καλημερα στη παρεα θα ηθελα να ρωτησω το εξης με το που ανοιγω το προγραμμα ενω εχω κλεισει τα παντα (internet κ.τ.λ)η cpu στο προγραμμα μου ισα που αγγιζει το πρωτο πρασινο αυτο να φανταστω ειναι θετικο απλα ανεβαινει στην δευτερη γραμμη οταν φορτωνω τραγουδια στα deck,απο οτι διαβασα και σε αλλα νηματα σας ετσι θα πρεπει να ειναι η cpu αν κανω λαθος διορθωστε με+ειναι σωστη η κινηση μου πριν ανοιξω την r1 πηγαινω στον πινακα ελεγχου και απενεργοποιω την καρτα ηχου του laptop και παιζω με την asio της r1,σας ευχαριστω!!!!
Posté Fri 23 Jan 15 @ 1:23 am
1-2 γραμμές στην CPU είναι παραπάνω απο ικανοποιητικό.
Όμως ΔΕΝ θα σου συνιστούσα να απενεργοποιείς την κάρτα ήχου του laptop. Τα Windows θα προσπαθήσουν αυτόματα να χρησιμοποιήσουν την κάρτα ήχου της R1 σαν προεπιλεγμένη συσκεύη αναπαραγωγής ήχου, και αυτό μπορεί να δημιουργήσει θέματα στους ASIO drivers της R1
Όμως ΔΕΝ θα σου συνιστούσα να απενεργοποιείς την κάρτα ήχου του laptop. Τα Windows θα προσπαθήσουν αυτόματα να χρησιμοποιήσουν την κάρτα ήχου της R1 σαν προεπιλεγμένη συσκεύη αναπαραγωγής ήχου, και αυτό μπορεί να δημιουργήσει θέματα στους ASIO drivers της R1
Posté Fri 23 Jan 15 @ 9:14 am
α μαλιστα καταλαβα οποτε δεν πειραζω τη καρτα ηχου στο laptop και αυτοματα τα windows ρυθμιζουν την καρτα της r1 οπως και λες phantom,σε ευχαριστω παρα πολυ και παλι+εχω δει στο 8 σε φιλου προγραμμα πως υπαρχει ιδιοτητα που την επιλεγεις με το που ανοιγει το προγραμμα αυτοματα να κοβει τηνκαρτα ηχου του υπολογιστη και πιστεψα πως με την l.e δεν εχω αυτην την ιδιοτητα και εκλεινα μονος μου τον καρτα οποτε δεν ξαναπειραζω καρτα αναλαμβανουν τα windows οπως μου λες!!!!!
Posté Fri 23 Jan 15 @ 9:20 am