Καλησπερα σε ολους , ως κατοχος mac book pro OS X Lion 10.7.5 και του συγκεκριμενου controller, χρησιμοποιοντας μεχρι τωρα την LE version (απολυτα ευχαριστημενος στα live μου) , αποφασισα να κατεβασω το virtual dj 8 pro subscriber για δοκιμη μιας και ηθελα να βγαζω live broadcasting με μικροφωνο και η 7αρα version δεν με καλυπτε σε αυτο.Εκει λοιπον στις πρωτες δοκιμες (χωρις να ξεκινησω το broadcasting ακομα) αρχιζουν σιγα σιγα τα θεματακια...το προγραμμα freezαρει αρκετα συχνα ειδικα οταν φορτωνω λουπες η εφφε πανω στις αλλαγες ενω και το responce σε διαφορα effects πολλες φορες ειναι προβληματικο !! Παραλληλα εχω παρατηρησει και τρομερη διαφορα προς το χειροτερο στην ποιοτητα του ηχου σε σχεση με το 7 le που μου λειτουργει αψογα..(πχ "μασαει" καποια κομματια , προβληματικος ηχος - βαβουρα πχ οταν εχω το fader στη μεση και ειμαι σε διαδικασια μιξης ακομα και με tracks που ταιριαζουν απολυτα..)Να σημειωσω επισης οτι δοκιμασα και το παλιο skin του controller μου (μου το δινει κανονικα) και το original skin vdj 8 και τα προβληματα συνεχιζονται.. Γενικα αισθανομαι μια γενικοτερη δυσλειτουργεια σε σχεση με την 7αρα εκδοση μου και οι ερωτησεις ειναι οι εξης:
1)Μπορει να ευθυνεται στο γεγονος οτι χρησιμοποιω ακομα τα Lion και δεν εχω κατεβασει καποιο πιο καινουργιο λειτουργικο η μπορει απλα να ειναι θεμα ρυθμισεων (latency,cpu κτλπ)?
2)Format,εγκατασταση leopard και μια αλλαγη δισκου σε ssd θα βοηθησουν την κατασταση?
3)Η virtual dj 8 plus controller version με καλυπτει στο θεμα του live broadcasting με μικροφωνο ετσι ωστε να αποκτησω μια πιο ολοκληρωμενη εκδοση?
Ευχαριστω για το χρονο σας παιδες ;)
1)Μπορει να ευθυνεται στο γεγονος οτι χρησιμοποιω ακομα τα Lion και δεν εχω κατεβασει καποιο πιο καινουργιο λειτουργικο η μπορει απλα να ειναι θεμα ρυθμισεων (latency,cpu κτλπ)?
2)Format,εγκατασταση leopard και μια αλλαγη δισκου σε ssd θα βοηθησουν την κατασταση?
3)Η virtual dj 8 plus controller version με καλυπτει στο θεμα του live broadcasting με μικροφωνο ετσι ωστε να αποκτησω μια πιο ολοκληρωμενη εκδοση?
Ευχαριστω για το χρονο σας παιδες ;)
Posté Tue 25 Nov 14 @ 8:19 am
1) Δεν νομίζω, αν και γενικά με τα MAC τα πράγματα είναι λίγο μυστήρια. Πάντως για MAC η προτεινόμενη έκδοση εξακολουθεί και είναι η 10.9 (Mavericks). Πιθανότατα όμως το πρόβλημα σου να είναι θέμα ρυθμίσεων. Ειδικά στον ήχο κατά γενική ομολογία όλων των χρηστών τα πράγματα έχουν βελτιωθεί ΠΑΡΑ πολύ σε σχέση με το 7
2) Και πάλι απόλυτη και οριστική απάντηση δεν υπάρχει. Εάν το MAC σου σηκώνει Mavericks βάλε Mavericks να δεις πως πάει. Και αν τα πράγματα στρώσουν τότε σκέψου το και για SSD
3) Όχι. H Controller PLUS έκδοση δεν κάνει Broadcasting παρά μόνο από PC σε PC Direct. Για να κάνεις Broadcast σε Web Radio / Web Server χρειάζεσαι έκδοση PRO (είτε PRO Subscriber, είτε PRO Infinity)
Σημείωση:
Η έκδοση PRO Subscriber και η έκδοση PRO Infinity δεν διαφέρουν ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ εκτός από την τιμολογιακή τους πολιτική.
2) Και πάλι απόλυτη και οριστική απάντηση δεν υπάρχει. Εάν το MAC σου σηκώνει Mavericks βάλε Mavericks να δεις πως πάει. Και αν τα πράγματα στρώσουν τότε σκέψου το και για SSD
3) Όχι. H Controller PLUS έκδοση δεν κάνει Broadcasting παρά μόνο από PC σε PC Direct. Για να κάνεις Broadcast σε Web Radio / Web Server χρειάζεσαι έκδοση PRO (είτε PRO Subscriber, είτε PRO Infinity)
Σημείωση:
Η έκδοση PRO Subscriber και η έκδοση PRO Infinity δεν διαφέρουν ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ εκτός από την τιμολογιακή τους πολιτική.
Posté Tue 25 Nov 14 @ 9:14 am
Ευχαριστω αδερφε,θα κανω οτι πρεπει και θα επανελθω με νεοτερα ..
Posté Wed 26 Nov 14 @ 12:18 am