Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το Virtual Dj 8 μιας και δεν έχω βγάλει άκρη από πουθενά. Έχεις ένα βίντεο το σέρνεις στο Deck ξεκινάει να παίζει αλλά μετά τι;Θέλω να ρυθμίσω την εξωτερική οθόνη να παίζει όπως το karaoke αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά την ρύθμιση αυτή.
Posté Mon 01 Jun 15 @ 3:52 am
Katarxin, tha prepei na rythmiseis tin 2i othoni san "Extended" (oxi san Clone)
PC Win 7: http://support.microsoft.com/kb/976064
(Choose the option to extend your desktop to the second display.)
Mac: http://www.macinstruct.com/node/78
Otan tha anoikseis to VDJ8 kai fortwseis ena video, logika tha sou anopiksei kai ena mikro parathryo pou sou deixnei to Master video.
an oxi, kane klik dyo fores panw sto Video pou vlepeis sto VIDEO panel tou skin.
Meta serneis to parathryo tou Video stin deuteri othoni kai kaneis diplo-klik mesa sto parathryro gia na megistopooiseis tin eikona.
PC Win 7: http://support.microsoft.com/kb/976064
(Choose the option to extend your desktop to the second display.)
Mac: http://www.macinstruct.com/node/78
Otan tha anoikseis to VDJ8 kai fortwseis ena video, logika tha sou anopiksei kai ena mikro parathryo pou sou deixnei to Master video.
an oxi, kane klik dyo fores panw sto Video pou vlepeis sto VIDEO panel tou skin.
Meta serneis to parathryo tou Video stin deuteri othoni kai kaneis diplo-klik mesa sto parathryro gia na megistopooiseis tin eikona.
Posté Mon 01 Jun 15 @ 3:30 pm
Τα περί ρυθμίσεων της 2ης οθόνης τα ξέρω ότι δηλαδή πάει extended όχι cloned αλλά το θέμα είναι πως στο 7 πήγαινες config --> video επέλεγες την κάρτα σου και μετά Πατώντας enable σου έπαιρνε όλη την οθόνη. Δεν χρειαζόταν δηλαδή να σύρω κανένα παραθυράκι με το χέρι ούτε να το μεγαλώσω. Τώρα στην 8 πρέπει να κάνω αυτή την διαδικασία? Δεν μπορεί να παίξει όπως πριν?
Posté Mon 01 Jun 15 @ 4:27 pm
Και το 8 "θυμάται" τις ρυθμίσεις σου.
Επομένως αν την τελευταία φορά που χρησιμοποίησες video ήταν σε full screen στη δεύτερη οθόνη το ίδιο θα συμβεί και την επόμενη φορά που θα ενεργοποιήσεις το video
Επομένως αν την τελευταία φορά που χρησιμοποίησες video ήταν σε full screen στη δεύτερη οθόνη το ίδιο θα συμβεί και την επόμενη φορά που θα ενεργοποιήσεις το video
Posté Mon 01 Jun 15 @ 5:29 pm
Στο 7 ένα enable πατούσα ένα enable και όλα οκ δεν χρειαζότανε να πάρω το παραθυράκι να το σύρω στην δεύτερη οθόνη και να το μεγαλώσω. Έστω ότι το θυμάται πάντα ίδια οθόνη θα έχω; Στο 7 προσαρμόζεται η οθόνη μόνη της
Posté Mon 01 Jun 15 @ 5:42 pm
Με τον ίδιο υπολογιστή, ναι πάντα την ίδια έξοδο θα έχεις εφόσων έχει κάνει extend το desktop
Edit: Εννοώ οτι για τον υπολογιστή σου και για το πρόγραμμα αυτό που μετράει είναι η "έξοδος" και όχι ποια οθόνη είναι συνδεδεμένη στην έξοδο...
Edit: Εννοώ οτι για τον υπολογιστή σου και για το πρόγραμμα αυτό που μετράει είναι η "έξοδος" και όχι ποια οθόνη είναι συνδεδεμένη στην έξοδο...
Posté Mon 01 Jun 15 @ 5:51 pm
Συγνώμη αλλά ώρες ώρες νομίζω δεν μπορώ να συνεννοηθώ. Λοιπόν Virtual DJ 7 laptop σε X οθόνη extended config --> video --> Επιλέγω κάρτα ( οθόνη δηλαδή ) Enable. 1η περίπτωση προτζεκτορας 1080 Χ 1024 2η οθονη 24'' 3η monitor 15 προσαρμόζεται μόνο του.
Virtual Dj 8 Virtual DJ 7 laptop σε X οθόνη extended config --> video μετά; και γιατί σε κάθε περίπτωση από τις παραπάνω πρέπει εγώ να προσαρμόζω την ανάλυση;
Virtual Dj 8 Virtual DJ 7 laptop σε X οθόνη extended config --> video μετά; και γιατί σε κάθε περίπτωση από τις παραπάνω πρέπει εγώ να προσαρμόζω την ανάλυση;
Posté Mon 01 Jun 15 @ 6:03 pm
Μάλλον δεν κατάλαβες...
Η ανάλυση της δεύτερης οθόνης είναι θέμα λειτουργικού (των Windows) Το VirtualDj δεν έχει καμία σχέση μ αυτό.
Το VirtualDj 8 θυμάται σε ποια από τις 2 οθόνες πρέπει να βγάλει το video ..//DISPLAY1 ή ..//DISPLAY2 και αν είναι full screen ή οχι.
Οπότε ανεξαρτήτως ανάλυσης αν την τελευταία φορά το video ήταν full screen, full screen θα είναι και την επόμενη.
Η ανάλυση της δεύτερης οθόνης είναι θέμα λειτουργικού (των Windows) Το VirtualDj δεν έχει καμία σχέση μ αυτό.
Το VirtualDj 8 θυμάται σε ποια από τις 2 οθόνες πρέπει να βγάλει το video ..//DISPLAY1 ή ..//DISPLAY2 και αν είναι full screen ή οχι.
Οπότε ανεξαρτήτως ανάλυσης αν την τελευταία φορά το video ήταν full screen, full screen θα είναι και την επόμενη.
Posté Mon 01 Jun 15 @ 6:35 pm
Και αν δεν πρόσεξες τι σου έγραψε ο djdad, κάνεις διπλό κλικ μέσα στο video για να γίνει full screen.
ΔΕΝ αλλάζεις τις διαστάσεις του παραθύρου για να πιάνει όλη την οθόνη...
ΔΕΝ αλλάζεις τις διαστάσεις του παραθύρου για να πιάνει όλη την οθόνη...
Posté Mon 01 Jun 15 @ 6:39 pm