Se Connecter:     

Forum: Greek Forum

Sujet: SOS Για συμβουλη αγορας

Ce topic est ancien et peut contenir des informations obselètes ou incorrectes.

Καλησπερα και συγχαρητηρια για τους κατοχους του forum,
Εχω 2 ηχεια proel smt 12p
http://www.bluearan.co.uk/index.php?id=PROSMTV12P8&product=Proel_SMTV12P_SMART_V-PLUS_12P_Speaker_-_8_ohms
Tο link που ανεβασα ειναι απ τη μεταγενεστερη εκδοση τη σειρα smtv (που θελω να παρω τωρα) και δεν εχει καμια διαφορα παρα μονο στο φινιρισμα της κουτας του ηχειου.
Τα χαρακτηριστηκα του,που δεν τα βρισκω αυτη τη στιγμη,για να σας βοηθησω ειναι 12ιντσα 170rms (continious watt) με ευαισθησια 97 db και 340 rms (peak).
Τα οδηγω με εναν ενισχυτη phonic max 860 με αποδοση 200 watt στα 8 ohm και 300 στα 4 ohm.
http://www.phonic.com/de/max-860-plus.html
Το link ειναι παλι απ την καινουρια εκδοση την plus που δεν εχει καμια διαφορα απ την δικια μου.
Ηθελα να αυξησω λιγο την ενταση του ηχοσυστηματος και να επαιρνα και τα αλλα δυο ηχεια που βρηκα και ετσι να ολοκληρωνα το ηχοσυστημα με 4 ηχεια και εναν ενισχυτη.Αυτο ομως συνεπαγεται οτι θα παρω και τον μεγαλυτερο ενισχυτη της phonic τον max 1500.
Εκτος απο παρτυ σπιτιου τα χρησιμοποιω και σε αιθουσες 70 με 80 τ.μ περιπου με 50 - 60 ατομα(για παρτυ παλι)
Τι να κανω?? Ειναι καλες οι επιλογες μου να συνεχισω?Να κρατησω αυτο το ηχοσυστημα ως εχει και τα καινουρια ηχεια να τα βαλω σε εναν ακομα ιδιο ενισχυτη με τον δικο μου??θα απεδιδε πολυ καλυτερα??Να τα πουλησω ολα και να ξεκινησω κατι απ την αρχη με ενεργα ηχεια 15ιντσα να ειμαι καλυμενος και για κανενα παρτυ ανοιχτου χωρου?
Τα αλλα 2 ηχεια τα βρισκω 400 ευρω και τον max1500 300 ευρω.
Ποια ειναι η καλυτερη και οικονομικοτερη λυση? Τι θα κανατε?

Υ.Γ : Ασχετο διαβαζα σε καποιο post σας για την ευαισθησια των ηχειων και ειδα κ τα δικα μου οτι ελεγαν 97 db w/m αρα εφοσον ειναι 170 rms τοτε φτανουν τα 119 db??Τοσο δυνατα ηχεια εχω..με βαση την ισχυ που καταναλωνουν παντα εννοω δυνατα...!
Απαντηστε μου σε οσο το δυνατον περισσοτερες ερωτησεις μου.Ευχαριστω εκ τον προτερων!

Posté Wed 18 Feb 15 @ 10:01 am

(Les anciens sujets et forums sont automatiquement fermés)