Σημειώνω οτι διπλά TRACKS δεν έχω
Posté Thu 04 Dec 14 @ 6:23 am
Dj Mikels wrote :
καλησπέρα χρησιμοποίω VIRTUAL DJ 8 με MCBOOK PRO όλα πηγαίνουν καλά απλά όταν κάνω SEARCH για να βρω κάποιο TRACK μου το βρίσκει αλλά μαζ'ι μ αυτό και άλλα 3 ίδια TRACKS τα οποία όμως βγάζουν ERROR. Η ερώτηση μου είναι πως μπορώ να καθαρίσω το SEARCH μου από αυτά τα κομμάτια.Σημειώνω οτι διπλά TRACKS δεν έχω
δεξί κλικ στο προβληματικό σύνδεσμο και επιλέγεις "αφαίρεση από την ΒΔ αναζήτησης"
EDIT: μην γράφεις τα ίδια σε διαφορετικά topics
Posté Thu 04 Dec 14 @ 7:00 am