Se Connecter:     

Forum: Greek Forum

Sujet: ΑΛΛΑΓΗ ΚΟΝΤΡΟΛΕΡ

Ce topic est ancien et peut contenir des informations obselètes ou incorrectes.

Καλημερα και χρονια πολλα ..

Ηρθε η ωρα να αλλαξω την pioneer ergo οχι οτι εχω καποιο προβλημα απλως θελω να ανανεωθώ σε κατι ποιο καινουριο ... με ενδιαφέρει η pioneer ddj - sr υπαρχει καποιος εδω μεσα που να την εχει και να μου πει καμια αποψει για το συγκεκριμενο κοντρολερ ?? ...... και γενικος αν εχετε καποιο αλλο να μου προτείνετε εκει γυρο στα 500 ευρω ..

Posté Mon 19 Jan 15 @ 2:34 am
Με 500€ πιστεύω να βρεις τον SX μεταχειρισμένο.

Chreece wrote :
Με 500€ πιστεύω να βρεις τον SX μεταχειρισμένο.

Δεν θελω 4καναλο , και συγκεκριμενα δεν θελω πολυ μεγαλο κοντρολερ για ευκολια στην μεταφορα ....

Δουλεύω χρόνια με pioneer μηχανήματα οπότε βρίσκω λογική την αγορά ενώς SR. Από την άλλη υπάρχουν φθηνότερες λύσεις από άλλες εταιρείες. Εξαρτάται από το επίπεδο σου και τι θέλεις να κάνεις με την κονσόλα (απλή μείξη, χρήση samples, κτλ.)

Chreece wrote :
Δουλεύω χρόνια με pioneer μηχανήματα οπότε βρίσκω λογική την αγορά ενώς SR. Από την άλλη υπάρχουν φθηνότερες λύσεις από άλλες εταιρείες. Εξαρτάται από το επίπεδο σου και τι θέλεις να κάνεις με την κονσόλα (απλή μείξη, χρήση samples, κτλ.)

και εγω μονο με pioneer δουλευω, η ergo με ειχε βολέψει οσο άφορα που για ολα εχει ξεχωριστώ κουμπι , αυτο που με ενδιαφέρει ποιο πολυ ειναι τα cue που η ergo ειχε 4 ξεχωριστά κουμπια ....... στην sr προφανώς παταμε το κουμπι που γραφει hot cue και μετα ολα τα απο κατω pats (μπλε κουμπια) γινονται cue ??

Ναι. 8 Hotcues

PhantomDeejay wrote :
Ναι. 8 Hotcues

Γιωργο τι γνωμη εχεις εσύ για την ddj-sr ?? να την παρω ?

(Les anciens sujets et forums sont automatiquement fermés)